Digidexo.com

Diett for Metabolisme og Thyroid Problemer

Skjoldbrusk problemer kan påvirke andre områder din mentale og fysiske velvære, inkludert stoffskiftet. Forbruker et sunt, godt avrundet kosthold er viktig for å holde seg frisk og gå ned i vekt, eller for å opprettholde en sunn vekt.

The Zone Diet

The Zone Diet lærer deg hvordan å balansere dine måltider rundt spesifikke deler av forskjellige typer mat, som vanligvis fører til vekttap eller stabilitet. En tredjedel av tallerkenen inneholder lean protein, slik som skinnfri kylling eller fisk. Resten skal være fylt med frukt og grønnsaker med bare en dash av enumettet fett, som olivenolje. Trans-fett og karbohydrater er motet.

The Atkins Diet

The Atkins Diet, eller øko-Atkins Diet, er vellykket for mange skjoldbrusk pasienter på grunn av sin lav-karbohydrat, høy-protein tilnærming. Foruten å hjelpe deg å miste vekt, kan kolesterol senkes, også. Langsom og jevn vekttap er typisk, og sunn vekt kan opprettholdes også. The Atkins Diet fremmer også spise rikelig med frukt og grønnsaker.

Sunne dietter

Enhver diett som du følger vil hjelpe deg å miste eller opprettholde vekten til tross for din skjoldbruskkjertelen og stoffskifteproblemer hvis du holder karbohydratinntaket til et minimum. Karbohydrater som brød og pasta bremse stoffskiftet, noe som gjør det nesten umulig å gå ned i vekt når skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal. Rådfør deg med lege før du begynner noen nye dietter eller kosttilskudd, spesielt hvis du har andre forhold.