Digidexo.com

Fordeler med Lemon & Eteriske oljer

Fordeler med Lemon & Eteriske oljer


Bruken av essensielle oljer for sine fordeler er ikke en ny praksis. For nesten 6000 år har mennesker destillert plantemateriale for intern og ekstern bruk av oljer for å gi healing og helsemessige fordeler. Mens terapi metoder med eteriske oljer som aromaterapi ikke blitt populært i USA fram til 1980-tallet, den gamle kinesiske, egypterne, grekerne og romerne brukte oljen stammer fra planter for alt fra healing til rituelle formål.

Lemon Essential Oil - Stress

Sitronolje har en avslappende og beroligende effekt. Det kan bidra til å lindre stress, mental tretthet, angst, tretthet, nervøsitet, svimmelhet og utmattelse. Den beroligende, hjelper fokusere natur sitron olje for å indusere søvn og brukes til å behandle søvnløshet. Sitron olje kan brukes til å revitalisere kropp og sinn og er effektiv i å holde en våken hjerne og med ren, fokusert konsentrasjon.

Lemon Essential Oil - Immune System

Den høye vitamininnholdet av sitron olje støtter kroppens immunsystem. Sitronolje øker også produksjonen av hvite blodceller og forbedrer blodsirkulasjonen i hele kroppen.

Lemon Essential Oil - Ekstern Helse

Sitronolje brukes i mange såper og rengjøringsmidler på grunn av sin sammentrekkende, antiseptisk og desinfiserende egenskaper. Lukten og beroligende effekten av sitron olje i såper og rengjøringsmidler forbedrer også opplevelsen av rengjøring med sitron. Bruken av sitronolje i balsamer hjelper behandle forkjølelsessår og herpes simplex virus. Sitron olje er brukt som en tonic for å styrke og forbedre hårets glans. Sitron olje er vanligvis brukes i parfymer og parfymer for å bedre duft og legge friskhet til duften.

Tea Tree eterisk olje - Anti-bakteriell

Tea tree olje er en pålitelig middel for bakterielle infeksjoner i åpne sår. Tas oralt, kan tea tree olje behandle interne bakterielle infeksjoner i mage, tarmer og tykktarm.

Tea Tree eterisk olje - Anti-virus og anti-mikrobiell

Tea tree olje har evnen til å sprekke cyster som virus bruker for å beskytte seg. Denne evnen gjør tea tree olje en effektiv naturlig behandling for virusinfeksjoner. Tea tree olje har anti-mikrobielle bruksområder og har blitt brukt til å drepe og behandle visse mikrober som er ansvarlig for tropisk feber og malaria.

Tea Tree eterisk olje - Ekstern Helse

Tea tree olje er en trygg og effektiv første behandling for mange eksterne problemer. Disse inkluderer brannskader, kutt, infeksjoner, åpne sår og insektbitt. Tea tree olje inhalert eller gnidd på brystet produserer en slim-clearing reaksjon som bidrar til å åpne luftveiene under sykdom. Tea tree olje er også en smertestillende, noe som betyr at det er brukt som et smertestillende når man gnir på huden eller inn i et sår. Det er også brukt til å behandle akne, hudinfeksjoner, blemmer, vorter og andre hudsykdommer.