Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Sjøsyke

Hvordan bli kvitt Sjøsyke


Sjøsyke eller reisesyke er forårsaket av en konflikt mellom de indre ører og øyne - øynene dine forteller hjernen din at du ikke er i bevegelse, men de indre ører oppdage bevegelse, noe som resulterer i forvirring. Den vuggende bevegelse av en båt fører sjøsyke. Symptomer på sjøsyke er oppkast, kvalme, svette, ubehag og svimmelhet. Den beste måten å kvitte seg med sjøsyke er med medisiner, enten over-the-counter, resept eller naturlig. Det finnes også teknikker som vil redusere følelsen av forvirring.

Hvordan bli kvitt Sjøsyke

•  Plasser en motion-sykdom lapp bak øret før turen eller så snart du opplever sjøsyke symptomer. Disse plaster inneholder scopolamin, som er absorbert inn i huden og varer i 3 dager, i henhold til University of Maryland Medical Center.

Ta en muntlig reisesyke medisiner. Disse medikamentene er antihistaminer, som hindrer sjøsyke symptomer som svimmelhet, kvalme og oppkast, ifølge medicinenet hjemmeside. Sterkere medisiner er også tilgjengelig med en resept fra lege.

Prøv homøopatiske midler som inneholder naturlige ingredienser som Cocculus, petroleum, tobacum, Nux vomica, boraks og sepia. The University of Maryland Medical Center sier at alle disse ingrediensene brukes til å behandle reisesyke symptomer, inkludert kvalme og svimmelhet.

Bruk en akupunktur band på håndleddene. The University of Maryland Medical Center fastslår at akupunktur band har en knapp som påfører trykk til perikardium 6 punkt på innsiden av håndleddet, som reduserer kvalme.

Ride på et sted på båten som lar deg se på et sted som har samme bevegelse kroppen din er følelsen, råder medicinenet nettstedet. Sitt på båtdekket og holde øynene på horisonten.

Hint

  • Du kan også prøve populære folk rettsmidler som for eksempel å spise brus kjeks, ingefær eller drikker peppermynte-te, selv om de ikke er vitenskapelig bevist å hjelpe sjøsyke.
  • Den reisesyke patch har bivirkninger som tåkesyn og munntørrhet
  • Bivirkninger av antihistamin medisiner inkluderer svimmelhet, døsighet og tåkesyn.