Digidexo.com

Hvordan få bedre balanse hvis du bare har ett øye

Hvordan få bedre balanse hvis du bare har ett øye


Kroppen din er avhengig av signaler som sendes fra øynene til hjernen din til å holde deg i balanse. Når du bare har ett øye, kan saldoen må forbedres. Du kan øve balanse øvelser for å styrke dine støttebeinmuskulaturen. Balanseøvelser også oppfordre din kropp og sinn til å arbeide sammen for å holde deg oppreist. The National Institute on Aging foreslår å bruke nivåer av progresjon med balansering øvelser. Begynn med å holde på baksiden av en stol. Som saldoen øker, legger fingertuppene på stolen, eller la gå av støtten. Mens du fortsetter å forbedre, lukke altseende øyet under trening.

Hvordan få bedre balanse hvis du bare har ett øye

•  Stå på en fot. Ansikt på baksiden av en stol. Plasser begge hender, en hånd eller fingertuppene på baksiden av stolen for balanse støtte. Forskyve vekten av kroppen din på høyre fot og bøy venstre kne for å løfte venstre fot bak kroppen din. Opprettholde balansen i ett minutt og deretter bytte føtter. Legg progresjoner, for eksempel å fjerne hendene fra stolen, som saldoen øker.

Stå på tærne. Ansikt på baksiden av en stol. Hold på baksiden av stolen med hendene, en hånd eller fingertuppene hvis du trenger balanse støtte. Stå høyt og løft hælene å plassere kroppsvekten din på tærne. Trekke sammen musklene i leggene og hold i ett sekund. Slipp hælene til gulvet og deretter gjenta åtte til 15 ganger. Legg progresjoner som saldoen øker.

gå trapper. Øv på å gå opp og ned trapper holde på rekkverket. Som saldoen øker, bruker fingertuppene på rekkverk og deretter gå trapper uten å holde på.

Utfør straight leg raises. Stå høyt med høyre hofte mot baksiden av stolen, med høyre hånd for støtte. Løft rett venstre benet til forsiden av kroppen din sikter til hoftehøyde. Senk benet. Løft venstre ben til siden av kroppen din sikter til hoftehøyde. Senk benet. Løft venstre ben på baksiden av kroppen din til en komfortabel høyde for at du kan oppnå uten å bøye fremover. Senk benet. Gjentar sekvensen til fem 10 ganger; deretter gjøre øvelsene på motsatt ben.

Utfør én etappe hopp. Tenk deg den form av en firkant på gulvet og at du står i et hjørne. Stå på en fot og hoppe til og fra de tre andre hjørnene av torget. Pause tre sekunder på hvert hjørne. Gjenta på motsatt fot.

Hint

  • For ytterligere å øke utfordringen av øvelsene, endre overflaten der du står. Flytting fra løvtre til teppe eller gress vil øke intensiteten i bevegelsene. Du kan også stå på en treningsmatte.