Digidexo.com

Nikotin Addiction naturlige behandlinger

Ifølge US Library of Medicine, røyking forårsaker omtrent 87 prosent av lungekreftdødsfall i USA. Nikotin bruk bidrar også til mange andre helseproblemer, blant annet slag, grå stær og blodkar sykdom. Selv om å gi opp nikotin er svært vanskelig, er det naturlige behandlinger som kan hjelpe.

Massasjeteknikker

Ifølge Mayo Clinic, kan massasje hjelpe lindre angst og stress forårsaket av å gi opp nikotin. Under massasje, vil en fysioterapeut eller massasjeterapeut manipulere de myke vev i kroppen, som slapper muskelspenninger. Massasje kan også frigjøre naturlige smertestillende i kroppen din og rampe opp immunforsvaret, ifølge Mayo Clinic.

Hypnose Terapi

Selv om hypnose ikke er helt forstått, kan det hjelpe deg å slutte å røyke, ifølge Mayo Clinic. Denne terapien manipulerer din sinnstilstand, slik at du kan føle deg mer fokusert, rolig og åpen for forslag. Målet med disse behandlingene er å gi deg mer kontroll over din oppførsel.

En hypnose økt varer opp til 60 minutter, og det kan ta flere økter for å bli kvitt nikotinavhengighet. Normale aktiviteter kan gjenopptas etter at økten er avsluttet, ifølge Mayo Clinic.

Kosttilskudd for å unngå

Lobelia kosttilskudd har blitt forsket på siden 1930-tallet for nikotinavhengighet. En gjennomgang av supplement i 1972 fant det ikke var noen bevis for at inntak Lobelia kunne hjelpe nikotinavhengighet. Også, rapporterer Mayo Clinic at Lobelia kan være giftige og forårsake bivirkninger som oppkast, kramper og lavt blodtrykk. På grunn av de giftige bivirkninger, gjør Mayo Clinic anbefaler ikke Lobelia for nikotinavhengighet.

Andre nikotinavhengighet tips

Ifølge Mayo Clinic, skriver mål for å gi opp nikotin kan hjelpe deg med å sparke en vane. Også dele dine mål med familie og venner, og be dem om å fortsette å oppmuntre og støtte dine mål. Når du gir opp nikotinavhengighet, start ved å forsinke din første sigarett av dagen og prøve å kutte ned sakte. Når du får lyst til å bruke nikotin, distrahere deg selv med fysisk aktivitet og fortsette å kutte ned litt mer hver dag. The Mayo Clinic foreslår å spørre legen din for å anbefale en tobakks behandling spesialist i ditt område.