Digidexo.com

Øvelser gjort hjemme

Trening er en sunn aktivitet som du kan oppnå i den komforten av ditt eget hjem. Du kan komme i en god treningsøkt uten å bruke noen penger og uten å forlate hjemmet. Trene hjemme, den gammeldagse måten, kan bli jobbet inn i timeplanen din når det passer for deg og krever ikke en haug med fancy maskiner eller opprørende medlemskontingent.

Flytte til beat Warm Up

Slå på radioen vil hjelpe deg å få en treningsøkt mens du gjør dine grunnleggende husarbeid. Spill musikk, flytte til en beat, og du kan få støvsuging gjort og også varme opp musklene dine. I forbindelse med rengjøring nå og strekke så du støv. Squat å plukke elementer opp og nå lavere områder. Støvsuging, feiing og mopping mens du flytter til musikk fungerer ikke bare beina, hoftene og kjernemuskulaturen, men også rygg, armer og skuldre.

Tenk tilbake til da du var på barneskolen: kroppsøving ikke har noen fancy maskiner; du brukte kroppen til å bygge kroppen din.

Get Into A Workout: Exercise

Når kroppen er varmet opp, holde musikken på og gjøre noen sit ups, push ups, hopping knekt og kjører på plass. Ta på tærne, og strekke seg fra side til side; alle disse bevegelsene ikke bare bidra til trim og tone musklene, men også få pulsen opp og bidra til å forbedre din pust.

Disse øvelsene bidra til å brenne fett. Start med en kort treningsøkt, gjør disse øvelsene i 10 minutter, og jobbe deg opp til en halv time. Start med sett på 10 av hver av øvelsene i ditt valg, og legge til flere repetisjoner som du opp din toleranse og treningen tid.

Bruk Your Home: Cool Down

Gå opp og ned trapper et par ganger eller bare gå rundt i huset for å kjøle musklene ned. Du kan tilpasse ditt treningsprogram for å passe rett inn i din daglige husarbeidet. For vaskerom i underetasjen, bærer en kurv på en av dine turer. Grab retter og elementer som trenger å bli plukket opp og bære dem mens du går rundt. Din fitness tid trenger ikke å være eksklusivt for trening, kan du ta vare på mange forskjellige oppgaver mens du er toning kroppen din.