Digidexo.com

Hvordan behandle Hikke hos spedbarn

Hvordan behandle Hikke hos spedbarn


Hikke, krampe i mellomgulvet, kan forekomme i alle aldersgrupper, enten spedbarn, barn eller voksen. Membranen muskelen bidrar til å kontrollere pusten. Når en krampe oppstår, vanligvis på grunn av noen gastrointestinal problem som dårlig eller drikker for fort, stemmebåndene stengt for bare et øyeblikk, slik at "hic" lyd. Hikke kan irritere, men de er vanligvis ufarlig for den lidende. Hvis du ser at barnet ditt er opprørt med hyppige hikke, men prøv en rekke teknikker for å lindre hennes problem.

Hvordan behandle Hikke hos spedbarn

Burp babyen ofte som han spiser. Dette kan bidra til å forhindre hikke fra utviklings etter fôring, fordi det frigjør luft som barnet kan ha svelget. Hold babyen mot skulderen din og forsiktig klapp på ryggen til du hører ham oppstøt.

Sjekk din tåteflaske. Når du holder full bunn opp ned, bør melken dukke opp jevnt og trutt, ikke bare noen få drypp om gangen. Du kan ha en flaske som gjør at barnet å svelge for mye luft når hun feeds. Eksperimenter med ulike flasker og brystvortene til å velge en som ikke beholde luft.

feed små måltider ofte. Både for mye og for lite mat kan forårsake hikke. La babyen stopper å spise når hun har fått nok; aldri-force feed. Tillate henne å spise så mye som hun ønsker på en gang for å hindre en altfor tom mage.

Ta barnet til hans barnelege hvis hikke blir altfor hyppige og kommer sammen med smerter, oppkast, irritabilitet, nekter å spise eller plutselig gråt. Han kan ha gastroøsofageal reflukssykdom, en komplikasjon av den naturlige tilbakestrømning av mageinnholdet i munnen. Når anerkjent, kan denne sykdommen behandles ved jevning frokostblanding og gjennom medisinering.