Digidexo.com

Medisin for Cedar Allergi som kan tas av babyer

Medisin for Cedar Allergi som kan tas av babyer


Ideen om å bruke medisin ved behandling av babyer for cedar allergi kan virke ekstreme på noen. I områder som Central Texas, medisin som er egnet til å bli tatt av babyer kan være en velsignelse. På steder som disse, er sedertre sesongen så vanlig som vinter, vår, sommer og høst. De resulterende allergi plage både unge og gamle, i ulike grader.

Historie

I århundrer har begrepene høysnue og sedertre feber blitt brukt til å identifisere feber som ofte forbindes med allergi. Cedar allergi er et direkte resultat av pollen som kommer fra sedertre. De luftbårne sporer er aktive fra desember til midten av februar. De mest problematiske områdene er områder der sedertre er rikelig. Typiske symptomer er kløe og rennende øyne, snufset, nysing og stoppet opp neser.

Identifiser

Når spedbarn lider av sedertre allergi, kan de ikke verbalisere hva som plager dem. Siden symptomene kan ligne en vanlig forkjølelse eller influensa, er det viktig å huske at, i motsetning til virus som vanligvis varer ca fem dager, allergi symptomene vedvarer mye lenger. Siden slim fra allergi drenerer ned i halsen, manglende evne til å fjerne strupen forårsaker irritasjon. En allergi-relaterte feber kan føre til. Det er vanligvis en lavgradig feber, men symptomene kan øke og er oftest følte om natten.

Betydning

Cedar allergi påvirke babyer, barn, tenåringer og voksne, men behandling av spedbarn krever mest forsiktighet. Foreldre foretrekker å søke rusfrie alternativer til allergi behandlinger. Mindre alvorlige tilfeller av sedertre allergi kan ikke engang garanterer bruk av medisiner. Men høy risiko spedbarn som er mer utsatt for å utvikle allergi stå for å bli påvirket mer alvorlig og kan kreve mer aggressiv behandling. For et trygt alternativ, har foreldre og omsorgspersoner slått til FDA-godkjente Zyrtec for spedbarn og små barn.

Hensynet

Den høye forekomsten av sedertre og andre allergier i en Texas byen bedt om en klinisk forskning. Et beslektet studie var nyttig i reformulere Astepro, en allergi narkotika i dag brukes av barn så unge som 12 år gammel. Det er disse typer studier som bidrar til å opprette og endre medisiner slik at de vil være trygt for behandling av spedbarn med alvorlige cedar allergi. For eksempel Zyrtec sirup (Aktiv ingrediens cetirizin HCl) er tilgjengelig for spedbarn så unge som seks måneder som lider med helårs allergi. En tygge versjon av Zyrtec også finnes, og kan gis til barn i alderen to år og eldre.

Forebygging

Kvalitet luftfiltre kan gjøre mye for å lindre lidelsene forbundet med sedertre allergier. Statistikk viser hvis en av foreldrene har en allergi, er et barn 25 prosent større sannsynlighet for å utvikle allergi. Hvis begge foreldrene har allergi, har barnet en 75 prosent sjanse for å utvikle allergi. En måte foreldre kan ta forebyggende tiltak er ved å få et HEPA filter. Disse kvalitetsfiltre felle minst 99,97 prosent av skadelige luftbårne partikler.