Digidexo.com

Hvordan virker Salisylsyre Fjern Vorter?

Salicylsyre Produkter

Vorter er forårsaket av én av mer enn 100 typer av humant papillomavirus (HPV) og kan vises på deler av kroppen slik som fingre og hender og føtter, knær. Mens genitale vorter og vorter i ansiktet må motta pleie og behandling fra en lege, kan over-the-counter produkter som inneholder salicylsyre anvendes på vanlige vorter på andre deler av kroppen. Disse selges i form av en aktuell medisin eller lapp og kan finnes på de fleste apoteker. The Mayo Clinic anbefaler å velge et produkt med minst 17% salisylsyre, som Compound W og okklusal-HP.

Forbehandling og Application

For optimale resultater ved hjelp av et salicylsyre produkt, bade eller dusje først, eller suge vorten-infiserte området i varmt vann i 15 til 20 minutter før du bruker medisiner eller lappen (syre synker i vorte lettere når huden er fuktig) . Over tid ødelegger salicylsyre vorte vev, ett lag av huden på en gang. Disse produktene er ikke handle raskt, imidlertid, og kan trenge å bli brukt daglig i flere uker før det vorte er "oppløst".

Post-Treatment

I mellom behandlingene, file bort død hud på vorte ved hjelp av en neglefil eller pimpstein. Bare sørg for å ikke slipes sunn område av huden rundt vorten, da dette kan forårsake blødninger. Mens salicylsyre løser vorter, betyr det ikke hindre dem i å spre seg til andre deler av kroppen din; hvis du er utsatt for å få vorter, kan du kreve behandlinger på andre områder av kroppen. Hvis dine vorter er motstandsdyktig mot over-the-counter-produkter, bør du kontakte lege. En resept-styrke salicyclic kan anbefales til deg, så vel som andre former for vorte fjerning, for eksempel kryoterapi eller lokal applikasjon av cantharidin.