Digidexo.com

Hva du skal prøve for Leder Congestion & Sinus Hodepine

Hvis hodet er bankende smerte og nesetetthet fører til at du gjentatte ganger blåse nesen din, kan du bli lider av sinus problemer. Bihulene er passasjer ligger rundt nese, øyne og kinn. Disse viktige passasjer er fylt med luft. Når disse sensitive områder blir betent, slim produksjonen øker. Som et resultat, kan du oppleve hodepine, tett nese og drenering. Hvis du ofte lider av hodet lunger og sinus hodepine, behandlinger er tilgjengelige for å hjelpe deg å finne lettelse.

Drikk mer væske

Forbruker generøse mengder vann, juice og varm te kan hjelpe tynne ut nivået av slim i din lomme passasjer. De ekstra væske kan også forhindre utbruddet av bronkitt eller ørebetennelse.

Inhalerer Noen Steam

Når nesen er sterkt overbelastet, kan ta en varm dusj bidra til å åpne nesegangene. Dampen løsner slimet og gjør at du kan puste lettere. En annen måte å dra nytte av denne hjem middel er å fylle en bolle med varmt vann. Ta et håndkle og legg den over hodet ditt når du lener ansiktet over bollen. Innånding av damp fra varmt vann virker like bra som står i eller i nærheten av en varm dusj.

Skylle nesegangene Med Saline

Vanning eller skylle nesegangene med varmt saltvann er en annen naturlig metode for behandling for hode lunger og sinus hodepine. Du kan piske opp din egen saltvannsoppløsning bruke salt oppløst i varmt vann.

Å vanne din nese passasjer, stå over vasken med hodet på skrå slik at det ene neseboret peker mot vasken. Ved hjelp av en kopp, håndflaten eller en spesiell enhet som kalles en neti potten, hell blandingen i neseboret. Det varme saltvannet vil strømme gjennom ett nesebor og piple ut av det andre neseboret. Denne prosessen fjerner slim fra nesen, slik at en sinus lidende å puste.

Bruk en Saline nesespray

Hvis vanning din nese passasjer gjør deg for ubehagelig, kan du kjøpe en over-the-counter saltvannsspray fra ditt lokale apotek. Selv om saltvann spray ikke vil tvinge slim fra nesen, vil den holde nesegangene fuktig. Dette i sin tur kan bidra til å avlaste hodet lunger og sinus hodepine.

Decongestants

Over-the-counter decongestants er en effektiv måte å lindre lunger og sinus hodepine. Disse medikamentene redusere størrelsen på hovne membraner og blodkar i nesehulen, slik at sinus lider å puste mer fritt.

Reseptbelagte medisiner

Din lege kan forskrive en rekke medisiner som kan behandle hodet lunger og sinus hodepine i tillegg. Hvis legen diagnostiserer deg med en bihulebetennelse, eller bihulebetennelse, vil han sannsynligvis foreskrive en antibiotika for å bekjempe infeksjonen. Legen kan også velge å foreskrive nasale kortikosteroider, som er nesespray som reduserer betennelse i nesen.