Digidexo.com

Hvordan Hold proteser i Uten en selvklebende

Hvordan Hold proteser i Uten en selvklebende


Proteser er vanligvis festet til en brukers munn gjennom naturlig suge. På grunn av formen på kjeven, øvre proteser vanligvis bo på plass bedre enn lavere proteser, som er mer sannsynlig å bli påvirket av å spise eller snakke. Mange protese wearers bruke lim for å holde proteser på plass, men det finnes andre alternativer du kan vurdere.

Bruksanvisning

•  Gå til tannlegen og få ham eller henne sjekke dine proteser. Et individs munnen kan endres over tid, noe som gjør det viktig at du får proteser ombygget annet hvert år (Referanse 1). En presis passform kan lage lim - og alle andre triks for å holde protesene på plass - foreldet.

Ta godt vare på protesene ved å holde dem rene. Skitt og rusk kan endre måten protesene passe, noe som gjør dem ubehagelig og mindre sikker. Børste og suge proteser på en jevnlig basis med en løsning utviklet for proteser.

Øv god munnhygiene. Akkurat som rusk på protesene kan påvirke sin passform, så kan rusk på tannkjøttet. Viker tannkjøtt kan også påvirke hvordan proteser passform. Børste tannkjøttet på en jevnlig basis for å holde tannkjøttet sunt og holde proteser passer ordentlig.

Prøv en protese fiksativ. I motsetning til lim, fiksativ gå et skritt videre og fungere som et beskyttende forsegling mellom tannkjøttet og proteser, hindrer små partikler fra å komme inn og forårsaker irritasjon (Referanse 2).

Betrakt en protese-stabiliserende produkt, for eksempel ultraSuge (Henvisning 3). Dette produktet eliminerer luftlommer mellom proteser og tannkjøtt, som kan føre til irritasjon eller en løs passform.

Etablere en sterk naturlig forsegling på proteser uten lim ved å vente flere minutter etter å sette proteser i før spising, drikking eller snakke.

Tenk partials. Dette er proteser som ikke erstatte hele øvre eller nedre tenner, men bare en strekning på flere mangler tenner på rad. Du kan være en god kandidat for partials hvis du fortsatt har noen sunne tenner som kan fungere som støtter og ankere for den delvis protese.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å lime en ødelagt protese sammen igjen. Ifølge nettstedet "DoctorSpiller.com," dette kan forårsake skade på protese og til munnen.