Digidexo.com

Spa Oppskrifter på hjemme

Hvem sier at du kan ikke ta den avslappende atmosfæren på spa til ditt hjem? Du kan gjenskape den deilige oppskrifter på både mat og hudbehandlinger uten å bruke mye penger. Spas er kjent for å bruke naturlige ingredienser som forlater din kropp og sinn følelsen stor. Unn deg selv en virkelig luxuriating erfaring uten å forlate hjemmet.

Hudbehandling

Gi deg selv en eksfolierende behandling som vil etterlate huden din glatt og silkemyk. Bland 2 kopper kaffe (velg vanilje eller annen duftende blanding), 1/2 kopp rå sukker og 3 ss. massasjeolje. I en varm dusj, massasje blandingen over huden og skyll. Gi kroppen din litt sårt tiltrengt fuktighet ved å slå sammen 3 egg og 3 avokado for en maske. Påfør over huden i 15 minutter. Vask kroppen din grundig og håndkle tørt. Skjem ansiktet med en agurk maske bestående av 1 ss. yoghurt, 1 ss. persille og 1 ss. agurk. La huden din til å absorbere i 10 minutter og vask.

Spa Meals

Folk strømmer til spas for sine smakfulle og sunne måltider. Mange av ingrediensene inkluderer ferske råvarer, magert kjøtt, fisk og helkorn. Besøk din lokale bondens marked eller gården. Ellers velger bare grønnsaker og frukt på prime av sin sesong. Gjøre fantastiske forretter som skiver arvestykke tomater, fersk basilikum, Buffalo mozzarella og olivenolje. Forbered lunsjer består av fersk sjømat salater, fullkornspasta og geitost marinara og kylling pesto på en seng av visnet spinat, med et snev av bacon. Avslutt dagen med velvære med posjert laks på vill ris, et utvalg av sushi eller karri kylling salat.

Desserter & Treats

Leve sunt betyr ikke at du trenger å nekte deg selv behandler. Desserter er populære på mange spa. Sorbeter, frukt parfaits og blåbær cornbread muffins at du føler at du lever det gode liv. Sett stemningen i hjemmet ditt spa ved å spille avslappende musikk og slå av telefonen. Å spise med badekåpe på er bare en del av spa-opplevelse. Du kan nyte dagen så mye, vil du ønsker å gjøre det hver måned.