Digidexo.com

Hvordan forberede seg til bleke tennene hjemme

Hvordan forberede seg til bleke tennene hjemme


Hvis du ikke har råd til de høye kostnadene ved å ha tennene dine hvitnet på ditt tannlegekontor, fortvil ikke. Det er mange hjem tannbleking systemer som produserer svært effektive resultater uten å ta en bit av budsjettet. Whitening tennene enda noen nyanser vil forbedre din selvtillit sterkt, og er lett å gjøre ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med tannlegekontor. De fleste tannlegekontorer har profesjonelt styrke hjemme tannbleking systemer tilgjengelig for kjøp som er litt mer effektive enn over-the-counter merkevarer.

•  Gå til en lokal apotek eller annen butikk som bærer dental forsyninger og sammenligne forskjellige merker av over-the-counter tannbleking systemer. De fleste hjemmetannbleking kits bruke karbamidperoksid eller hydrogen peroxide hvithet agenter i varierende konsentrasjoner.

Sammenlign priser, varighet av bruk, forventede resultater og hvor lenge whitening effekt vil vare med ulike over-the-counter tann-bleking systemer.

Bestem ditt nivå av engasjement og hvor ofte du ønsker å håndtere whitening dine tenner. Noen tannbleking systemer krever en daglig forpliktelse til å gradvis bleke og vedlikeholde hvitere tenner, mens andre kits har en ett- eller to-ukers bleking prosessen med resultater som varer i et år eller mer.

Sammenligne brukervennlighet for de ulike produktene. Noen hjemme whitening kits bruke bleking gel og tannskinner, mens andre tannbleking systemer har lett-å-bruke strips som du plasserer over tennene for så lite som fem minutter.

Sjekk potensielle bivirkninger og hvor lenge de kan vare med de forskjellige tannbleking metoder.

Velg tannbleking system som dekker dine behov basert på kostnader, effektivitet, brukervennlighet og varighet av whitening resultater og følg instruksjonene nøyaktig.

Hint

  • Sjekk for tannbleking system kuponger i lokale salg papir og på nettet for ekstra besparelser.
  • Noen flekker, som tetracyklin flekker, er dypt inne i tannen, og vil ikke svare på overflaten bleking.
  • Crowns, hvite fyllinger og andre tannarbeid vil ikke bli lysere og kunne kontrast med nylig hvitnet tennene.