Digidexo.com

Hvordan Stopp Diabetic Foot Pain

Om lag 25 prosent av personer med diabetes utvikler fot-relaterte problemer som resulterer i smerter. De viktigste årsakene til smerte er dårlig sirkulasjon og nevropati, og de kan av og til være så alvorlig at det blir uutholdelig å gå. Med riktig pleie kan du bidra til å forhindre og behandle diabetiker foten smerte.

Bruksanvisning

Suge føttene i varmt vann i 20 til 30 minutter. Ikke bruk varmt vann fordi det kan tørke ut dine føtter.

Hold føttene hevet så mye som mulig for å øke blodgjennomstrømningen. For eksempel, rekvisitt føttene på en fotskammel mens du ser TV. Vifte med tærne hele dagen for å øke blodsirkulasjonen.

Masser føttene i minst 10 minutter per dag. Bruk en rullende massasje spesielt laget for føttene. Disse er tilgjengelig på de fleste apotek.

Ta ibuprofen eller acetylsalisylsyre for å lindre smerten. Ikke overskrid den anbefalte doseringen.

Bruk polstrede sko som ikke er stramt. Sko laget for folk med diabetes er tilgjengelig på mange skobutikkene. De har ekstra polstring og er bredere enn vanlige sko.

Ikke kryss bena i lange perioder av gangen. Dette bremser drastisk blodtilførselen til føttene.

Avstå fra røyking og unngå sekundær røyk. Sigarettrøyk hemmer blodstrømmen.

Ikke gå med trange bukser, undertøy, sko eller sokker. Enhver artikkel av klær som begrenser blodstrømmen kan føre foten smerte.

9. Tren regelmessig. Kardiovaskulær trening og vekt trening øker blodstrømmen gjennom hele kroppen. Svømming og sykling er gode øvelser fordi de plasserer en minimal mengde stress på føttene.