Digidexo.com

tongkat ali

Tongkat Ali Effects

Tongkat ali, eller eurycoma longifolia, er en plante som er innfødt til Indonesia og Malaysia. Mens de innfødte i området ofte plukke frukt fra denne bukse, de også bruke roten av planten for mange forskjellige medisinske formål.

Lav Testosteron

Tongkat ali øker testosteron hos menn, og brukes i mange deler av verden som en alternativ behandling for lavt testosteronnivå.

Bygge muskel

På grunn av økt testosteron produseres av tongkat ali, mange kroppsbyggere bruker den til å bygge muskler.

Feber

Tongkat ali har vist noen febernedsettende egenskaper, og har blitt brukt av noen "alternativ medisin" leger hjelp til å redusere feber.

Kreftbehandling

Enkelte studier har kommet til å foreslå at tongkat ali kan indusere apoptose i kreftceller, bevirker at kreftceller til å dø mens stoppe spredning av andre celler.

Aphrodisiac og Ereksjonsproblemer Behandling

Tongkat ali er mye brukt som et afrodisiakum. Faktisk, hvis tatt riktig i de riktige doser, virker det som en ganske effektiv erektil dysfunksjon behandling.

Hva er de negative effektene av Tongkat Ali eller longjack Herb?

Hva er de negative effektene av Tongkat Ali eller longjack Herb?


Tongkat ali eller Longjack urten er en tre hører hjemme i Sørøst-asiatiske land, inkludert Malaysia, Thailand og Indonesia. Det er solgt som en urte supplement over hele verden. Tilhengere av anlegget mener at det øker testosteronnivå. Mannlige brukere av tongkat ali ofte ta kosttilskudd for å øke sine bodybuilding evner eller for å lindre seksuelle problemer. Noe forskning har vist at anlegget har anti-kreft egenskaper. Innfødte i Sørøst-Asia bruke anlegget som et afrodisiakum.

Kreftrisiko

Tongkat ali øker testosteronnivået i brukeren. Dette kan forverre og komplisere forholdene for brukere med visse typer kreft og andre plager. Prostatakreft, brystkreft, leversykdom, hjertesykdom, nyresykdom, diabetes og søvnapné er alle helseproblemer som bruker tongkat ali kan forverre ved å ta tongkat ali. Ved hjelp av urte kosttilskudd av dette anlegget kan hindre behandling av og oppretting av disse sykdommene. Tongkat ali kan også svekke immunforsvar allerede kompromittert av sykdom.

Psykologiske effekter

Ray Sahel, en lege som spesialiserer seg på naturlige kosttilskudd, forteller at det har vært noen psykologiske effekter blant Longjack urt brukere. Disse bivirkningene inkluderer rastløshet, angst og søvnløshet. Forlengede erfaringer med disse problemene kan forverres en persons helse og velvære. Insomnia hindrer lider fra å få tilstrekkelig søvn. Lengre perioder med søvnløshet har senket libido. Noen tar Tongkat ali kosttilskudd for sin seksuelle helse trenger å ta en lav daglig dose for å unngå eventuelle negative konsekvenser som følge av perioder med søvnløshet urten forårsaker.

Økt aggresjon

Brukere ta Longjack urt å øke testosteron nivåer. Høyere nivåer av testosteron kan øke aggresjon. Noen brukere kan bli mer utålmodig og lett sint på grunn av deres uvanlig økt testosteronnivå. Unngå å ta høye doser av urten for å unngå eventuelle aggressive episoder. Vær oppmerksom på endringer i kroppens kjemi for å forutse og navigere gjennom eventuelle negative humørsvingninger.

Økt kroppstemperatur

Noen brukere av tongkat ali ekstrakt har rapportert en økning i kroppens temperatur etter at de begynte å ta kosttilskudd. Dette kan gjøre en person spesielt ubehagelig i varmere klima eller på varme dager. Brukere kan også oppleve flushing forbundet med deres hevet temperaturen. Disse bivirkningene kan avta etter noen uker med fortsatt bruk. Avstå fra å ta høye doser av supplement kan også bidra til å unngå eller lindre økt kroppstemperatur.

Hva er fordelene med Tongkat Ali?

Tongkat ali er en meget kjent sørøstasiatiske urtemedisin som også er kjent under navnet Longjack. Denne urten er hentet fra røttene av Pasak bumi treet. Røttene er lange og stikker ut, som er der navnet kommer fra - Alis spaserstokk. Denne urten ble opprinnelig brukt til behandling av malaria, men når stoffet ble bedre forstått, ble det brukt en behandling for seksuelle problemer som erektil dysfunksjon og som et afrodisiakum.

Testosterone Levels

Tongkat ali er kjent for å øke testosteronnivået i kroppen. Testosteronnivåer både menn og kvinner er økt med denne urtemedisin.

Energy Levels

Tongkat ali kan også øke energinivået, hjelpe bekjempe tretthet.

Utholdenhet

Enkeltpersoner har ikke bare funnet ut at deres normale energinivået er oppvokst med denne urten, men at seksuell utholdenhet nivåene øker også. Dette kan øke mengden av tid brukt engasjert i seksuell aktivitet, samt øke brukerens ønske om å ha sex.

Athletic Ytelse

Tongkat ali hjelper ikke bare økt energi og seksuell utholdenhet nivåer, det også er kjent for å øke den enkeltes sportslige prestasjoner. Økningen i testosteron gir også individer mer energi til å engasjere seg i sportslige aktiviteter.

Økt muskelmasse

Tongkat ali er også indirekte ansvarlig for økt muskelmasse. Det øker testosteronnivå, noe som i sin tur bidrar til å øke mengden av muskelmasse i kroppen.

Om Tongkat Ali

Tongkat Ali er en plante benyttes i alternativ medisin, som også går under navnene Cay ba Binh, malaysiske ginseng, Pasak Bumi og lang jack (også stavet Longjack). Det er fortsatt studert for bruk og farer.

Klassifisering og Opprinnelse

Det vitenskapelige navnet for Tongkat Ali er eurycoma longifolia. Den tilhører Bittervedfamilien familien. Tongkat Ali er innfødt til Malaysia, Thailand, Kambodsja, Laos, Burma (Myanmar) og Indonesia.

Funksjoner

Tongkat Ali er et eviggrønt tre som vokser opp til 49 meter høye, og produserer frukt som modner fra grønt til rødt. Bladene av Tongkat Ali er finnete blader (en type sammensatte blad som har brosjyrer på begge sider av en midtstammen) som har 13-41 brosjyrer. Det finnes to typer av Tongkat Ali blomster: mannlige og kvinnelige. Hver art er produsert separat på et tre. Disse blomstene vokse på panicles, som er en form for klase (en del av en stamme som inneholder blomster).

Funksjon

Innenfor disse systemene, er Tongkat Ali tenkt å inneholde antimalaria, cytotoksiske, febernedsettende og anti-sår evner. Det er også ansett for å være et afrodisiakum.

Betraktninger

Barken og roten er de delene av Tongkat Ali som brukes i tradisjonelle medisinske systemer, vanligvis i form av en aktuell eller et avkok.

Misforståelse

Selv om Tongkat Ali ikke har vist seg å være giftig for mennesker, er det anbefalt at ammende eller gravide kvinner ikke bruke den.

Tongkat Ali Informasjon

Tongkat Ali (E. longifolia jack) er en stadig mer populær urte supplement som brukes i behandling av mannlig impotens og visse hormonelle lidelser. På grunn av sin testosteronøkende effekt, som har blitt dokumentert gjennom kliniske studier, er Tongkat Ali også noen ganger brukt av idrettsutøvere og kroppsbyggere som et alternativ til anabole steroider, men denne bruken er omstridt blant tilhengerne av medikamentfrie friidrett. Navnet Tongkat Ali betyr bokstavelig «Alis stokk", og anlegget er også kjent som Longjack. Til tross for vanlige misforståelser, ingen av disse navnene refererer til urten effekt på mannlige anatomi.

Botany

Tongkat Ali er en liten, uvanlig-formet, busk-aktig tre med finnete eviggrønne blader. Alle Tongkat Ali planter er enten mann eller kvinne og produsere store klynger av svært små blomster. Den "kjønn" av hver plante har ingen effekt på dens totale fytokjemisk sammensetning; mannlige og kvinnelige trær produserer identiske effekter på menneskekroppen. Tongkat Ali vokser i flere kyst asiatiske land, særlig Malaysia og Indonesia. Den vokser mest rikelig i sand, lav høyde områder nær saltvann, men det blir stadig knappe grunnet overbeskatning og dårlig forvaltning av skog. For å bevare dette viktige anlegget, bør forbrukerne søker merker som praktiserer økologisk bevisste fangstmetoder.

Seksuell Enhancement

I malaysisk tradisjonell medisin, er Tongkat Ali i utstrakt bruk for sine afrodisiske effekter. Tongkat Ali antas å forbedre seksuell utholdenhet, følsomhet, sirkulasjon og fruktbarhet. Universitetet Science Malaysia har gjennomført en rekke studier for å evaluere Tongkat Ali effekter på seksuell vitalitet hos rotter og andre små pattedyr, med enstemmig positive resultater. Disse studiene, som har blitt publisert i flere medisinske tidsskrifter, har funnet ut at Tongkat Ali øker seksuell interesse i nesten alle hannrotter, inkludert de som er uerfarne, middelaldrende og selv kastrert. Mens noen veldesignede studier på mennesker har ennå undersøkt disse effektene, har dyreforsøk bekreftet at Tongkat Ali er en potent seksuell stimulans.

Muskelvekst

Idrettsutøvere og kroppsbyggere ofte ta Tongkat Ali kosttilskudd for å øke testosteronnivået og aktiverer muskelbygging. The British Journal of Sports Medicine rapporterte at, i en liten klinisk studie, forut Tonkat Ali en større økning i muskelmasse og generell styrke sammenlignet med placebo. Denne lille studien er støttet av en annen Malaysia dyreforsøk, publisert i 2001. Når rotter ble gitt Tongkat Ali, viste de en økning i styrke og seksuell vitalitet, uavhengig av om de var kastrert, uendret eller testosteron-forbedret. Mens Tongkat Ali er en naturlig urt og ikke et steroid eller pro-hormon, kan enkelte organisasjoner ikke kunne brukes i bodybuilding konkurranser og konkurranseidrett.

Sikkerhet

I motsetning til de fleste seksuelle sentralstimulerende midler, er Tongkat Ali relativt fri for bivirkninger. De vanligste klagene er knyttet til Tongkat Ali er hodepine, søvnløshet og gastrointestinale problemer. Steroid-lignende bivirkninger som gynekomasti (brystvekst) har aldri blitt rapportert fra Tongkat Ali. Mens det er ingen kjente bivirkninger eller interaksjoner forbundet med Tongkat Ali, kan det samhandle uforutsigbart med noen medisinske tilstander og reseptbelagte medisiner. Inntil mer er kjent om Tongkat Alis farmakologi, bør forbrukerne med medisinske tilstander konsultere en kvalifisert utøveren før du bruker urten.

Velge kosttilskudd

Tongkat Ali er tilgjengelig i mange forskjellige former og ekstrakter. Tradisjonelt er Tongkat Ali ekstraheres ved hjelp av vann, og den konsentrerte formel tas gjennom munnen. Noen produsenter bruker alkohol for å lage ekstrakter av Tongkat Ali, og dette kan gi en høyere konsentrasjon av plantens aktive forbindelser. Kosttilskudd varierer i styrke fra uendret plantemateriale til ekstrakter som inneholder 200 ganger konsentrasjonen av Tongkat Alis aktive forbindelser. I tillegg vil styrken av Tongkat Ali variere avhengig av alderen av anlegget og dets vekstforhold. Noen urte formler er tilgjengelig som kombinerer Tonkgat Ali med andre kosttilskudd, slik som Yohimbe og tribulus, for å styrke sin afrodisiakum og anabole egenskaper.

Bivirkninger av Tongkat Ali

Tongkat Ali er en urt som brukes hovedsakelig som et afrodisiakum, og også for å hjelpe personer med erektil dysfunksjon og andre seksuelle inhiberer problemer. Dette urtemedisin er svært godt kjent i Sørøst-Asia, og har blitt sammenlignet med den nordlige halvkule er Viagra. Den Pasak Bumi treet er produsent av denne urten, som en gang ble brukt til å behandle malaria. Mens dette midlet har mange fordeler og få bivirkninger ved normale doser, ved høyere doser det gjør også ha noen bivirkninger.

Body Temperature

Brukere av denne urten lagt merke til at kroppstemperaturen holdt seg høyere enn normalt.

Rastløshet

Tongkat Ali har vært kjent for å forårsake enkeltpersoner til å bli rastløs og utålmodig. Enkelte individer tar urtemedisin rapporterte at de ble sinte uten noen åpenbar grunn.

The Heart

Mens det er ikke nok forskning til å vise om denne urten kan ha skadelige effekter på hjertet, er det kjent at høye doser av denne urten kan øke hjertefrekvensen. Alle med hjertesykdom bør ikke ta denne urten.

Søvnløshet og tretthet

Tongkat Ali stimulerer kroppen til å produsere testosteron. Hvis for mye testosteron blir produsert, kan den enkelte ta urt møte søvnløshet og blir ekstremt sliten.

Immune System

En over-raus mengde testosteron kan også føre til at immunsystemet til å fungere ordentlig. Dette kan ha skadelige effekter på friske individer og enda mer skadelige effekter på personer med immunsvikt lidelser.

Helse Issues

Personer som lider av hjertesykdom, nyresykdom, leversykdom eller diabetes bør ikke ta dette urtemedisin. Ikke alle av de mulige bivirkningene oppstår ved bruk, men en lege bør konsulteres for å diskutere eventuelle muligheter.

Tongkat Ali Pakk bivirkninger

Tongkat ali er en urte supplement avledet fra tongkat ali treet, som er innfødt til Malaysia og noen andre deler av Asia. Tongkat ali sies å øke testosteronnivået, slik at det er noen ganger tatt av kroppsbyggere for å øke ytelsen eller av menn som ønsker å øke seksuell funksjon og ønske. Mange rapporterer ingen bivirkninger fra tongkat ali, men andre gjør. Bivirkninger har en tendens til mer vanlig eller alvorlig når større doser er tatt.

Søvnproblemer

Tongkat ali kan føre til søvnløshet i noen brukere.

Angst

Noen personer som tar tongkat ali rapporterer at de blir mer engstelig eller utålmodig fra å ta den.

Rastløshet

Generell rastløshet er noen ganger oppleves av folk tar tongkat ali.

Puls

En rask puls er noen ganger en bivirkning på tongkat ali. Dette er mer sannsynlig å forekomme når det tas i store doser.

Testosterone Levels

Tongkat ali er tatt for å øke testosteron nivåer. På grunn av at effekten det ikke bør brukes av menn med diabetes eller brystkreft eller menn med hjerte, nyre eller leversykdom.

Sikkerhet for Tongkat Ali

Noen ganger kalles eurycoma longifolia eller Longjack, er tongkat ali en type plante innfødt til Asia. En rekke selskaper markeds tongkat ali som en naturlig behandling for erektil dysfunksjon, men anlegget kan utgjøre noen helserisiko.

Bakgrunn

Ifølge RxList.com, det er ikke nok forskning til å vite om tongkat ali er trygt eller hva dens langsiktige effekter kan være.

Toksisitet

En studie 2005 på Forest Research Institute i Kepong, Malaysia publisert i "Phytotherapy Forskning Journal" fant at tongkat ali var giftig for menneskelige celler i kroppen når forskeren kombinert rot ekstrakt med cellene i et laboratorium.

Effektivitet

En studie 2000 ved Hang Tuah University, Teaching and Naval Hospital i Surabaya, Indonesia og publisert i "International Journal of Andrology," viste uoverensstemmelser om effektiviteten av tongkat ali i behandling av erektil dysfunksjon.

Betraktninger

Belegg for å hevde at det ikke bare er sikkerheten til tongkat ali ukjent, hvorvidt du kan høste noen nytte av å ta tilskudd og utsette deg selv for en potensielt giftig stoff er også usikkert. I tillegg vil FDA vurderer ikke sikkerheten eller effektiviteten av produkter som inneholder tongkat ali som de er kosttilskudd.

Tips

Siden dens effekter på fosterutvikling er ikke kjent, unngå å bruke tongkat ali hvis du er gravid eller ammende. Snakk med legen din før du starter en diett av tongkat ali som det kan være en medisin eller et annet produkt med mer viss safeness og resultater tilgjengelig.

Bivirkninger av Tongkat

Bivirkninger av Tongkat


Tongkat ali er en urte supplement som har trukket mye oppmerksomhet blant kroppsbyggere på grunn av sin rapporterte evne til å øke testosteron nivåer. Selv om forskning på tongkat effektivitet ser lovende ut, kan noen mennesker som tar det opplever ubehagelige bivirkninger.

Fakta

Tongkat ali (eurycoma longifolia) er en saktevoksende treet finnes hovedsakelig i Malaysia og Indonesia. Den har en slank kropp og tar opp til 25 år å modne til en gjennomsnittlig høyde på 30 meter. Fordi den ligger under regnskogen baldakin, har trær blitt vanskeligere å finne som følge av avskoging. Følgelig er mest Tongkat ali preparater avledet fra umodne trær.

Bruksområder

Tongkat har blitt brukt som et tradisjonelt middel for malaria, høyt blodtrykk, feber, tretthet, tap av seksuell lyst og impotens. Blant kroppsbyggere, har det vært spioneringen som en testosterone booster som gjør det mulig for utøveren å øke muskelmasse på en raskere hastighet. Ifølge en studie publisert i tidsskriftet Fundamental og klinisk farmakologi, viser dyreforsøk at tongkat gjør øke testosteron nivåer.

Skjemaer

Ifølge Dr. Ray Sahel, som spesialiserer seg i å studere naturlige kosttilskudd, innfødte i Malaysia og Indonesia vurdere alle deler av tongkat ali treet nyttig som medisin. De mest brukte delene er røttene og bark, som kan males til et pulver, eller som brukes for å lage te. Ekstrakter fra begge, innhentet gjennom kjemiske prosesser, er tilgjengelig i pulverform, tabletter og kapsler.

Bivirkninger

Den hyppigst observert bivirkning av tongkat er søvnløshet. En annen bemerket effekt er en økning i kroppstemperatur, inkludert en følelse av hotness i hodet og ansiktet. Andre bivirkninger er irritabilitet, rastløshet, utålmodighet og aggressivitet. De fleste av disse bivirkninger kan reduseres eller elimineres ved å redusere mengden av tongkat du.

Fordi denne urten kan påvirke hormonnivået, kvinner som er gravide eller ammer bør ikke ta den. I tillegg bør menn med prostatakreft, diabetes, hjerte, lever-eller nyresykdom ikke ta denne urten.

Anbefalinger

Før du bruker noen urte supplement, se din lege for en fysisk evaluering for å sikre at du er i god helse. Når den først tar tongkat, bruker den laveste dosen som er anbefalt av produsenten, og som kroppen justerer seg til det, og du er i stand til å se hvordan du reagerer, gradvis øke dosen til det anbefalte maksimumsbeløp.

Naturlig Blood Vessel utvidelse

Naturlig Blood Vessel utvidelse


Naturlig helse og kropp-building entusiaster ofte bruker naturlige hemodilators eller kosttilskudd for å utvide blodårene. Disse produkter kan være nyttige i behandlingen av hypertensjon og erektil dysfunksjon; de kan også forbedre idrettslige prestasjoner.

Typer

Aminosyrene L-arginin og L-orthinine, lenge anerkjent som naturlige hemodilators, nyter stor popularitet blant kunnskapsrike idrettsutøvere. En 2002 fransk studie, publisert i det medisinske tidsskriftet "Biomedical Farmakoterapi," undersøkt og bekreftet hvilken rolle disse aminosyrene spille i blodkar helse.

Urte kosttilskudd

Mange urte kosttilskudd er tradisjonelt brukt for å forstørre blodkar; varierer imidlertid bevis for deres effekt enormt. Enkelte populære valgene inkluderer Yohimbe, gingko, periwinkle, tribulus og tongkat ali. "Journal of Neurological Science" publisert en oppmuntrende studie i 2005 som tyder på at vinpocetin, et derivat av periwinkle, utvider cerebrale arterier og utvider blodtilførsel til hjernen.

Effekter

Aminosyrer hemodilators, inkludert L-arginin, funksjon ved å øke mengden av nitrogenoksid (NO) i blodet. Denne forbindelse utvider blodkarene og minsker ammoniakk og melkesyre i blodet.

Bruk

Kliniske utøvere bruker hemodilators til behandling av hypertensjon. Som kosttilskudd, kan urte blodkar dilatatorer behandle mannlig og kvinnelig seksuell dysfunksjon og etter trening trøtthet.

Advarsel

Naturlig blod fartøy enlargers kan være farlig for noen individuals.The aminosyren L-arginin øker risikoen for utbrudd hos mennesker med helvetesild, forkjølelsessår og genital herpes. Mange urte hemodilators samhandle negativt med blodfortynnende og medisiner for hypertensjon. Ta kontakt med en kvalifisert ekspert før du tar noen naturlig supplement.

De beste juridiske Bodybuilding Supplements

De beste juridiske Bodybuilding Supplements


Det er nok av bodybuilding kosttilskudd som brukes til å legge til rette for muskelvekst på markedet i dag som er lovlige og trygge. Disse produktene alle annonsere akselerert reparasjon, utvinning og vekst av muskelvev. Men ikke alle disse produktene er trygge og noen kan være skadelig for din helse, for eksempel steroider. Du kan unngå negative helseeffekter ved å stikke til trygg, naturlig og lovlig godkjent bodybuilding kosttilskudd som kreatin, forgrenede aminosyrer, naturlige testosteron boosters, og en god proteinkilde.

Kreatin

Kreatin monohydrat er en naturlig del av skjelettmuskulatur; kilder inkluderer kjøtt og fisk. Kroppen din kan også syntetisere protein gjennom grunnleggende, naturligvis komponenter som aminosyrer. Kreatin øker muskel energi tilgjengelighet, noe som forbedrer fysiske prestasjoner. Kreatin supplement kan bidra til å forbedre din evne til å fortsette nesten maksimal styrkegenerering under gjentatte muskel øvelser, heiser, som på lang sikt kan øke produksjonen av nytt muskelvev.

Forgrenede aminosyrer

Forgrenede aminosyrer, eller BCAA, er navn gitt til tre av de essensielle aminosyrene hentet fra protein: leucin, isoleucin og valin. Idrettsutøvere bruker BCAA for å forbedre trenings ytelsen og redusere muskel og protein sammenbrudd som følge av intense treningsøkter. BCAA kan brukes for å hindre utmatting og forbedre konsentrasjonen i tillegg. BCAA arbeid ved å stimulere bygging av protein i muskel samtidig redusere muskel sammenbrudd. Derfor BCAA er en naturlig og meget gunstig alternativ for bodybuilding.

Naturlig testosteron Boosters

Det er naturlig testosteron boosters tilgjengelig for å hjelpe bodybuilding befolkningen. Disse boosters kommer fra urter som naturlig forårsaker kroppen til å produsere testosteron. Tribulus terrestris er en naturlig booster hentet fra en vinranke dyrket i tropiske klima som kan øke muskel tone og fremme sunn hormon funksjon. Tongkat Ali er en annen urt som øker kroppens nivå av fritt testosteron naturlig, som kan forbedre muskelmasse og styrke.

Protein

Forbruker nok protein er viktig for muskelvekst. Protein er viktig for ikke bare muskler, men for bein, leddbånd, hud, brusk og hår. For å produsere muskel reparasjon og vekst etter en treningsøkt, er et protein shake anbefales for ikke bare sin proteininnhold, men inkludering av BCAA. Noen mennesker har kreatin sammen med sin protein shakes å maksimere muskelvekst.

Testosteron Kosttilskudd

Testosteron Kosttilskudd


Som du alder, kan testosteron nivåer begynner å avta. Testosteron finnes i både menn og kvinner. Varierende testosteronnivå kan endre din sexlyst og kan føre til aggresjon. Kosttilskudd, da tatt på riktig måte, kan bidra til å balansere eller øke testosteronnivå og i mange tilfeller bidra til å øke energinivået, libido, vekttap og muskelmasse. Noen kosttilskudd som du kan bruke til å øke testosteron nivåer er ZMA, DHEA, visse matvarer og eurycoma longfolia. Alltid snakke med legen din før du legger kosttilskudd eller endre kosthold.

ZMA

ZMA er en helt naturlig supplement som inneholder sink, monomethionine Aspartat, Magnesium aspartat og vitamin B-6. ZMA øker testosteron og kan fungere som en søvn hjelpemiddel for noen mennesker. Mange ZMA brukere opplever styrke øker samtidig øke deres testosteronnivå. Siden det er laget av helt naturlige mineraler, er det trygt for folk flest. Mange idrettsutøvere tar ZMA å øke hormonnivået, siden uttømming av slike mineraler kan skje under intense treningsøkter. ZMA kan kjøpes over disk på mange helse-butikker og online.

DHEA

DHEA (Dehydroepiandrosteron), et hormon som produseres av kroppens binyrene, finnes i både menn og kvinner. DHEA hjelper kroppen for å generere testosteron. DHEA nivåer begynner å avta, naturligvis, i kroppen som du alder. Tar en DHEA supplement kan hjelpe til med vekttap, opprettholde normal blodsukkernivået og testosteronnivå. DHEA er tilgjengelig som et supplement som kan kjøpes over disk på mange helse-butikker og online.

Næringsrik mat

Hvis du er ute etter å øke testosteron nivåer uten å ta et supplement, mange matvarer har muligheten til å hjelpe deg i dette. Se etter matvarer som inneholder sink, vitamin B-6, vitamin E og bromelain. Noen få matvarer som inneholder hjelp til å øke testosteron er gresskarfrø, østers, goji bær, maca rot, bananer, avokado og asparges.

Eurycoma longfolia

Eurycoma longfolia, også kjent som Tongkat Ali ekstrakt, er laget av en trerot. Det øker testosteronnivå sammen med energi og økt libido. Det er en ren ekstrakt og du bør bare ta det i dette skjemaet, ikke hele roten pulverform, så det er ikke så effektiv. Det er ikke like effektivt hvis tatt med store mengder alkohol eller hvis du tar det for ofte. Eurycoma longfolia er tilgjengelig som et supplement som kan kjøpes over disk på mange helse-butikker og online.

Eurycoma longifolia Safety

Eurycoma longifolia busken er kjent under flere andre navn, blant malaysiske ginseng og tongkat ali. Ofte funnet i Sørøst-Asia, er anlegget brukes til en lang rekke forhold, ifølge WebMD nettsiden.

Bruksområder

Barken og røttene til eurycoma longifolia brukes i behandlingen av erektil dysfunksjon og for sine påståtte afrodisiakum egenskaper. Andre bruksområder er behandling av høyt blodtrykk, malaria, sår, feber, tuberkulose, syfilis, kreft, diaré, høyt blodtrykk, vedvarende hoste og hodepine, melder WebMD.

Sikkerhet

Ifølge Drugs.com nettside, har ingen kontraindikasjoner er identifisert per september 2010, og heller ikke er interaksjoner godt dokumentert. Ingen informasjon er tilgjengelig for bivirkninger eller toksisitet hos mennesker. Gravide og ammende kvinner bør unngå eurycoma longifolia på grunn av manglende kliniske data.

Betraktninger

Rapporterte bivirkninger av eurycoma longifolia inkluderer søvnløshet, ifølge Tongkat Guide Ali nettside. I tillegg kan ta høye doser av supplement øke kroppstemperaturen, irritabilitet og rastløshet.

Bivirkninger av eurycoma longifolia

Eurycoma longifolia er en liten tre eller busk som består av blader på avdelings tips. Det er vanligvis finnes i enten sekundære eller primære skoger. Det er også ofte referert til som tongkat ali. Det finnes en rekke ulike bruksområder for eurycoma longifolia som en urte supplement. Noen av sine gunstige bruksområder inkluderer å være en tonic, antihistamin, anti-malaria, behandle feber, sår og flere andre. Det er også ansett for å være et afrodisiakum. Det er noen potensielle bivirkninger forbundet med bruk av eurycoma longifolia.

Søvnløshet

Søvnløshet er en mulig negativ bivirkning forbundet med bruk av eurycoma longifolia. Med en høy dosering av eurycoma rot, er det en risiko for søvnløshet som et resultat. Mindre doser av eurycoma longifolia kan hjelpe på noen måter å unngå søvnløshet og ikke får nok søvn om natten.

Testosterone Levels

Eurycoma longifola er kjent for å øke testosteron nivåer. Som et resultat av kvinner som er enten gravide eller for tiden ammer bør unngå å ta tilskudd. Det samme gjelder for menn som arbeider med helsespørsmål som nyre, lever eller hjertesykdom, prostatakreft, eller diabetes. Forhøyede testosteronnivåer kan resultere i undertrykkelse av immunsystemet.

Behavioral bivirkninger

Eurycoma longifola er også i stand til å forårsake noen negative atferds bivirkninger å komme om. Disse bivirkningene inkluderer følelser av irritabilitet, rastløshet, og stress. Bivirkninger er spesielt mulig hvis man tar store doser av supplement (som betyr en dose på mer enn én kapsel).

Body Temperature

Eurycoma longifola er også kjent for å øke kroppstemperaturen. Noen brukere av supplement har rapportert heving av kroppstemperaturen, og følelsen ekstremt varme, våkner opp midt på natten svette, og med sine hjerter pounding.

Flushing

Noen brukere av eurycoma longifolia har også opplevd bivirkning av flushing som et resultat av å ta tilskudd. Den ansiktsrødme, derimot, er vanligvis mild og går unna raskt etter begynnelsen av bruk.

Vicerex Safety

Vicerex Safety


Vicerex er en type urte supplement utformet for mannlige ekstrautstyr eller behandle erektil dysfunksjon. Til tross for at beslutningstakere rapporterer at "det er ingen rapporterte bivirkninger" av supplement, noen av de urtene som finnes i Vicerex har potensial til å forårsake bivirkninger.

Ingredienser

Ingrediensene i Vicerex inkluderer tongkat ali, bispelue, Tribulus terrestris, maca, ginkgo biloba og Epimedium grandiflorum, ifølge supplement offisielle hjemmeside.

Side Effects

Tribulus terrestris har potensiale til å forårsake øket følsomhet for solen, som har potensiale til å forårsake alvorlig solbrenthet, i henhold til the Physicians 'stasjonær Reference. Noen pasienter som tar ginkgo biloba utvikle magesyke, hodepine, svimmelhet, forstoppelse og en kraftfull hjerterytme, forklarer RxList.

Legemiddelinteraksjoner

Når tatt med reseptbelagte blodfortynnende medisiner som warfarin, både bispelue og ginkgo biloba utgjøre en risiko for alvorlig eller ukontrollert blødning etter en skade, operasjon eller tannarbeid.

Risiko

Ginkgo biloba utgjør en risiko for plutselige blødninger i hjernen eller øynene, advarer RxList. Begge ginkgo biloba og Tribulus terrestris forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos enkelte pasienter.

Betraktninger

Skaperne av Vicerex rapporterer at kvinner kan ta supplement for ekstra energi, men urter den inneholder er ikke trygt for bruk under graviditet eller ammende, advarer Physicians 'Desktop Reference og RxList. Hvis du har en historie med hypotensjon, kramper eller blødningsproblemer, det kan heller ikke være trygt for deg å ta urter som finnes i Vicerex.

Natural Cures for Male Enhancement

Natural Cures for Male Enhancement


Menn er konkurransedyktige av natur og er naturlig besatt av å finne måter å øke deres sexliv. Det samme gjelder true med menn som lider av seksuelle dysfunksjoner. Svaret på dette presserende behovet er naturlige botemidler for mannlige ekstrautstyr. Urte mannlige ekstrautstyr produkter er naturlig i den forstand at de kom fra eksotiske planter som har potente seksuelt styrke egenskaper og lite eller ingen kjente bivirkninger.

Muira Puama

Muira puama, eller Potens Wood, er et utdrag eller kapsel avledet fra roten og bark av en brasiliansk busk kjent for å ha langvarige effekter når det gjelder å forbedre virilitet og forlenge ereksjon. Kjent som "the Viagra av Amazonas," Muira puama har en lang historie av tradisjonell bruk som en generell helse forbedrer, energi tonic og kur for impotens og seksuelle dysfunksjoner. Du kan kjøpe Muira pPuama i kapselform. Dens annen bruk er som en behandling av stress og basert på en 2007 studie i Brasil, er det en lovende antioksidant.

Gingko Biloba

Gingko biloba er avledet fra de eldste treslag, en kinesisk treet med samme navn. Folk som brukes til å tro at dets ekstrakter kunne øke blodsirkulasjonen i hele kroppen. En 1998 studie i USA beviser at Gingko biloba er 84 prosent effektive ved behandling av antidepressiv-indusert seksuell dysfunksjon hos menn og til og med hos kvinner. Gingko biloba, populært markedsføres som et minne Enhancer, er en stressavlastning.

Horny Goat Weed

Kjent som Yin Yang Huo eller Epimedium, har bispelue popularitet blant de som er i tradisjonell kinesisk medisin. Horny Goat Weed inneholder afrodisiakum egenskaper på grunn av sin aktive ingrediens kjent som icariin. Enda viktigere, er bispelue en behandling av seksuell dysfunksjon, og det øker erektil funksjon, lindrer tretthet og gjenoppretter lidenskap. En studie i Japan 2002 beviser at bispelue er også en lovende antioksidant som stopper veksten av kreftsvulster. En studie i Kina 2002 konkluderer med at urten også hemmer betennelse. Du kan føle virkningene av kapslene av bispelue etter 3 til 4 dager med daglig bruk.

Tongkat Ali

Tongkat ali er et utdrag fra en sørøst asiatisk tre, som er populært for å øke testosteron nivåer langt over din naturlige nivå, og dermed øker det libido og behandler erektil dysfunksjon. En 2007 studie av to malaysiere viste at økningen i testosteronnivå fremmer økt styrke, muskelmasse og sexlyst og en reduksjon i kroppsfett. Tongkat ali er også kjent som naturens testosteron booster. Du kan kjøpe tongkat ali i kapsler som du bør ta fire ganger om dagen.

Er det en Herbal Testosteron behandling?

Som menn alder, mange opplever en nedgang i nivåene av testosteron, en viktig hormon involvert i proteinsyntesen, seksuell vitalitet og fruktbarhet. Heldigvis kan flere medisinske urter bidra til å øke testosteronnivå, ofte med færre bivirkninger enn farmasøytiske alternativer.

Tribulus

Den felles weedy anlegget tribulus terrestris har en langvarig tradisjonell bruk som et afrodisiakum og muskel Enhancer, og mange menn bruker det som et alternativ til anabole steroider eller mannlig hormon replacement therapy. Men i oktober 2005, Journal of Ethnopharmacology rapportert at, til tross for sine fordeler, denne urten kan ikke direkte påvirke testosteronnivå.

Tongkat Ali

Flere malaysiske studier har undersøkt hvilken rolle tongkat ali, en afrikansk eviggrønne, spiller i å regulere den mannlige endokrine systemet. Det medisinske tidsskriftet Phytomedicine har publisert flere av disse studiene, og mange av disse tyder på at det litt øker testosteronnivå.

Saw Palmetto

En populær urt for prostata helse, så Palmetto bidrar til å øke testosteronnivået hos menn i alle aldre. Drugs.com notater som Saw Palmetto også reduserer østrogennivået i den mannlige kroppen.

Betraktninger

Androgene medisinske urter kan samhandle med narkotika, medisiner og kosttilskudd. Snakk med legen din før du tar noen medisinsk urt hvis du har en medisinsk tilstand.

Misforståelse

Androgene medisinske urter er ofte stigmatisert innen den atletiske samfunnet på grunn av den vanlige oppfatningen om at de fungerer som steroider eller kliniske pro-hormoner. Som i 2010, vil ikke World Anti-Doping Agency ikke klassifisere tribulus, så Palmetto eller tongkat ali som forbudte stoffer for idrettsutøvere.

Hvor trygt er Endowmax?

Endowmax er en urte supplement for erektil dysfunksjon hos menn. Selv om skaperne av Endowmax rapportere at "det er ingen negative bivirkninger forbundet med produktet når det tas som anvist," urtene som finnes i Endowmax kan utgjøre alvorlige helsekonsekvenser hos noen pasienter.

Ingredienser

Skaperne av Endowmax liste dens ingredienser som bispelue, maca, damiana, l-arginin, tribulus terrestis, gamma-aminosmørsyre, jujube datoer, Muira puama, catuaba bark, Xanthoparmelia Scabrosa, tongkat ali og Cnidium Monnier.

Side Effects

L-arginin forårsaker magesmerter, oppblåsthet og gikt hos noen pasienter. Bivirkninger av bispelue omfatter svimmelhet, oppkast, munntørrhet, tørste, neseblod, muskelkramper, pusteproblemer, melder RxList.

Legemiddelinteraksjoner

Når tatt med blodfortynnende legemidler som warfarin, øker bispelue risikoen for å utvikle ukontrollerbar blødning etter en skade eller operasjon, ifølge RxList.

Risiko

Damiana blader utgjøre en risiko for kramper hos noen pasienter. I 2004, National Nutritional Foods Association-Midwest Region utgitt en advarsel forklarer at han lichen Xanthoparmelia Scabrosa, som finnes i Endowmax, er giftig og kan ikke være trygt for menneskelig konsum.

Betraktninger

Hvis du har en historie med hypotensjon, diabetes, allergi, astma, skrumplever, herpes eller et nylig hjerteinfarkt, kan det ikke være trygt for deg å ta minst ett av de urtene som finnes i Endowmax, advarer RxList.

Natural Testosteron Treatment

Mange menn lider av redusert nivå av testosteron, et hormon som styrer viktige funksjoner, inkludert seksuell helse og fysisk utholdenhet. Flere medisinske urter kan bidra til å støtte sunn testosteron produksjon; de mest populære alternativene er tongkat ali, Tribulus terrestris og så Palmetto.

Typer

Tribulus terrestris (ofte forkortet til tribulus) dominerer supplement bransjen som en subtil, naturlig testosteron booster. Sterke bevis støtter bruk av så Palmetto å regulere prostata og endokrine systemer, og tongkat ali øker seksuell funksjon og muligens sportslige prestasjoner.

Bevis

Flere dyreforsøk har undersøkt tongkat Alis effekter på testosteron produksjonen, med enstemmig oppmuntrende resultater. Det medisinske tidsskriftet Phytomedicine, som pioner forskning av denne urten, utgitt flere gnager studiene som viste androgene, anabole og afrodisiakum effekter.

Betraktninger

Til tross tribulus 'popularitet som en urte testosteron booster, noen kritikere mener at det er ineffektive i denne kapasiteten. The Journal of Ethnopharmacology rapportert at mens sterke bevis støtter bruk av tribulus som et afrodisiakum, ser det ut til å ha liten effekt på testosteron produksjonen hos unge menn.

Effekter

Urte testosteron boosters arbeide i ulike kapasiteter for å bedre endokrine helse. Drugs.com rapporterer at så Palmetto hemmer produksjonen av et viktig enzym som er involvert i testosteron uttømming. De eksakte handlinger tribulus og tongkat ali er ikke fullt ut forstått.

Advarsel

Tongkat ali, så Palmetto og tribulus er godt tolerert uten vesentlige bivirkninger eller interaksjoner. Men hver av disse produktene kan forårsake uventede problemer for personer med medisinske tilstander og de som tar medisiner. Diskutere alle urte kosttilskudd med en kvalifisert utøveren før bruk.

Kinesiske kosttilskudd som øker testosteron

Lavt testosteron, som kan ha en rekke forskjellige årsaker, kan være et problem for både menn og kvinner. Den beste måten å fastslå om du har lavt testosteron er å spørre legen din for en blodprøve. Det finnes en rekke kinesiske urter og medisin kosttilskudd som kan arbeide for å øke nivåene av testosteron og lindre symptomer relatert til lave nivåer av dette viktige hormonet.

Herbal Overivew

Det finnes en rekke kinesiske kosttilskudd som du kan ta for å øke testosteronnivå, men det er viktig å konsultere en kinesisk lege før du tar noen urter. Kinesiske leger kan vurdere tilstanden din og juster blanding og balanse av behandlinger.

Det er viktig å huske at disse typer kosttilskudd kan ta litt tid å få testosteronnivået opp. I noen tilfeller vil resultatene bli følt i en uke eller to; i andre tilfeller kan det ta 4-6 uker.

Når du ser en kinesisk lege, vil du sannsynligvis bli spurt om ulike helseproblemer og betingelser, inkludert appetitt, energinivå, og områder med smerte - spesielt rundt leveren. Legen vil etablere tilstanden til chi og organsystemer og foreskrive en kombinasjon av urter.

En mulig urt som en kinesisk lege kan forskrive er bispelue, eller yin yang, som kan øke testosteron nivåer. Det har også den ekstra effekten av å produsere nitrogenoksid, som øker størrelsen på blodårene, noe som åpner for mer blodstrøm og oksygen, og dermed energigivende hele kroppen. Bispelue kan også forbedre generelle energinivå og kjempe stress.

Behandlingen kan også omfatte den kinesiske supplement Foti, kalt ho Shuo wu på kinesisk. Fordi ho Shuo wo øker testosteron, har det vært brukt i kinesisk medisin for å behandle impotens.

Tongkat ali er en annen urt som ofte brukes i kinesisk medisin for å øke testosteronnivået og å øke energi og seksuell lyst.

Ginseng har vært brukt i kinesisk medisin i flere tusen år. En av virkningene av ginseng er en økning i testosteron. Andre fordeler er bedre generell sirkulasjon som kan bidra til å bekjempe stress og forbedre stemninger. Ginseng er også sies å være veldig bra for immunforsvaret ekstrautstyr.

Mucuna pruriens er en søramerikansk urt nå ofte brukt i kinesisk medisin. Mucuna puriens inneholder høye nivåer av L-dopa, som omdannes i kroppen til dopamin. Dopamin stimulerer hypofysen til å frigjøre mer testosteron.

Dong quai kan også bidra til å øke testosteron nivåer. Dong quai blir ofte kalt «kvinne ginseng", og er vanligvis forbundet med økt testosteronnivå hos kvinner. Men du kan også ta dong quai hvis du er en mann med lavt testosteronnivå.