Digidexo.com

hostemedisin ingredienser

Planter som brukes i hostemedisin

En rekke planter har blitt brukt som hostedempende midler, slimløsende og sår hals smokker. Hoste medisiner har tatt med urte ingredienser i flere år.

Lakris

Roten av lakris anlegget er ofte brukt som et beroligende middel i Ayurvedic tradisjon samt i kinesisk medisin. Det antas å berolige sårhet i halsen og slappe av muskelspasmer som gjør du hoster.

Echinacea

Echinacea øker immunforsvaret, slik at effektene er ikke om hosten, men de hjelper pasienten vokse seg sterk og sunn etter sykdom.

Goldenseal

Goldenseal er høy i vitamin C og arbeider med echinacea å etterfylle brukte immunsystemet.

Hvitløk

Hvitløk er brukt i hostemedisin for sin antibakteriell, antiseptisk, soppdrepende og anti-inflammatoriske egenskaper. Hvitløk er referert til som en slimløsende, noe som betyr at det hjelper løsne slim som er fanget i luftveiene.

Althaea Root

Althaea røtter var den opprinnelige kilden til marshmallows, før konditorer begynte å bruke maissirup og maismel. Marshmallow rot, eller Althaea, er en slimløsende.

Hva er farene ved hostemedisin?

Hva er farene ved hostemedisin?


Selv hoste medisin kan kjøpes over disk, medisinen fortsatt bærer risikoen for bivirkninger potensielt dødelige. Følg instruksjonene på sirup etiketten for å minimere sjansene for komplikasjoner ved bruk av stoffet.

Barn

TheBostonChannel.com rapporterer at hostemedisin kan forårsake slike potensielt dødelige bivirkninger som bevisstløshet og sluttet å puste hos barn og småbarn.

Teen misbruk

Medisinen er over-the-counter tilgjengelighet gjør det populært for misbruk blant teens.They tøffer sirup for en rask, billig høyt fra dekstrometorfan, en av medisinens aktive ingredienser.

Døsighet

Hostesaft inneholder vanligvis en advarsel etikett å ikke betjene maskiner eller kjøre bil mens du bruker det fordi døsighet er en vanlig bivirkning.

Alkohol

Hostesaft kan inneholde ingredienser som vil føre til en negativ reaksjon på alkoholholdige drikker. Mange sirup inneholder også alkohol, noe som kan forverre bivirkninger som søvnighet eller svimmelhet.

Overdose

Avhengig av hvor mye du får i deg, kan en overdose av hostesaft forårsake slike komplikasjoner som tåkesyn, hallusinasjoner, kvalme og oppkast, og kan føre til Comas og død.

Hjemmelaget hostemedisin for barn

Kommersiell hoste medisin for barn kan inneholde ingredienser som ikke trengs for hoste lettelse som konditorfarge og alkohol. Når hjemmelaget hoste medisin gis til barna dine, kan du være sikker på at de får ingrediensene til hoste lettelse uten tilsetningsstoffer. Hjemmelaget hostemedisin kan være enkelt eller komplisert i sin make-up, men effekten er bevist gjennom testen av tid.

Pulverisert lakrisrot

Bland 1 ts. pulverisert lakris rot med en 1/2 kopper varmt vann. Legg honning eller sukker etter smak. Gi barnet mens lakris infusjon er fremdeles varm. Lakris strøk og lindrer halsen, lindre trangen til å hoste. Lakris er en slimløsende betyr det hjelper utvise overflødig slim fra lungene.

Honning og sitron

Bland 1 ss. honning i 1/4 kopp varmt vann og rør godt. Legg en spiseskje med sitronsaft og drikke ned alt på en gang. Honning er antibakteriell og antimikrobiell, drepe bakterier i halsen som det er svelget. Sitronsaft er kjent for å bryte opp lunger i lungene, og dermed gjøre det lettere å puste.

Ginger Infusion

Tilsett 1 ts. pulverisert ingefær til en kopp varmt vann. Legg honning eller sukker etter smak og nippe til mens den fortsatt er varm. Ingefær har kraftige helbredende evner, og når kombinert med honning, pakker en stor trøkk som en bakterie-morder.

Cherry Bark

Skrell ca 2 oz. av bark fra en vill kirsebær tre. Plasser bark i en kjele og kok i 10 minutter i 2 kopper vann. Etter koking, legg lokk på kjelen og la de medisinske egenskaper av bark som skal trekkes ut til vannet. Heggen bark er ekstremt bitter; søtningsmiddel vil være nødvendig for å gjøre dette legemidlet spiselig. Legg sukker eller honning etter smak og ta en jigger om gangen, hver 4. time.

Hvordan jeg Bland Honey & Apple Cider Eddik for hostemedisin Do?

Hvordan jeg Bland Honey & Apple Cider Eddik for hostemedisin Do?


Hvis du leter etter en hjemmelaget muligheten til å bidra til å bli kvitt en hoste, kan det enkle folk behandling av en honning og eple cider eddik blanding være noe for deg. Takket være den søte smaken av honning, og tar den er like enkelt. Mens denne blandingen kan være svært nyttig som en hoste medisin, dersom hosten vedvarer eller forverres, ikke stole på den. Forfølge sterkere tiltak eller gå til en lege.

Ingredienser

Kjøp eple cider eddik og ikke en av de mange andre varianter av eddik. DrCraigReese.com forklarer at lokalt dyrket honning er bra for pollen allergi, så prøv å kjøpe lokale honning hvis du tror pollen allergi kan være en faktor i din hoste.

Honning og eple cider eddik hostemedisin

Informasjon om DrCraigReese.com anbefaler at du blander din honning og eple cider eddik med vann. Kombiner 1 til 2 ts av eple cider eddik med 1 til 2 ts honning i et glass vann og drikk Bland en-to ganger om dagen. Et alternativ mix, fra boken "Herbally Yours" av Penny C. Royal (1982), inneholder noen flere nyttige ingredienser. Det krever 1/4 ts cayenne pepper, 1/4 ts malt ingefær, 1 ss honning, 1 ss eple cider eddik og 2 ss vann. Pepper og ingefær brukes til å redusere smerter og betennelser. Ifølge en artikkel på Pitt.edu av sykepleier Bonnie K. McMillen, er det ikke satt dosen, men ta opp til tre teskjeer ved sengetid er effektiv.

Honey vs. Medicine

Ifølge en artikkel på MedicalNewsToday.com, en studie ved Penn State College of Medicine fant at "honning gjorde en bedre jobb å redusere alvorlighetsgraden, frekvens og belastende natur natta hoste fra øvre luftveisinfeksjon enn DM eller ingen behandling." DM er dekstrometorfan, de mest brukte hoste-suppressant stoffet i over-the-counter hoste medisin.

Advarsler

Ifølge McMillen artikkel om Pitt.edu, dersom hosten varer i mer enn en uke, er ledsaget av en hodepine eller feber, eller hvis hosten er å produsere en tykk gul eller grønn slimete, bør du oppsøke lege. Også, advarer hun ikke å gi honning til barn under 1 år; honning kan være dødelig for spedbarn.

Historien om hostemedisin

Historien om hostemedisin


Hoste medisin brukes til å redusere hoste og bryte opp slim lunger i brystet. Både over-the-counter og reseptbelagte hostemedisiner har endret seg dramatisk siden de først ble introdusert. Selv om disse medisinene er blitt mye brukt til å behandle hoste i flere tiår, nyere studier reise spørsmålet om hvor trygt og effektivt disse tiltakene faktisk er.

Tidlige tiltak

Noen av de tidligste hoste medisiner var basert på naturlige urtemedisiner. I midten av det 19. århundre, ble kinin pulver plassert i en pasients tungen og lov til å oppløse. Avledet fra treet bark, kinin var en tidlig behandling for kikhoste. Andre legemidler fra denne tidsperioden brukes peppermynte eller furu tabletter, som også ble oppløst på tungen. Ved slutten av det 19. århundre, ble legene også bruker super oppvarmet luft for å undertrykke hoste symptomer og bryte opp slim.

Opiater

I 1827 var forskerne i stand til å isolere kodein og morfin for første gang. Siden den gang har disse kraftige opiater blitt brukt i hostemiksturer og en rekke andre legemidler. Svært lite var kjent om opiatavhengighet i løpet av den tiden, og narkotika som "Mrs. Winslow er Soothing Syrup" ble gitt rikelig til barn om å behandle kulde og hoste symptomer. Dette produktet inneholdt en fullstendig gram per gram av morfin, som ikke var uvanlig på tiden. Det var ikke før på slutten av 19-tallet at samfunnet begynte å kjenne farene forbundet med opiater.

Heroin

Medisinsk heroin ble utviklet i 1898 av Bayer Pharmaceutical Company. Bayer begynte å bruke heroin å produsere hostesaft for barn og voksne. Dette produktet ble solgt over disk til 1913, da det ble avviklet. I 1906, de fleste forskere enige om at heroin, kodein og morfin var potensielt vanedannende. I 1906 vedtok kongressen Pure Food and Drug Act, som krevde produsenter for å liste opp alle ingredienser som finnes i hostesaft og andre legemidler. Formålet med denne loven var å informere forbrukerne, ikke for å begrense bruken av opiater.

Nye Ingredienser

I 1914, opiatavhengighet var så utbredt at Kongressen vedtok Harrison Narkomane loven for å begrense salg av produkter som inneholder opium. Hostemiksturer inneholder heroin ikke lenger var solgt, og bruk av morfin og kodein var strengt regulert. Ved midten av århundret, ble OTC hoste medisiner primært laget ved hjelp av dekstrometorfan å undertrykke hoste og Guaifienesin å opptre som en slimløsende. Reseptbelagte hostemiksturer som inneholder kodein og morfin ble også mye brukt.

Tvilsom Effektivitet

En 2007 studie av American College of Chest Physicians fant at OTC hoste medisiner er i stor grad ineffektive i lindrende symptomer eller forkorte varigheten av hoste hos voksne. En 1997 studie av American Academy of Pediatrics fant at OTC hoste medisiner gjorde ingenting for å lindre hoste og forkjølelsessymptomer eller hjelpe barn sove. I 2008 regnet Food and Drug Administration banning hoste og kaldt medisiner for barn under seks år. Selv om denne bevegelsen ble avvist, er debatten over sikkerheten til disse legemidlene pågår.

Hvordan lage Pine Tar hostemedisiner

Hvordan lage Pine Tar hostemedisiner


Mange mennesker er uvitende om at furu tjære er en ingrediens i mange hostemedisiner. Enda færre er klar over at du kan lage din egen hjemmelagde hoste medisin. Følg trinnene nedenfor for å spare penger på rette en stygg hoste.

Bruksanvisning

Utdrag furu tjære fra gult hjerte furu, en fettete utseende, sitron-farget tre funnet i fuktige områder. Kutt veden i korte, tynne stykker. Plassere brikker i en tung gryte for eksempel en jerngryte. Brikkene skal kilt i tett slik at de vil være på plass når du slår over potten.

notfrese inn et flatt trestykke som er større enn potten. Dette vil tillate at tretjære å flyte. Legg inn en ende av brettet på en haug av steiner eller murstein, noe som åpner for skrå. Prop den andre enden av brettet med en beholder for å fange furu tjære.

Snu potten opp ned på den høye enden av brettet. Dekk med et tykt lag med leire for å holde splinter fra brenning. Bygg en brann på leire-dekket potten. Det tar ca 30 minutter for tjære til å flyte. Hvis du bruker en nederlandsk ovn, vil dette gi ca tre kopper furu tjære. Oppbevar i krukker.

Mix 1/2 ts. av furu tjære med 3 ts. honning for en enkelt dose av tretjære hostesaft. Gjenta etter behov.

Bruk furu tjære for å gjøre hoste godteri. Koke en blanding av 3 kopper vann og fem pounds av sukker. Kok til hard smekk. Spre i annen beholder. Mens kjøling, tilsett 5 dråper furu tjære (gjør dette ved å løse 1,5 ts. Tjære i en Tb. Alkohol), 1,5 paprika, 1,75 ts. olje av vinter. Arbeids ingredienser manuelt til det er helt blandet. Hold blandingen varm, i nærheten av en brann eller komfyr. Rulle inn pinner. Rull til kaldt.

Tips og advarsler

  • Bruk lokalt dyrket honning for maksimalt utbytte.
  • De fleste ingrediensene er tilgjengelig på hele matvarer kjøpmenn.
  • Gjør på forhånd. Du vil ikke føle at det når du er syk.

Hjem hostemedisiner for barn

I dagens verden legetimer, resepter og selv over-the-counter medisiner kan være kostbart, og kan ofte mer enn det som er nødvendig. Det er sunnere, mer naturlige måter å lindre symptomene på forkjølelse eller influensa, spesielt for barn. Den vanlig hoste er en av de enkleste symptomene å avlaste med enkle husholdning ingredienser som folk flest holder i sine spiskammers.

Bokhvete honning

Bokhvete honning er en av de mest vanlige stillende midler av hoste hos barn. Den søte sirup strøk halsen og letter irritasjon samtidig øke ciliary handlingen i lungene. Men mens honning er god for hoste i barn, aldri gi honning til barn under 18 måneder gammel. Honning kan være dødelig for spedbarn på grunn av botulisme sporer.
Blande sitronsaft med honning i en kopp varmt vann (nesten en te) vil også bidra til å lette hoste og kan være mer smak-vennlig for barnet. Noen barn ikke bryr seg for smaken av honning i seg selv. En teskje honning kan også legges til et glass druesaft for å overtale en pirkete barn.

Te og peppermynte

Te har ofte en beroligende effekt på irritert hals. Kamille-te er en av de mer vanlige te på markedet som vil bidra til å lette hoste hos et barn. Siden kamille er et slikt lys-flavored te, de fleste barn ikke tankene smaken.
Te laget med peppermynte tjene et dobbelt formål; de vil lette en hoste, og de vil bidra til å bryte opp lunger. Peppermynte drops eller mints er en enkel bestikkelse for barn som er motstandsdyktig mot medisin. Til et barn det er rett og slett et stykke godteri, har de ikke innser at det vil hjelpe i medisinske måter.
Te og peppermynte samt urter som rosmarin, timian og horehound kan være gode stillende midler av ikke bare hoste men lunger, mageproblemer og tette bihuler.

Basic Care

Enten en hoste er tørr eller overbelastet, vil fuktighet i luften hjelpe enormt i lettelser lungene. Vaporizers eller til og med en gryte med kokende vann på komfyren kan hjelpe.
Holde et barn hydrert vil hjelpe fortynne slimet som bygger seg opp i lungene for en kronisk hoste samtidig som det gir lettere sirkulasjon i en tørr hoste. Et barn bør drikke seks til ti glass vann i løpet av dagen for å opprettholde en stabil hydrering.
Unngå mat som er salt eller krydret er tilrådelig. Salt og tunge krydder kan forårsake begrensning i allerede forverret luftveiene, noe som øker en hoste fremfor å senke den. Mye til et barns skuffelse, bør iskrem og andre frosne behandler også unngås, da en dramatisk reduksjon i kroppstemperaturen har en tendens til å utløse hoste spasmer.

A & D salve Ingredienser

A & D salve Ingredienser


A & D salve er en bleie utslett salve og hud protectant. Også ofte brukt som en aktuell behandling for brannskader og kutt, mange tatovering butikker anbefaler A & D salve for sine nylig innsatt klienter. A og D kan også brukes for post-kjemisk peeling forsiktighet for å beskytte det nylig eksponerte hud fra miljømessige irritanter. Hvis du har sensitiv hud, er det viktig å forske på ingrediensene i noen over-the-counter produktet før bruk, siden mange ingredienser på veldig ung, ny eller åpen hud kan forårsake bivirkninger. Hvis det er ingen kjent følsomhet for noen ingredienser, påfør salven rikelig på ren, tørr hud så ofte som nødvendig.

Aktiv ingrediens: Lanolin (15,5%)

Lanolin er en fet, voks-lignende stoff som utvinnes som et biprodukt fra saueull. Lanolin er ofte brukt i hårprodukter, hånd kremer, leppeprodukter og kremer for sine mykgjørende egenskaper. Bløtgjøringsmidler mykne og fuktighet i huden ved å skape en barriere som hindrer transepidermalt vanntap eller TEWL, som er den naturlige tap av fuktighet gjennom huden. Ved å skape en barriere mot fordampning, forblir huden fuktig selv når ingen ytterligere fuktighet tilføres eksternt.

Lanolin kan være svært beroligende, men kan også ha en sensibiliserende virkning som forårsaker allergiske reaksjoner. Mennesker allerede utsatt for eksem kan være spesielt følsomme for lanolin.

Aktiv ingrediens: Petrolatum (53,4%)

Vanligvis kjent som vaselin, er petrolatum annen mykgjørende. Petrolatum er lik lanolin i vekt og okklusive egenskaper, men det er avledet fra petroleum hydrokarboner. Billig og lett tilgjengelig, er petrolatum en vanlig ingrediens i leppe produkter og salver. Dens lav pris, klar tilgjengelighet og ekstremt lang holdbarhet make petrolatum et populært redskap for hudpleieprodukter. Mens petrolatum er usannsynlig å forårsake allergiske reaksjoner, kan det forårsake eller forverre akne.

Inaktiv ingrediens: Tran

Tran er den bestanddel som gir A & D salve sitt navn, på grunn av sitt høye innhold av begge disse vitaminene. Av vekt, har tran den høyeste konsentrasjonen av vitamin A og D av en hvilken som helst mat, samt å ha et høyt antall essensielle fettsyrer av omega-3 fettsyrer. Vitamin A og D har antioksidanter og anti-inflammatoriske egenskaper. Tran er hentet fra leveren av fersk fisk i Gadidae familien.

Andre ingredienser: Fragrance, lett mineralolje, mikrokrystallinsk voks og parafin

Disse ingrediensene utgjør en svært liten andel av det samlede produktet. I tilfelle av A & D salve, blir parfymen anvendes ikke spesifisert, og kan bare brukes til å motvirke noen ganger ubehagelig lukt av lanolin.

Lett mineralolje, mikrokrystallinsk voks og parafin er alle petrolatum produkter og alle funksjoner på samme måte som bløtgjøringsmidler. Parafin er en voks som brukes for å øke tykkelsen av salven.

Ingredienser i Våtservietter til baby

Ingredienser i Våtservietter til baby


En baby tørk er en fuktet klut brukes til rengjøring spedbarn. Baby kluter er for foreldre og praktisk og hygienisk. Noen foreldre velger å gjøre sine egne baby kluter mens andre kjøper baby kluter som er kommersielt produsert. Mens ingrediensene varierer fra merke til merke, ingrediensene i de fleste kommersielle babyen tørke løsning er vaskemidler, fuktighetsgivende agenter, konserveringsmidler, og duft. Vann transporterer og utvanner babyen tørke ingredienser.

Vaskemidler

Baby kluter inneholder milde vaskemidler kalt amfoteriske tensider. De vaskemidler redusere hudirritasjon og er mindre irriterende for huden i nærheten av kjønnsorganene. De amopheric tensider er sammenlignbare med de vaskemidler som brukes i baby shampoo. De fleste kommersielle baby kluter bruke tensider natrium diamphoacetate og coco fosfatidyl PG-dimonium klorid. Huggies Natural Care baby kluter bruker tensider kalium laureth fosfat og polysorbat 20.

Mykgjørende midler

Fuktingsmidler, fuktighetsbevarende midler, tilsettes til den rensende væske av servietter for å hindre at oppløsningen fra tørking. De kremer også hjelpe huden opphold fuktes. Mange baby wipes bruke propylenglykol og glyserin. I tillegg er mineraloljer, silikoner og lanolin tilsatt for fuktighetskontroll. Tushies baby wipes med Aloe Vera bruker glycerin, allantoin og panthenol som en fuktighetskrem og smør sammensatte.

Konserveringsmidler og Fragrance

Mange kommersielle baby kluter inneholder konserveringsmidler for å hindre mikrobiell vekst. Disse konserveringsmidler omfatter propyl-paraben og metyl. Pampers Swipers Våtservietter til baby inneholde konserverings jodpropyl butylkarbamat mens Tushies baby Wipes inneholder kaliumsorbat som et naturlig konserveringsmiddel. Noen baby kluter også inneholde parfyme, for eksempel vanilje, for å hindre at kroppslukt og tiltrekke seg kunder til produktet. Noen baby wipes er parfymefri.

Naturlige ingredienser

Noen baby tørk produsenter har ingredienser til å øke sin appell til forbrukerne. Noen baby kluter vil inneholde naturlige ingredienser som vitamin E, aloe vera eller havregryn ekstrakt. Mange ganger Vitamin E i baby wipes vil være i form av Tocpheryyl acetat. Noen baby kluter kan inneholde spesielle ingredienser som kamille, agurk, grønn te eller lavendel, som kan være beroligende for huden. Produsenten vil fremme disse typer av baby kluter som et naturlig produkt for å tiltrekke seg kjøpere.

Wu-Yi Diet te ingredienser

Wu-Yi Diet Tea er en merkevare av oolong te spesielt designet for å fremme uanstrengt vekttap ved å kreve at dieter å drikke to cup-størrelse porsjoner med te hver dag en time eller 30 minutter før måltider. The Wu-Yi diett plan oppfordrer også dieters å konsumere den daglige anbefalinger av seks glass vann. Som med andre mirakel vekttap produkter, er bedre og raskere resultater sett når produktet brukes i forbindelse med kosthold og regelmessig mosjon. Wu-Yi te er oppkalt etter Wuyi-fjellene i Kina, hvor tebladene høstes.

Oolong Tea

Oolong te, den viktigste ingrediensen i Wu-Yi Diet Tea, er det en type te som kombinerer diett-vennlig, gode egenskapene av både grønn og svart te blader. De hevdet helsemessige fordeler av denne te inkluderer: forbedret metabolisme, fettreduksjon, glødende hud, en reduksjon i kreftrisiko og hjertesykdommer, og et sterkere immunforsvar.

Koffein

Selv om Wu-Yi Diet Tea har omtrent halvparten av koffein per servering som en lignende servering av kaffe, kan koffein i te også arbeide for å fremskynde hastigheten på stoffskiftet og for å gi dieter en ekstra energi boost.

Antioksidanter

Polyfenoler, en naturlig forekommende kjemisk funnet i mange te, er en antioksidant. En annen antioksidant som finnes i Wu-Yi Diet Tea er catechin. Begge antioksidanter utløse visse enzymer i kroppen som oppløses triglyserider og brenne fett. Antioksidanter er også funnet å ha store fordeler for hjertet.

Andre ingredienser

Ytterligere ingredienser som finnes i Wu-Yi-te omfatter vanlige vitaminer slik som jern, fluorid og kalsium. Disse ingredienser, i kombinasjon med de andre ingrediensene i te antas å hjelpe fordøyelsen, og dermed fremme en øket metabolisme. Noen Wu-Yi te inkluderer ginseng, som spyler giftstoffer ut av kroppen.

Betraktninger

Skaperne av Wu-Yi Diet Tea anbefaler at drinkers og slankere unngå å bruke tilsetningsstoffer som fløte og melk til Wu-Yi te for å unngå endringer i te er antioksidantegenskaper. Alle som er allergisk mot noen av ingrediensene som er beskrevet ovenfor bør vurdere andre vekt-tap produkter. Konsultere lege før du starter en diett, inkludert Wu-Yi te er ikke nødvendig, men en lege kan være i stand til å kjenne den igjen hvis ingrediens i te kan samhandle med pasientens andre medisiner. Slutte å drikke Wu-Yi Diet Tea hvis oppkast eller diaré vedvarer i mer enn en dag.

Guide til urte vekttap ingredienser

En hektisk livsstil og uregelmessig, junk food-rik mat vaner har gjort fedme et vanlig problem i dag. Du kan ende opp med å betale hundrevis av dollar hvert år i å kjøpe vekttap kosttilskudd og legemidler eller melde deg inn i programmer som lover reduksjon av vekt. Men noen hjemme rettsmidler er også effektive urte vekttap ingredienser.

Green Tea

Grønn te, rik på antioksidanter sammensatte catechin, hjelper høyne hastigheten på stoffskiftet og Rouse økt forbrenning av fett. I tillegg, koffein og polyfenoler komponenten av grønn te utfylle thermo eller takten som kroppen brenner kalorier, som fører til vekttap. Du kan ta et par 400 milligram kapsler per dag eller mellom 10 og 20 dråper grønn te skjær to ganger per dag. Disse kan legges til te eller til mat som sauser og supper.

Madhulika

Den indiske urten Madhulika, tilgjengelig i noen spesialitet urte butikken, er rik på det sammensatte Gymnema Sylvestre. Når du tar dette stoffet, senker det din evne til å smake sødme. Med molekyler nesten identiske til glukose, dekker denne forbindelsen smaksreseptorer på tungen, som gjør kroppen din tror at du allerede har hatt for mye sukker. Dette reduserte sødme oppfatning vil gjøre du inntar færre karbohydrater og søtsaker, som til slutt bundet til å resultere i tap av vekt. Bør ta ca 300 milligram av denne vekttap urt i kapselform, som ikke er mindre enn to ganger om dagen.

Guggul

Guggul, den klebrige ekstrakt av mukul myrra treet, er tilgjengelig på indisk urte butikker. Hovedsakelig gunstig i å senke kolesterolet, denne urtemedisin for vektreduksjon hemmer plakkdannelse på blodårene, fremmer riktig funksjon av skjoldbruskkjertelen og leveren og hjelper kroppen i lett fettstoffskiftet. Dette fører til betydelige tap av vekt. Du kan ta en mengde på 500 milligram av skjr, tablett eller kapsel av denne harpiks tre ganger om dagen i tre måneder for positive resultater i din vekttap plan.

Reishi sopp

Reishi sopp, som vanligvis vokser på loggene i naturen, har vært kjent for aldre som en potent kinesisk medikament for å øke metabolismen. Gunstig også for å styrke immunforsvaret og redusere tretthet, hjelper reishi du jobber og trening for lengre perioder av gangen. Denne ekstra energien hjelper deg å forbrenne kroppsfett og miste vekt. Du kan ha mellom 10 og 20 dråper av ekstrakt av sopp eller 600 mg av pulveret av gras som en kapsel hver dag for å redusere vekten.

Andre ingredienser

Den capsaicin forbindelse av kajennepepper og den naturlige skjoldbrusk stimulerende sammensatte i tang eller tare bidrar til å redusere vekten ved å styrke kroppens fettforbrenning evne. Nesle forenkler prosessen med sine termogenetisk forbindelser, og ginseng øker energi og metabolisme, som alle fører til effektiv vekttap.

Diet Patch Ingredienser

Diet lapper har en kombinasjon av flere like aktive ingredienser, som er bundet på et klebemiddel firkantet lik en bandasje. Avhengig av produsenten, kan de aktive ingrediensene til hastigheten metabolisme inkluderer guarana, L-karnitin, og Blæretang; å dempe appetitten og balansere vekttap, 5-HTP, DHEA og yerba mate. Det finnes flere varianter av patcher på markedet, og det er viktig å forstå deres funksjoner og bivirkninger før du kjøper.

Ingredienser i kosten Patches

Patcher kan inneholde ingredienser spioneringen på TV og på nettet som en "mirakel" eller "hemmelige" ingrediens. Kosttilskudd som acai bær ekstrakt, eple cider eddik og grønn te ekstrakt har funnet veien inn i dietten patch markedet, selv om de patcher som liste disse ingrediensene inneholder vanligvis bare små mengder. Disse plastre inneholder generelt et større kombinasjon av standard-metabolisme økte og appetittdempende midler i tillegg. Husk at noen ingredienser ikke bør tas av personer med høyt blodtrykk eller hjerteproblemer. Hvis du lider av et stort medisinsk tilstand, må du rådføre deg med lege før du bruker noen diett hjelpemiddel.

Guarana, L-karnitin, og Fucus vesiculousis er tre av de vanligste metabolisme boosters som brukes i fremstillingen av kosthold patcher. Mens disse ingrediensene er "helt naturlig", og i tilstrekkelige mengder gjøre hjelpemiddel i påskynde din metabolic rate, er de også kjent for å forårsake høy puls, svimmelhet og / eller diaré (se referanser 3). Riktig forskning må brukes av personer med følsomhet for disse kosttilskudd.

Appetittdempende og balansere ingredienser 5-HTP, trenger DHEA og Yerba Mate ikke kommer med den samme store potensialet for umiddelbare bivirkninger, selv om Yerba Mate har vært vist i kliniske studier med det internasjonale byrået for kreftforskning for å være kreftfremkallende i store beløper seg når det brukes som te (se referanser 1). Forske disse ingrediensene er nøkkelen, som DHEA er et hormon stabilisator og 5-HTP er en stemning balansere sammensatte. Personer med stemningslidelser eller på hormonbehandling oppfordres til å forske på disse ingrediensene før bruk.

Har Diet Patches faktisk fungerer?

Diett patcher er avhengige av en laced lim plassert på huden. Siden bestanddelene ikke kan absorbere raskt inn i kroppen, må plastrene være potente. Forbrukerne har rapportert at kosthold patcher ikke gir noen langvarig effekt i å miste vekt, noe som indikerer at de aktive ingrediensene mange patcher ikke kommer i tilstrekkelig styrke til å hjelpe til med vekttap, eller at ingrediensene i patcher ikke absorberes gjennom huden .

I 2004 krevde Federal Trade Commission skaperne av en diett patch, markedsført under navnet skrelle bort Kilo, å betale over $ 1 million i en class action-oppgjør etter å finne at oppdateringen ikke hjelpe til med vekttap. I en pressemelding, Howard Beales, direktør for FTC Bureau of Consumer Protection sa "Krav som patcher, kremer og wraps kan føre til betydelig vekttap er et rødt flagg" for falskhet Markedsførere bør ikke gjøre disse påstandene,. Media bør ikke kjøre dem, og forbrukerne bør ikke kjøpe dem ".

Kosthold patcher fortsette å hevde markedsandel i vekttap industrien, imidlertid, og nye oppdateringer blir frigitt. Effektiviteten av patcher kan variere, men det er alltid av interesse for forbrukeren å fullstendig undersøke mulige bivirkninger og gyldigheten av kosthold patch krav før du kjøper produktet.

Xenadrine EFX Ingredienser

Xenadrine EFX Ingredienser


Xenadrine EFX er en vekt-tap pille som hevder å få fart fett tap og øke energinivået. Den er produsert av Cytodyne og kan kjøpes over disk på ernæring og narkotika butikker. I hvert Xenadrine EFX pillen, vil du finne organiske vitaminer og mineraler som vitamin C (100 mg), vitamin B6 (10 mg), Pantotensyre (12 mg) og Magnesium (10 mg). I tillegg vil du også finne flere naturlige og syntetiske blandinger som antas å forbedre vekttap resultater.

Tyroplex

Denne proprietære ingrediens er laget av Cytodyne og inneholder en unik blanding av l-acetyl-tyrosin og L-tyrosin. Disse stoffene er aminosyrer som er kreditert med å balansere humøret og gir en jevn økning av energi gjennom hele dagen. Noen undersøkelser tyder også på at l-tyrosin kan roe kroppen mens økende seksuelle libido.

Grønn te ekstrakt

Mange ernæringseksperter mener at grønn te har kraftige antioxidant fordeler som hjelper rense kroppen for farlige frie radikaler. Selv om ingen signifikante forskningsstudier har vist disse resultatene entydig, mange medisinske fagfolk mener at grønn te ekstrakt kan også bidra til å bekjempe kreft og at polyfenoler i dette ekstraktet også hjelpe hjelpemiddel vekttap ved å øke energi og aktivitetsnivå.

Seropro

Dette er en proprietær stoff som inneholder PEA (fenylethylamin). PEA er rapportert å være i stand til å bidra til å øke energi og mental fokus. Det er også kreditert med evne til å bekjempe depresjon i de fleste forsøkspersonene.

Yerba Mate

En subtil koffein kilde, er Yerba Mate en rik kilde til mineraler, vitaminer og 15 aminosyrer. Noen undersøkelser tyder på at det også hjelp til å sovne og symptom av leddsmerter.

Andre ingredienser

Andre ingredienser i Xenadrine EFX inkluderer di-metionin, Ginger Root, Isoterm, Bitter Orange, DMAE, Grape Seed Extract, Thermodyne Complex (1415 mg) og Tyramine. Hver av disse ingrediensene er inkludert med den hensikt å bidra til å brenne kalorier mer effektivt og levere vitaminer til kroppen effektivt.

Advarsler

Disse pillene brukes til å inneholde et kontroversielt stoff som heter efedrin, men ikke lenger krav på å bli gjort med det. Disse pillene er laget for å hjelpe vekttap planer, men er ikke erstatninger for sunn mat valg eller trening. Personer med hjertesykdom, nyresykdom, hyperthyrodism eller allergi bør alltid konsultere lege før du tar Xenadrine EFX.

Ingredienser for Made Vekttap Wraps

Innpakninger er svært populært å hjelpe miste vekt og få deg til å føle deg sunnere overall. Det finnes mange forskjellige typer innpakninger. De hjelper til å forynge huden, detox kroppen og bidra til å fremme vekttap. De fleste innpakninger inkluderer elementer som: tang, aloe, helbredende salter, rose hofter, alfalfa, Clary, salvie, Humfrey rot, løvetann rot, rosmarin og kamille.

Hvordan lage og bruke den Wrap

Ta grønn leire, havsalt og litt olivenolje og sette det hele i en stor crock pot. Rør ingrediensene sammen. Fyll den opp med vann og rør. Du kan deretter sette i noen Tang og andre ingredienser som du ønsker å legge for dufter. Ingrediensene du velger avhenger av hva du liker. Slow koker vannet og ingredienser i noen timer. Når det er varmt, plassere en klut bandasje i vannet og la det trekke i ca en time. Få en venn eller familiemedlem til å hjelpe vikle kroppen din. Når wrap er på, trene eller gå rundt å detox kroppen din. Etter noen timer tar det av.

Zetacap Ingredienser

Zetacap Ingredienser


Skaperne av Zetacap markedsføre sine produkt som en helt naturlig over-the-counter alternativ til gastric bypass operasjon. I 2005, Food and Drug Administration advarte selskapet at påstanden om at produktets ingredienser er "allment akseptert som effektive og trygge" bryter føderal lov.

Xanthan Gum

Glukose eller sakkarose fermentering produserer xantan-gummi, et karbohydrat. Under fermenteringen, en stamme av bakterier som kombinerer med korn sukker for å danne en gummi.

Ginseng Root og Astragalus Root

For mer enn 2000 år har kinesisk medisin utnyttet røttene av saktevoksende ginseng anlegg og urt Astragalus til mange formål.

Cayenne

Cayenne, en varm krydder, inneholder capsaicin, som brukes som smertestillende for mange typer forhold, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Echinacea

Echinacea, en blomstrende plante innfødt til Nord-Amerika, er en urt noen mennesker tror øker immunforsvaret. Men Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin sier, "er Studieresultatene blandet om solhatt kan forhindre eller effektivt behandle øvre luftveisinfeksjoner som for eksempel forkjølelse."

Fo-Ti Root

Kinesiske naturmedisinere har brukt fo-ti rot i århundrer som en anti-aging tonic, ifølge Herb Wisdom.

Goldenseal Root

Goldenseal, en flerårig urt innfødt til Nord-Amerika, brukes til å behandle forkjølelse, diaré og øyeinfeksjoner, blant andre forhold ", selv om det er lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter bruke den til noe helseproblem", ifølge Nasjonalt Senter for komplementær og Alternativ medisin.

Guarana Seed

Guarana, et bær som finnes i deler av Sør-Amerika, inneholder koffein.

Ingredienser som bidrar til å redusere risikoen for høyt blodtrykk

Ingredienser i kostholdet spiller en nøkkelrolle i å redusere risikoen for å utvikle høyt blodtrykk (HBP). Forskere fortsetter å studere fordelene av kildene som finnes i naturen for å lykkes med å kontrollere denne potensielt farlig tilstand. The US Department of Health and Human Services tilbyr en online publikasjon, "Din guide til senke blodtrykket," som dekker måter å redusere risikoen for HBP og metoder for å kontrollere det hvis du allerede lider av dette problemet. En slik metode er DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) kosthold, som er inkludert i publikasjonen.

Redusere risikoen

The US Department of Health and Human Services sier at du kan redusere risikoen for høyt blodtrykk ved å kontrollere din vekt, spise et sunt kosthold, kontrollere inntak av natrium og trene regelmessig. Som du kan se, tre av fire av disse anbefalingene er knyttet til hvordan og hva du spiser. Ingrediensene i maten spiller en viktig rolle i å forebygge eller håndtere HBP, med natrium (salt) oppført som en av de store skurkene ansvarlige for forhøyet blodtrykk opplesninger. Det anbefales at du reduserer inntak av natrium ved å velge matvarer merket lav natrium, redusert natrium, eller natriumfritt. Publikasjonen sitert ovenfor tilbyr en liste av urter og krydder som kan forbedre smaken av maten din uten behov for salt.

Forskning

The University of Maryland Medical Center fastslår at tallrike studier indikerer et forhold mellom hvitløk og redusert blodtrykket. Legge denne ingrediensen til maten tilbyr fordelen av å senke blodtrykket eller fungerer som en faktor i å redusere risikoen for å utvikle høyt blodtrykk.

Sciencedaily bemerket at medisinske forskere ved UC Irvine College of Medicine oppdaget en sammenheng mellom frie radikaler og forhøyet blodtrykk. Som et resultat av undersøkelsen bestemmes forskerne at antioksidanter som finnes i vitamin E og C, når de kombineres, er i stand til å redusere blodtrykket. Du kan dra nytte av de gunstige ingrediensene i vitamin E ved å spise matvarer som avokado, gulrøtter, eggeplommer, grønne bladgrønnsaker, inkludert spinat og rosenkål, kjøtt, fjærkre, fisk, havregryn, mais og søtpoteter. I tillegg til forbruker sitrusfrukter, kan du øke inntaket av vitamin C ved å spise brokkoli, tomater, rød, gul og oransje paprika, poteter og kiwi. Inkludert en kombinasjon av disse matvarene i måltidet planlegging vil gi deg maksimal effekt foreslått av forskningen.

Wellness.com fastslår at lave nivåer av vitamin D kan bidra til forhøyet blodtrykk. Det finnes to kilder av vitamin D som er av nytte for mennesker. Ergocalciferol, kjent som vitamin D2, er avledet fra planter, og er i form av vitamin som brukes til å forsterke melk og andre matvarer. Cholecalciferol, vitamin D3, er funnet i noen matvarer, og er også fremstilt av huden når den utsettes for direkte sollys. Et minimum av 10 minutter med direkte sollys om dagen er alt kroppen din trenger for å produsere nok vitamin D for å hjelpe til å regulere blodtrykket. Mat kilder til vitamin D er laks, makrell, tunfisk, melk, margarin, egg, lever og ost.

Det er interessant å merke seg at mindre eksponering for sol i vintermånedene kan bidra til høyere blodtrykk opplesninger. Også, kan huden pigmentering i mørkhudede mennesker negativ innvirkning på deres evne til å produsere vitamin D fra eksponering til solen og kan være en medvirkende faktor til deres økt risiko for høyt blodtrykk.

Kontroll-Your-Blood-Pressure.com siterer en studie utført av London School of Medicine, der ble det oppdaget at nitrater i rødbete juice betydelig senket blodtrykk. Deltakerne i undersøkelsen opplevde en reduksjon i blodtrykket i løpet av en time etter å ha drukket saften med sine fordeler vare opp til 24 timer.

Som det fremgår av American Cancer Society, mineralet kalium, en ingrediens som finnes i aprikoser, poteter, appelsiner, grønne bladgrønnsaker, hele korn, nøtter og magert kjøtt, fungerer i kombinasjon med natrium og kalsium for å regulere blodtrykket. Kroppen vår kan ikke produsere dette mineralet, men det er tryggest å få sine fordeler fra mat heller enn fra kaliumtilskudd, med mindre anbefalt av en lege.

Konklusjon

Hvis du er i faresonen for å utvikle høyt blodtrykk på grunn av vekt problemer eller arvelige faktorer, vil informasjonen ovenfor hjelpe deg til å redusere risikoen. Men hvis du allerede sliter med tilstanden, denne informasjonen, i tillegg til lege-anbefalt behandling, vil forbedre din evne til å styre blodtrykket.

Hvordan å miste vekt med husholdning ingredienser

Hvordan å miste vekt med husholdning ingredienser


Du trenger ikke å søke etter spesialitet måltider og kosttilskudd for å fremme vekttap. De hverdagslige dagligvarer rundt huset ditt kan hjelpe brenne uønsket fett. Innlemme flere av disse hverdagslige ingredienser i måltidene dine kan hjelpe deg å kaste pounds på en raskere hastighet. Selv de beste matvarer kan føre til vektproblemer hvis du spiser for mye. Par disse fettforbrenningen matvarer med moderasjon for å få de beste resultatene fra din justert kostholdet.

Hvordan å miste vekt med husholdning ingredienser

•  Drikk en 8-unse glass skummet melk med frokost. Den kalsium i melk kan fremme vekttap, ifølge en University of Tennessee studien, og de komplekse karbohydrater vil holde systemets insulinnivået under kontroll. Hvis insulinnivået stiger, vil kroppen din begynne å lagre ekstra fett.

Nyt en kopp kaffe uten sukker eller fløte. Kaffe forbrenner mer kalorier enn det pumper inn i systemet ditt, og koffein øker stoffskiftet. Kaffe kan gjøre deg dehydrert, så drikk et stort glass vann før du nyte å motvirke de negative effektene.

Spis et eple med din morgen havregryn. Epler er høy i fiber, slik at de gjør du føler deg tilfreds etter at du spiser. De kan også bidra til å senke nivåene av dårlig kolesterol i systemet.

Dryss cayenne pepper over bakt kylling. Kyllingen øker din metabolic rate, og krydret cayenne pepper varmer deg opp. Det ekstra varme du får av å spise cayennepepper eller noe krydret kommer fra kroppens fettforbrenning.

Spis en skinke sandwich på hel-hvete brød med en skive av salat. Salat og brød har høye mengder fiber, noe som øker stoffskiftet, og ham har proteiner som øker stoffskiftet også. Legge til en spinat salat med gulrøtter vil øke stoffskiftet videre og få deg til å føle deg mett lenger.

Drikk et glass tranebærjuice med lunsj i stedet for brus. Tranebær har antioksidanter som er viktig for mennesker som prøver å gå ned i vekt.

•  Konsumere den siste av middagen tre timer før sengetid og ikke spise noe annet etter middagen. Dette gir maten tid til å fordøye fullt før sengetid slik at den ikke sitte over natten i magen.

Cook dine stekt kjøtt i olivenolje. Olivenolje har mindre fett enn raps eller vegetabilsk olje, slik at du fortsatt får nyte dine stekt kjøtt uten å bekymre deg ekstra fett fra oljen. Olivenolje har også en skarp smak som gir ekstra smak til kjøtt.

Øvelse kraftig minst en halv time om dagen. Noen ganger velge sunn mat ingredienser er ikke nok til å kaste disse uønskede pounds, så du bør paret det med masse mosjon.

Hint

  • Hold en journal og registrere kaloriinntaket i løpet av dagen. Holde en fysisk journal av kaloriinntaket hjelper deg å holde styr på kalorier i stedet for andre å gjette deg selv hele dagen.
  • Ta kontakt med en kostholdsekspert for sunne oppskrifter med dagligdagse matvarer.

Ingredienser i Akavar 20/50

Ingredienser i Akavar 20/50


Fedme er anslått til å påvirke halvparten av befolkningen i vestlige land, og inkluderer komplikasjoner som høyt blodtrykk, diabetes og hjertesykdommer. Akavar 20/50 er en av mange vekttap kosttilskudd kommersielt tilgjengelige. Mange av ingrediensene i Akavar 20/50 har blitt klinisk testet og har vist seg å være effektive i vektkontroll. Men alltid konsultere helsepersonell når du starter en vekt-tap programmet.

Ingredienser av Akavar 20/50

Akavar 20/50 ingredienser inkluderer yerbe maté, guarana, damiana, ingefær, kola nut, ginseng, grønn te, schisandra, kakao mutter, jujube, Scutellaria, rismel, magnesiumstearat, cellulose, gelatin, silisiumdioksid og titandioksid.

Yerbe maté, Guarana og Damiana

Juni 2001 utgaven av "Journal of Human Nutrition and Dietetics" inneholdt en artikkel som undersøkte vekttap effekter av yerbe maté, guarana og damiana, YGD, i en placebokontrollert klinisk studie over 10 og 45 dager. Forskere målte kroppsvekt av deltakere før og etter behandling med tre YGD kapsler supplert før hvert måltid og sammenlignet dem med de som fikk placebo tatt med eplejuice. Kroppsvekt ble også registrert for inntil 12 måneder etter behandling. Studien fant at "magetømmings" skjedde innen 58 minutter, pluss eller minus 15 minutter, for de som ble behandlet med YGD, men bare 38 minutter, pluss eller minus 7,6 minutter, for de som fikk placebo. Forfatterne konkluderte med at YGD tilskudd betydelig økt tiden det tar å tømme mageinnhold, og dermed redusere antall kalorier som forbrukes av studiens deltakere. I tillegg rapporterte de ingen signifikant gjenvinne vekt i løpet av 12 måneders oppfølging.

Sikkerhet og effekt av Ginger

En artikkel som vises i mars 2007 utgaven av "Journal of medisinplanter" undersøkte sikkerhet og effekt av ingefær med rabarbra, astragulus, rød salvie og gurkemeie i reduksjon av kaloriinntaket. Forskerne rekrutterte mer enn 100 personer i alle aldre, og delte dem inn i grupper for å motta doser på 300 mg, 600 mg eller placebo. De målte matinntaket før studien startet og ved to ukers mellomrom. Undersøkelsen viste at det var ingen signifikant reduksjon i matinntak etter åtte uker, og konkluderte med at selv om ingrediensene var sikker, var det ingen vekt-tap fordel.

Effekter av Kola Nut

En studie som inngår i mai 2002 utgaven av "International Journal of Obesity og relaterte metabolske forstyrrelser" undersøkte effekten av kola nut, en naturlig kilde til koffein, i en seks måneders, placebokontrollert studie som målte vekttap, blodtrykk og hjertefunksjon. Studien fant en signifikant reduksjon i kroppsmasse, fettsammensetning og LDL kolesterol nivåer, samt gunstige endringer i blodtrykk og hjerterytme. Forfatterne konkluderte med at urtekilder koffein betydelig redusert kroppsvekt og fettinnhold uten bivirkninger.

Ingredienser av vitamin C tabletter og deres reaksjon på syrer

Vitamin C, også kjent som askorbinsyre, er en viktig, vannløselig vitamin som har en viktig funksjon i immun helse. Folk trenger ikke produsere sin egen askorbinsyre, så det er best absorbert i kroppen gjennom ulike frukt og vegetabilske kilder. Du kan også kjøpe C-vitamin i tablettform som enkelte kosttilskudd eller som del av en mulivitamin kompleks.

Ingredienser på vitamin C tabletter

De fleste supplement former av vitamin C inneholder L-formen av askorbinsyre, som er hevdet å være bedre utnyttet av kroppen. Tabletter kan også inneholde bindemidler, for eksempel maisstivelse, og cellulose.

Bruker for vitamin C

Den mest vanlige bruken av vitamin C er for behandling og forebygging av en vitamin-mangel kalt skjørbuk. Vitamin C kan også brukes til å øke immunitet og hjelpe til behandling av forkjølelse, selv om disse anvendelser ikke er underbygget av Food and Drug Administration.

Funksjoner

De fleste matvarer inneholder L-formen av askorbinsyre. Når matvarer moses eller Juiced, konverterer L-formen til D-form av askorbinsyre. Askorbinsyre er en svak syre. Det vil si, det er ikke lett dissosieres i vann. Maisstivelse er en polymer som finnes i korn kjerner, og består av hundrevis av glukosesukkermolekyler. Cellulose er også et plantemateriale, men består av tusener av glukosemolekyler. Cellulose er funnet i naturlige kilder som alger, grønne planter og bakterier.

Effekter av Syrer

I en tidlig 1951 studie, F. Alm forskningsgruppe ved det svenske institutt for næringsmiddelforskning Preservation funnet at en 5 prosent oppløsning av eddiksyre kunne oksydere askorbinsyre til dehydroaskorbinsyre syre i forskjellige frukter og grønnsaker i løpet av en to timers tidsrom. Syrer svakere enn eddiksyre, slik som melkesyre, tok lengre tid for oksidasjonsprosessen kan utføres. Bruk av vann til frukt og grønnsaker ikke oksidere askorbinsyre. Denne undersøkelsen konkluderes at syrer med en lavere pH-verdi (en høyere surhetsgrad) enn askorbinsyre ikke kunne brukes til å konservere frukt og grønnsaker inneholdende vitamin C.

Vitamin C tabletter kan også inneholde fyllstoffer som maisstivelse og cellulose, som begge typer polymeriserte sukker. Både mais-stivelse og cellulose kan bli funnet i forskjellige planter og matvarer. I nærvær av syrer, slik som hydrocholoric syre, polymeriserte sukker brytes ned til mindre molekyler. Således saltsyre som finnes i magesekken bidrar degradere polymerer, letter fordøyelsen.

Fordeler

Den svakt sure kvalitet av askorbinsyre gjør det nyttig for å bevare matvarer, og som et reduksjonsmiddel i løsninger som brukes for å utvikle film.

Hvordan finne ingredienser oppført i vitamin Shoppe produkter

Når du kjøper vitaminer eller kosttilskudd, er det viktig å være klar over de ingrediensene som inngår i dem. Å vite hva ingrediensene er brukt i å gjøre visse vitaminer og andre produkter kan hjelpe deg å unngå å kjøpe et supplement som vil forstyrre din nåværende medisiner eller forårsake en allergisk reaksjon. Den Vitamin Shoppe gjør det enkelt for Internett-kunder å finne ut hva ingrediensene er brukt i de produktene de selger.

Hvordan finne ingredienser oppført i vitamin Shoppe produkter

•  Besøk vitaminshoppe.com og skriv inn navnet på produktet du ønsker å kjøpe. Velg produktet fra listen over tilgjengelige vitaminer eller kosttilskudd.

Åpne produktsiden og bla ned til de tre kategoriene. De er merket "Product Info", "Supplement Fakta" og "hotell." Les fanen produktbeskrivelse for å sikre at du har valgt riktig produkt.

Klikk på fanen Supplement Fakta. Dette åpner en fane som viser den ernæringsmessige verdien av de viktigste ingrediensene i supplement. På bunnen av fanen er en liste over andre ingredienser som brukes. Les denne kategorien.

Hint

  • Sjekk ingredienser og vitamin produkter for å være sikker på at de er FDA-godkjent.