Digidexo.com

Hjertesvikt og Heshet

Hjertesvikt Øvelse Retningslinjer

Vedta en vanlig regime av trening etter et anfall av hjertesvikt kan bidra til å holde deg ut av legevakten i fremtiden, slik at du kan maksimere din livskvalitet uten frykt for en annen hjerte hendelsen.

Hjertesvikt

Kongestiv hjertesvikt er en tilstand hvorved hjertet er ute av stand til å tilveiebringe tilstrekkelige mengder av blod til resten av kroppen. Hjertesykdom vanligvis ikke skje over natten - forkjøpsrett advarsler på hjertesvikt inkluderer pasienter med hypertensjon eller koronarsykdom. Symptomer på hjertesvikt inkluderer kronisk hoste, konsentrasjonsvansker, generell tretthet og uregelmessig puls.

Hjertesvikt og trening

Ifølge en artikkel publisert i april 2001-utgaven av American Family Lege, selv om trenings pleide å bli unrecommended for lider av hjertesvikt, har den anbefalingen endret seg gjennom årene. Hvis du har hatt en mild til moderat tilfelle av hjertesvikt, vedta en vanlig øvelse plan kan være akkurat hva legen bestilt.

Øvelse Anbefalinger

Ifølge American Family Lege artikkelen, bør du bestrebe seg på å vedta en gradvis og progressiv regime av trening for å gjøre deg i stand til å returnere kroppen til topp fysisk tilstand. Oppnå dette ved å starte lys - tar en 15 til 20 minutters gange minst tre ganger i uken er et godt mål for nybegynnere. Som din utholdenhet øker, forsøk på å øke den planlagte treningen til minst 30 minutter med moderat intens aktivitet (rask gange eller lett jogging) utføres fem dager per uke.

Fordeler

Vedta en øvelse plan er direkte knyttet til færre fremtidige besøk til sykehuset sammen med en økt livskvalitet, ifølge American Family Lege artikkelen. Regelmessig trening kan også bidra til å holde midjen slank, noe som reduserer risikoen for å utvikle andre kritiske sykdommer som kreft og diabetes. Alt i alt, 30 minutter om dagen er en liten investering for å ivareta din fremtidige helse.

Betraktninger

Før vedta en øvelse plan, ta kontakt med legen din for å få grønt lys for å fortsette. Hold ham underrettet om eventuelle endringer i din trening regime, inkludert endringer i varighet eller intensitet. Han kan sannsynligvis gi deg råd om den sikreste løpet av handlingen mens styring deg bort fra nivåer av opplæringen som kroppen din er for tiden uforberedt. Husk også at i tillegg til vanlig trening, bør du adoptere et hjerte-sunt kosthold - lite mettet fett og rik på hele korn, frukt og grønnsaker.

Akutt kompensatorisk hjertesvikt Behandling

Når du lider av akutt dekompensert hjertesvikt, betyr det i hovedsak at vaskulær sykdom som forårsaker manglende evne til hjertet ditt til å pumpe tilstrekkelig med blod har plutselig forverret seg ofte til det punktet av respiratorisk distress. Ofte er referert til som bare ADHF, er problemet vanligvis et resultat av en muskulær svekkelse kombinert med utbruddet av en medisinsk tilstand eller tilstand. Ikke bare opplever du en brå eller drastisk reduksjon i blodstrømmen, men også transport av oksygen og andre næringsstoffer til dine indre organer.

Årsaker

I de fleste tilfeller av akutt dekompensert hjertesvikt, er hjertesvikt allerede er til stede og blir behandlet, men en annen tilstand kan be denne plutselige forverringen i ditt hjertets evne til å pumpe tilstrekkelig med blod gjennom kroppen din. Dette kan inkludere utbruddet av en annen tilstand, som lungebetennelse, bronkitt og anemi, eller den plutselige utviklingen av en arytmi eller bilyd. I noen situasjoner kan det dårlig styring av høyt blodtrykk føre ADHF. Selv et hjerteinfarkt eller hjertestans kan føre til hjertesvikt brått dekompensere.

Ekstra oksygen

Av alle behandlinger, er ekstra oksygen vanligvis den første modusen for omsorg. Dette er hovedsakelig på grunn av reduksjon i oksygen i hele kroppen som et resultat av den begrensede blodstrøm forbundet med hjertesvikt. Dette er imidlertid bare gitt når oksygennivået i blodet er ganske lav.

Medisiner

En annen vanlig behandling er bruk av reseptbelagte medikamenter. Den type medikamenter er vanligvis diktert av den underliggende årsaken til dekompensert hjertesvikt. Diuretika er ofte brukt, spesielt hvis "dekompensasjon" er knyttet til opphopning av væske, men legen din kan også foreskrive vasodilatorer, inotrope midler og andre hjerte-relaterte medisiner, hvis det er passende. Selv om denne typen medisiner er vanligvis brukes i tilfeller av høyt blodtrykk, avslapning som skjer i blodårene reduserer mengden av motstand i blodstrømmen. Siden motstanden har minsket, ditt hjerte ikke lenger trenger å pumpe så hardt som det har vært, mink muskuløs stress og senke blodtrykket.

Ultrafiltrering

For andre kan akutt dekompensert hjertesykdom nødvendigultrafiltrering, som i hovedsak er forvaltningen av væsker i kroppen gjennom den manuelle utvinning av væsker. I de fleste tilfeller blir et kateter som brukes til å fjerne den overskytende væske i systemet, i håp om å reversere hjertesvikt.

Kirurgi

Avhengig av årsaken til ADHF, kan et kirurgisk inngrep være nødvendig å fikse eller korrigere et brudd, oppstøt eller defekt som bidrar til utbruddet av tilstanden. Dette kan gjøres etter andre behandlinger har mislyktes i å gi resultater eller så snart pasienten har kommet til sykehus.

Ernæring mål i Hjertesvikt

Ernæring spiller en viktig rolle når det gjelder å utvinne fra hjertesvikt. Når hjertesvikt oppstår, reduserer hjertemuskelen mengden blod som pumpes til kroppen din. I sin tur, holder kroppen din på å salt og vann, hjertet slår raskere og forstørrer. Fluid vil begynne å bygge opp, og du vil begynne å føle seg svak og andpusten. Opprettholde en sunn ernæring ved å ha et sunt kosthold kan hjelpe til med å håndtere hjertesvikt.

Natrium og Thiamin

Et høyt natrium nivå øker nivået av væskeretensjon og hever blodtrykket, noe som øker risikoen for å ha komplikasjoner med hjertesvikt. Du kan redusere nivåene av natrium ved å unngå lunchmeat, frosne middager og hermetisert supper, som alle er høy i natrium. En mangel på tiamin kan bidra til retensjon av natrium. Ved å ta kosttilskudd eller spiser thiamin rik mat, som fisk, fjærfe, peanøtter, erter, bønner og helkorn, kan du hjelpe kroppen din med å opprettholde passende natrium nivåer.

Magnesium

Magnesium er viktig for helsen til benet, vev og organer i menneskekroppen. Magnesium opprettholder et sunt hjerterytmen, og støtter immunsystemet. Hvis du lider av hjertesvikt, kan det hende du har lave nivåer av magnesium. Kongestiv hjertesvikt reduserer nivået av magnesium i blodet ved å tappe mineral. Mange pasienter som er på diuretika eller blodtrykket medisiner også lider av magnesiummangel. Du kan øke dine nivåer av magnesium ved å spise sjømat, nøtter, havregryn, soyabønner, og har lite fett meieriprodukter.

Kalium

Kalium er et annet næringsstoff som kan senkes ved medikamenter og redusert på grunn av kongestiv hjertesvikt. Når kalium nivåene er lave, kan blodtrykket stige og legger stress til hjertefunksjon. Forbruker matvarer som har kalium, for eksempel frukt og grønnsaker, bønner og fisk kan bidra til å redusere belastningen på hjertet.

Hensynet

Selv om ernæringsmessige mål er viktig for hjertesvikt pasienter, bør du inkludere daglig mosjon inn i din nye diett for å opprettholde hjerte helse. Moderat trening gjør hjertet sterkere og kan redusere stress, forbedre sirkulasjonen, senke blodtrykket og fremme sunn vekttap. En lege vil trolig bestille en hjertestresstest for å finne ut hvordan ditt hjerte responderer på trenings å riktig bestemme hvilken aktivitet er sunt for deg.

Advarsel

Du bør snakke med legen din hvis du har en vektøkning på tre eller flere pounds eller lider av hevelse i hender, føtter eller ankler.

Hjertesvikt symptomer hos barn

Barn kan bli født med eller utvikle hjerteproblemer som forårsaker hjerteproblemer. Kardial dysfunksjon kan forårsake mild til alvorlige symptomer, avhengig av typen av hjerte tilstand og alvorligheten av tilstanden. Hjerte bekymringer kan i utgangspunktet diskutert med en barnelege som så kan ta utgående henvisninger til spesialister etter behov.

Effekter

Hjertesvikt hos barn kan føre til ulike effekter som brystsmerter, øvre magesmerter, hjertebank, tretthet, besvimelse og bilyder.

Typer

Typer av hjertesvikt hos barn inkluderer perikarditt, medfødt hjertefeil, mitralklaffprolaps og hjertesvikt.

Misdiagnoses

Symptomer på hjerte hjerte dysfunksjon kan etterligne andre forhold som sure oppstøt, brystskader, costochondritis (brusk betennelse) og angst. En lege kan finne ut om symptomer til stede virkelig er relatert til hjerteproblemer.

Behandling

Noen hjerteproblemer kan behandles med medisiner som vil forbedre hjertefunksjon og redusere symptomer. Imidlertid kan alvorlige hjertesykdommer krever invasiv kirurgi og selv transplantasjoner.

Advarsel

Ta alltid kontakt med lege hvis alvorlige brystsmerter er ledsaget av pustevansker, feber, rask puls og svette.

Hva er Heshet?

Heshet er endringen av talekvalitet der noen stemme blir squeaky, harde eller sprukket. Heshet er forårsaket av noen form for skade eller irritasjon i stemmebåndene.

Symptomer

Symptomene på heshet inkluderer problemer med å snakke eller synge, har en stemme som høres hes eller har ingen stemme i det hele tatt. Mer alvorlige symptomer som trenger spesiell oppmerksomhet er vanskeligheter med å svelge og svelg.

Årsaker

Hes er forårsaket av allergier, røyking, gastroøsofageal refluks (også kjent som GERD) og laryngitt. Det kan også være forårsaket av tilstander slik som kreft i larynx eller Parkinsons sykdom.

Diagnose

Heshet er vanligvis diagnostisert når en lege undersøker pasientens hode og nakke. Hvis dette ikke er nok til å stille en diagnose, leger vil bruke en fiberoptisk omfang (dvs. en lang tent tube) for å vise stemmebåndene.

Behandling

Behandling av heshet kan inneholde antibiotika (hvis heshet er forårsaket av en bakteriell infeksjon) eller medisiner som lindrer symptomene på gastroesophageal reflux eller allergi hvis de er årsakene. Hvis stemmebåndene har blitt brukt for mye, kan hvile stemmen også være effektive i å lindre heshet.

Forebygging

Heshet kan forebygges ved å slutte å røyke, endre kosthold (hvis det er forårsaket av GERD) eller unngå stress på stemmebåndene ved hjelp av en mikrofon.

Vekttap og hjertesvikt

Hjertesvikt er sterkt indisert som et symptom på fedme og vektøkning. Hjertesvikt, også kalt kongestiv hjertesvikt, kan enten være sluttresultatet av en kronisk sykdom eller resultatet av gjentatt belastning på hjertet. Fedme er en stor påkjenning på hjertet, som fører til høyt systolisk blodtrykk, eller hypertensjon, og forskjellige andre sykdommer. En av de beste måtene å redusere hypertensjon og risikoen for hjertesykdom og svikt er ved å redusere vekten.

Symptomer på hjertesvikt

Symptomer på hjertesvikt utvikle enten fra backup av væsker inn i lungene og vev eller fra manglende evne av hjertet for å levere oksygen til organer i kroppen. Noen pasienter opplever kortpustethet, ikke bare etter anstrengelse, men også mens du ligger nede. Kortpustethet eller åndenød, kan oppleves både i våken tilstand og mens du sover. Tungpustethet eller hoste går sammen med dyspné og oppleves av noen pasienter.

På noen ganger, pasienter opplever lungeødem, eller væskeansamling i lungene. Lungeødem fører til at pasienten hoste opp rosa skum. Vektøkning og væskeretensjon, inkludert hevelse i ekstremiteter, er vanlig. Noen pasienter indikerte at de hadde en lessening av appetitt eller følt full etter små måltider. En unormal hjerterytme kan også være et tegn på hjertesvikt.

Fedme

Hypertensjon forårsaker 75 prosent av alle hjertesvikt tilfeller. Hypertensjon er preget av å ha høyt blodtrykk, en tilstand som gir stor belastning på hjertemuskelen. Hypertensjon streker hjertemuskelen, og skaper spenning som reduserer dens evne til å trekke seg sammen og slappe av.

En av de viktigste risikofaktorer for hypertensjon er fedme. Fedme fører til et overskudd av insulin i systemet, noe som øker blodtrykket. Også, adipose, eller fettceller, slipper stoffer som er handlet på av nyrene, igjen heve systolisk blodtrykk og resulterer i hypertensjon. Selv hypertensjon kan kontrolleres med medisiner, en av de beste måter å kontrollere det er gjennom vekttap.

Å miste vekt for hjertet

En vanlig misforståelse er at bare de som er ekstremt overvektige kjøre risikoen for hjertesykdom. Faktisk, presenterer hvert punkt ovenfor en sunn body mass index (BMI) høyere risiko for hjertesykdom, og i forlengelsen, hjertesvikt. En studie av nasjonale hjerte Lung and Blood Association fant at menn har en 5 prosent økt risiko for koronar sykdom med hver ekstra punkt i deres BMI, mens kvinner har en 7 prosent økt risiko (Caremark, 2009).

Folk over en sunn BMI er i faresonen, ikke bare for hypertensjon, men også fra overforbruk av hjertemuskelen. Større organer krever mer blod, noe som fører til at hjertet til å pumpe mer. Redusere din BMI og miste vekt ikke bare reduserer risikoen for høyt blodtrykk og hjertesvikt, men reduserer også belastningen på hjertemuskelen.

Kosttilskudd endringer

Å miste vekt er ikke den eneste kosttilskudd endring noen hjertesviktpasienter må gjøre; natrium er også en del av den diett som må overvåkes nøye. Svakere pumping av hjertet ber nyrene å beholde væske og salt, som kan føre til ødem. Mange pasienter er begrenset til 1500 mg natrium i døgnet. Kutte ut natrium fra kosten din går hånd i hånd med vekttap, siden mange høyt kolesterol og høy-fett matvarer inneholder også store mengder av natrium. Unngå bearbeidet mat som er høy i fett, kolesterol og natrium; stedet spise ferske råvarer, magert kjøtt og masse kostfiber.

Trening

Trening er en viktig komponent i enhver vekttap rutine for å hindre hjertesvikt. En komponent av aerobic trening sammen med lys styrketrening bedrer blodgjennomstrømningen og trimmer fett. Stillesittende livsstil er en av de viktigste årsakene til fedme, så når du starter et hjerte-sunn vekt-tap rutine, er det viktig å kombinere det med trening. Pasienter som allerede har lidd av hjertefeil er ikke alltid godkjent for utøvelse av sine leger, men i noen tilfeller gjør nytte av en lett rutine. Ikke bare utøve trim fett og forbedre kondisjon i ditt hjerte, det reduserer også stressnivå, en annen bidragsyter til hjertesvikt.

Hva er årsaken til Heshet hos barn?

Hva er årsaken til Heshet hos barn?


Heshet, hevelse på stemmebåndet som fører til forvirret tale, er vanlig hos barn. Flere ting kan være årsaken til heshet, fra forkjølelse til et barns astma medisiner. Evaluer ditt barns situasjon nøye før de søker behandling.

Forkjølelse og influensa

Barn blir ofte utsatt for situasjoner der det er lett å fange en kald, som går på skole og spille med grupper av venner. Følgelig, forkjølelse og influensa sammen utgjør den vanligste årsaken til barnets heshet. Fordi hevelse i halsen er et vanlig symptom på forkjølelse og flus, vil stemmebåndene forstørre, forårsaker unormale vibrasjoner. Forkjølelse og influensa er vanligvis ikke alvorlig, så du trenger ikke å bekymre deg med behandling av heshet på grunn av en slik grunn; den heshet bør etter hvert avta.

Vocal Cord Knuter

Noen ganger ekstra vev vokser på et barns stemmebåndene. Dette vevet begrenser vibrasjonene fra stemmebåndene, som fører til heshet. Barn kan utvikle stemmebånd knuter fra overforbruk av stemmebåndene, inkludert handlinger som omfattende roping, skriking eller hoste. Resten er en adekvat behandling for stemmebånd knuter; oppmuntre barnet til å være stille som et middel for utvinning.

Nakkeskade

Ulike skader nakke kan skade stemmebåndene, forårsaker heshet. Hvis en nakkeskade stimulerer heshet, kan det være en indikasjon på en alvorlig skade. Et barn som har heshet oppstår fra denne grunn bør se en lege så snart som mulig. Behandlingen for heshet på grunn av en nakkeskade, avhenger av typen og alvorligheten av skaden.

Allergier

Noen allergier forårsake stemmebåndene til å bli betent. Hvis ingen annen grunn for heshet er klart, kan det være en indikasjon på at barnet har allergi. Barnet bør se en lege for å diskutere allergier. Dersom barnets heshet skyldes en allergisk reaksjon, kan medisiner hjelpe lindre heshet.

Inhalatorer

Barn med astma kan være utsatt for heshet. Dette er på grunn av inhalerte steroider fra inhalatoren som produserer en plagsom bivirkning av å øke størrelsen på et barns stemmebåndene. Til tross for alvorlighetsgraden av astma å være en mer betydelig problem enn barn heshet, skal barnet ikke slutte å bruke hennes inhalator bare på grunn av heshet. Dersom barnet eller foreldrene er overmåte opptatt av heshet, kan tale terapi være den riktige løsningen.

Hjertesvikt Symptomer

Hjertesvikt oppstår når en skadet hjerte blir ute av stand til å pumpe blod effektivt, frata kroppen av oksygen og næringsstoffer.

Typer

Hjertesvikt kan være enten akutt (kortsiktig) eller kronisk.

Funksjon

Hjertesvikt oppstår når det er utilstrekkelig blodstrømmen fra hjertet til resten av kroppen.

Symptomer

Symptomer på hjertesvikt inkluderer tretthet, kortpustethet, blek hudfarge, og ødem eller hevelse på grunn av opphopning av væske (særlig rundt anklene.)

Risikofaktorer

Data fra Framingham Heart Study viser at hypertensjon er en svært vanlig risikofaktor for hjertesvikt. En annen studie av hjertesvikt forekomst fant at diabetes var den sterkeste risikofaktoren for kvinner.

Statistikk

Ifølge American Heart Association, ca 5,7 millioner amerikanere opplevd hjertesvikt i 2006 estimerte kostnaden av hjertesvikt i USA i 2009 er $ 37.2 milliarder.

Forebygging / løsning

Endringer i livsstil, som å slutte å røyke, redusere stress, og trene regelmessig kan redusere risikoen for hjertesvikt.

Hvordan diagnostisere hjertesvikt

Hvordan diagnostisere hjertesvikt


Hjertesvikt oppstår når hjertets pumpefunksjon ikke kan pumpe nok oksygenrikt blod til kroppens organer. Hjertesvikt kan være forårsaket av sykdommer som svekker eller stive hjertemuskelen eller krever mer oksygen enn hjertet kan produsere.

Hvordan diagnostisere hjertesvikt

•  Besøk din lege og har en full fysisk undersøkelse utført. Denne eksamen inkluderer å gi en detaljert sykehistorie og notasjon av eventuelle risikofaktorer som høyt blodtrykk eller lungesykdommer.

Forvent legen din for å trekke blod for å sjekke for skjoldbruskkjertelen og nyrene fungerer. Blodprøver kan også vise kjemiske tegn som indikerer skade på hjertet.

Forventer å ha en kiste X-ray for å vise tilstanden til ditt hjerte og lunger. Hvis du har hjertesvikt, røntgen indikerer en forstørret hjerte eller overdreven væske som omgir den.

Har du en ekkokardiogram når forespurt av hjertespesialisten. Testen skaper et bilde av hjertet og pumping handling ved hjelp av lydbølger. Den måler hvor godt hjertet pumper blodet ut med hvert hjerteslag.

Gjennomgå andre tester som legen ordrer som et elektrokardiogram (EKG), som tester den elektriske aktiviteten i hjertet ditt. Denne ikke-invasiv test består av å plassere elektrodene på brystet og hekte dem opp til en maskin som kart hjertets aktivitet.

Spør legen din om hvordan du utfører andre imaging tester som en MR, CT eller en hjertekateterisering for å diagnostisere og vurdere hjertets funksjon og tilstand.

Hint

  • Utdanne deg selv om riktig ernæring, medisinering ledelse, trening og andre livsstilsendringer som finnes på American Heart organisasjonens hjemmeside. Disse kan bidra til å reparere skader som ditt hjerte vedvarende eller forbedre sitt funksjonsnivå.

Hvordan takle Hjertesvikt

Hvordan takle Hjertesvikt


Hjertesvikt oppstår når hjertet blir svak og kan ikke pumpe effektivt nok til å få blod til kroppens organer. Det kan være forårsaket av tidligere infeksjoner i hjertet, skadet hjerteklaffer, koronarsykdom, høyt blodtrykk og tidligere hjerteinfarkt. Symptomer på hjertesvikt inkluderer hevelse i ben og ankler, uregelmessige hjerteslag og tretthet. Fluid kan også samle seg i lungene gjør det vanskelig å puste. Her er hvordan man skal leve med diagnosen hjertesvikt.

Hvordan takle Hjertesvikt

Se din lege. Din lege vil bestille tester for å avgjøre hvor godt hjertet er å pumpe. Tester kan omfatte, blodprøver, ekkokardiogram og ejeksjonsfraksjon test som måler hvor mye blod pumpes ut av hjertet med hvert slag.

•  Ta medisiner. Diuretika kan bidra til å redusere vann du beholde. Betablokkere kan også være foreskrevet. De vil hjelpe hjertet pumpe mer effektivt. Hvis du har høyt blodtrykk, medisinering kanskje nødvendig.

•  Slutte å røyke. Røyking gjør at hjertet slår fortere og jobbe hardere. Det er også skader blodkar. Snakk med legen din om måter å slutte å røyke for eksempel på seg patcher, tar medisiner, hypnose og røykeslutt klasser.

Begrens saltinntaket. Hjertesvikt fører vanligvis noen væskeretensjon. Å spise mat med høyt salt kan gjøre væskeretensjon verre. Spør legen din om en henvisning til en ernæringsfysiolog som vil lære deg hvor mye salt tillatt i kostholdet ditt og hjelpe deg å velge riktig mat.

lette stress, som det kan gjøre symptomene verre. Bruk pusteteknikker, meditasjon og hobbyer for å redusere stress. Mild trening hjelper også lette stress og kan være hensiktsmessig. Spør din lege om du trener før du begynner.

gjennomgå en operasjon. Hvis en skadet ventil forårsaket din hjertesvikt, kirurgi kanskje et alternativ. Hvis du opplever uregelmessige hjerteslag som følge av hjertesvikt en implanterbar defibrillator kan bli foreslått.

Hint

  • Du kan være foreskrevet flere medisiner. Lag en liste over medisiner du tar sammen med dosering og hyppighet. Hold et diagram for å minne deg på når din neste dose skyldes.
  • Vær oppmerksom når du skal ringe legen din. Symptomene dine kan være verre til tider, og du kan trenge umiddelbar behandling. Se etter en plutselig økning i hevelse eller vektøkning. Spør legen din hvor mye vektøkning å se etter.

Hvordan behandle hjertesvikt

Hvordan behandle hjertesvikt


Kongestiv hjertesvikt er en alvorlig og altfor vanlig tilstand som fører til at hjertet pumper blod og mindre kraft for fjerning av mindre avfall fra kroppen. Årsakene til hjertesvikt variere og så behandlingen må finjusteres for hver pasient. Imidlertid vil ta noen få grunnleggende trinnene hjelper til å behandle kongestiv hjertesvikt.

Hvordan behandle hjertesvikt

Se legen din. Å se en lege om hjertesvikt er kritisk ettersom legen må finne ut nøyaktig hva som er årsaken til hjertesvikt. Problemet kan stamme fra en genetisk sykdom, tidligere sykdom eller en av mange andre muligheter. På grunnlag av denne diagnose, vil legen foreskrive den korrekte behandlingsforløpet.

Ta medisinene dine. Nesten alle tilfeller av hjertesvikt trenger medisiner av noe slag. Du kan bli gitt diuretika å stimulere avfall fjerning, Dixogin å styrke hjertet handling, betablokkere eller en pacemaker for å holde hjertet pumpe regelmessig. Uansett hva du foreskrevet, er det viktig for deg å ta medisiner, selv om det betyr at du skal ta det for resten av livet ditt.

•  Reduser salt. En av de mer vanlige behandlinger for hjertesvikt er reduserende salt i kosten. Salt fører å holde på vann, noe som gjør at belastningen på hjertet tyngre. Legen din vil gi deg en bestemt diett å følge, men som en generell veiledning begynne å ta hensyn til det daglige saltinntaket slik at du vet hvor du står.

Øvelse i moderate mengder. Mens den konvensjonelle visdommen med hensyn til hjertesvikt pleide å være at "resten er best", i dag de fleste leger tror at noen grad av mosjon bidra til å styrke hjertet og forbedre tilstanden. Finn ut fra legen din hva slags trening du bør gjøre og ofte å gjøre det. Fortsett å hvile regelmessig og etter behov, men ikke overse trening.

Tenk kirurgi. I visse tilfeller, er kongestiv hjertesvikt på grunn av en skadet hjerteklaff. Noen ganger kan den defekte hjerteventilen skiftes ut. I andre tilfeller er skaden så utbredt at en hjertetransplantasjon er det eneste alternativet. Diskutere kirurgiske alternativer med legen din for å finne ut om mulige behandlinger.

Slik unngår du at Hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertet ikke klarer å pumpe tilstrekkelig blod for å tilfredsstille behovet for oksygen og næringsstoffer i kroppen. Hjertet ditt vil bli svak og stiv over tid, og ditt blod vil sikkerhetskopiere inn i leveren, lungene og ben og ankler. Hjertesvikt er en alvorlig tilstand og kan være dødelig hvis den ikke behandles riktig.

Slik unngår du at Hjertesvikt

•  Vær oppmerksom på tidlige symptomer på hjertesvikt, som inkluderer tretthet, minkende evne til å utøve, hevelse i ankler og ben, kortpustethet - spesielt under trening, problemer med å sove om natten og overaktiv blære.

Senk kolesterolet ved å endre kosthold og mosjon. Utvikle en sunn diett som er lav i kolesterol og mettet fett. Gå ned i vekt hvis du er overvektig eller fete. Ideelt sett bør body mass index (BMI) varierer fra 21 til 25. Tren regelmessig.

Senk blodtrykket. Høyt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt (hjerteinfarkt), dilatert kardiomyopati, hypertrofi, og hjerneslag. Spise en diett lav i natrium. Spis mye frukt og grønnsaker. Slutte å røyke. Reduser stress.

Ta nødvendige medisiner hvis kosthold og mosjon er ikke nok til å senke kolesterolet og blodtrykket.

Hvis du har diabetes, kontrollere blodsukkeret. Undersøkelser viste at diabetespasienter med lavere blodsukker er på lavere risiko for hjertesykdommer.

Hvis du allerede har utviklet hjertesvikt, ta kontakt med legen din om koronar bypass kirurgi eller annen prosedyre for å behandle smalere blodkar.

Hvis du har en første grad slektning (foreldre, barn eller søsken), som utviklet høyt blodtrykk, diabetes eller hjertesykdommer, er du høy risiko for disse forholdene. Vær oppmerksom på de tidlige symptomer på disse forhold, noe som kan resultere i en tidlig diagnose og mer effektiv behandling, og som et resultat, lavere risiko for hjertesvikt.

Diagnostisering Hjertesvikt

Diagnostisering Hjertesvikt


Ifølge National Heart and Lung and Blood Institute, "hjertesvikt er en svært vanlig tilstand. Ca 5 millioner mennesker i USA har hjertesvikt, og det resulterer i rundt 300.000 dødsfall hvert år." Med så mange mennesker berørt, er det viktig å vite fakta om det. Et viktig faktum å vurdere er å diagnostisere det riktig. Kjenne tegn på hjertesvikt vil hjelpe deg i å gjøre en rask beslutning om å få medisinsk hjelp.

Vit hva hjertesvikt er. Dette progressiv sykdom skjer når hjertet ikke kan pumpe blodet skikkelig. Det er heller ikke i stand til å presse nok blod gjennom og ut til kroppen med den rette mengde kraft, eller det ikke kan fylles med en passende mengde av blod. Grunnen til kongestiv hjertesvikt er ansett som en progressiv sykdom er at hjertet blir svakere med tiden.

Tretthet er et symptom på hjertesvikt. Siden hjertet ikke fungerer som den skal, er det ikke i stand til å hjelpe kroppen kvitte seg med overflødig væske. Oksygenrikt blod ikke er så rik lenger, som er en av årsakene til den symptom på tretthet.

Problemer med å puste, inkludert kortpustethet, er et symptom på hjertesvikt. Dette er et resultat av væskeopphopning i lungene. Noen med denne sykdommen kan ikke være så aktiv som de uten sykdommen fordi hans eller hennes hjerte ikke fungerer så effektivt som et normalt hjerte. Selv vandre opp trappa kan bli vanskelig.

Hevelse er et annet symptom på sykdommen. Svellingen er et resultat av nyrene manglende evne til å kvitte kroppen med natrium. Dette resulterer i fluid oppbygging. Vanligvis vil du legge merke til hevelse i bena, føtter og ankler, og noen ganger i magen.

Hoste er nok et symptom på hjertesvikt. Dette skyldes overdreven væske i lungene som kroppen ikke kan kvitte seg med. På grunn av dette, kan personen ende opp med det som kalles akutt lungeødem. Dette er en nødssituasjon, og bør behandles av lege umiddelbart.

Får diagnosen tidlig. Diagnostisering hjertesvikt tidlig er viktig. Den tidligere en person får behandling, jo mindre skade på hjertet og andre deler av kroppen oppstår. Riktig diagnose av denne sykdommen bør gjøres av legen din.

Få behandling. Ifølge American Heart Association, "CHF krever vanligvis et behandlingsopplegg med hvile, riktig kosthold, modifiserte daglige aktiviteter, og narkotika for eksempel:. ACE-hemmere, betablokkere, digitalis, diuretika, og / eller vasodilatorer"

Tegn og symptomer på hjertesvikt hos spedbarn

Kongestiv hjertesvikt, vanligvis kjent som CHF, er en medisinsk tilstand hvor det er utilstrekkelig tilførsel av blod til de forskjellige kroppsdeler på grunn av problemer i strukturen eller funksjonen av hjertet. Denne tilstanden er generelt mer utbredt i spedbarn disse dager. Noen av de vanligste årsaker som fører til CHF hos spedbarn er hypertensjon, hjerteinfarkt og kardiomyopati.

Symptomer på hjertesvikt

CHF symptomene er vanligvis klassifisert i høyre-og venstre-sidig hjertesvikt symptomer. Disse to symptomene er klassifisert og belyst nedenfor.

Venstresidig hjertesvikt Symptomer

Svikt i venstre ventrikkel fører til opphopning i lungearterien, og dermed fører til venstre-sidig CHF hos spedbarn. Avkortning i pusten er ofte oppleves av pasienter, sammen med alvorlig andpusten i løpet av natta generelt før du går til sengs. Et annet vanlig symptom assosiert med venstre-sidig CHF er tretthet blant spedbarn, og dermed fører til lange timer med å sove etter slike spedbarn.

Høyresidig CHF Symptomer

Vanligvis oppstår en svelling under huden av spedbarn som lider av CHF, noe som får dem til alvorlig smerte. Andre vanlige symptomer inkluderer nokturi, overdreven natten urinering. I noen tilfeller kan spedbarn lider av hevelse i leveren, og dermed svekke funksjonen av leveren i spedbarn kroppen.

Tegn assosiert med hjertesvikt hos spedbarn

Skiltene assosiert med hjertesvikt hos spedbarn er også delt klassifisert som høyresidig og venstresidig tegn på CHF. Skiltene er belyst under.

Tegn på Venstre-sided CHF i spedbarn

Vanlige tegn assosiert med venstre-sidig CHF hos spedbarn inkluderer økt frekvensen av åndedrett. I alvorlige tilfeller kan pasienten utvikler pleural effusjon, blir væsken akkumuleres i mellom lungene og brystveggen av pasienten. Andre symptomer inkluderer høringen ekstra hjerteslag lyder og bilyder.

Tegn forbundet med høyresidig CHF i spedbarn

En generell tegn forbundet med høyresidig CHF hos spedbarn er ødem i nærheten av de perifere deler av kroppen, noe som fører til økt venetrykket hos pasienter som lider av CHF.

Definisjon av Kongestiv hjertesvikt

Hjertesvikt (CHF) oppstår når hjertet er for svak eller stiv å pumpe en tilstrekkelig mengde blod for å dekke kroppens behov. Blodet deretter ryggen opp i lungene, leveren, bena og magen forårsaker en opphopning av blod i disse områdene. Den berørte hjertet kan enten har problemer med å pumpe blod, fylle opp med blod eller begge deler. Hjertesvikt begynner vanligvis på venstre side av hjertet. Hjertesvikt ofte skjer som følge av tilstander som høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes og koronarsykdom.

Symptomer på kronisk hjertesvikt

Kronisk hjertesvikt symptomene vanligvis kommer på gradvis og eksisterer i en lengre periode. Symptomer kan inkludere alvorlig tretthet, svakhet, problemer med å puste, rask hjerterytme, hoste, piping i brystet, dårlig appetitt, kvalme og hevelse i magen, beina og føttene.

Akutt Hjertesvikt

Noen ganger oppstår hjertesvikt plutselig. I dette tilfelle er det referert til som akutt hjertesvikt. I dette tilfellet kan hjerterytme bli veldig rask og kan få hjertet til å slutte å slå. Væske kan hope seg opp i den nedre halvdelen av kroppen veldig plutselig og puste kan bli vanskelig. Den berørte personen kan hoste opp slim som ser ut til å være rosa og skummende. Noen, men ikke alle, kan enkeltpersoner opplever brystsmerter.

Årsaker til hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår etter at hjertet har blitt betydelig svekket eller skadet av andre forhold. Skade kan føre til at ventriklene blir for stiv til å fylle med en tilstrekkelig mengde blod mellom hjertet slår. I tillegg, kan hjertemuskelen bli stadig svakere som resulterer i ventriklene strekke så mye at blodet ikke blir pumpet riktig. Årsaker til en svekket eller skadet hjerte inkluderer: koronarsykdom, hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, hjerte infeksjoner, alkoholmisbruk, narkotikamisbruk og medfødt hjertefeil. Sykdommer som kan føre til hjertesvikt inkluderer hypertyreose, hypotyreose, diabetes, emfysem og lupus.

Diagnose på hjertesvikt

Enhver person opplever symptomer på hjertesvikt, bør søke lege. En lege vil utføre en grundig fysisk eksamen. En blodprøve kan påvise hormon kjent som hjernen natriuretisk peptid (BNP) som forteller at hjertet er blitt overarbeidet eller skadet. Dessuten kan en kiste x-ray viser en forstørret hjerte eller lunge lunger som begge er tegn på hjertesvikt. En ekkokardiogrammet vil bli brukt til å bestemme hvilken type av hjertesvikt er oppstått, og alvorligheten av tilstanden. Hjertesvikt er kategorisert etter alvorlighetsgrad. En person med kategori A hjertesvikt er i faresonen for å utvikle tilstanden og en person med kategori D hjertesvikt lider av alvorlig hjertesvikt som krever sykehusinnleggelse. De med kategori B og C hjertesvikt falle mellom A og D.

Behandling

Det første skrittet til å behandle hjertesvikt er å behandle de underliggende forholdene som har bidratt til tilstanden. En kombinasjon av medikamenter kan bli brukt for å behandle kongestiv hjertesvikt. Disse medikamentene kan omfatte ACE-hemmere, ARB, digoksin, betablokkere, diuretika og aldosteronantagonister. Enkelte individer kan kreve kirurgi for å implantere en defibrillator, pacemaker eller hjertepumpe. I de mest alvorlige tilfeller kan en hjertetransplantasjon være nødvendig.

Nye behandlinger for hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertet pumper en utilstrekkelig mengde av blod. Når det er fastslått at hjertesvikt har oppstått, er det viktig å ta skritt mot behandling. Det er mange nye behandlinger tilgjengelig og mange flere fortsetter å bli pusset regelmessig som medisinsk teknologi fortsetter å forbedre.

Diuretika

Diuretika er en type medisin som hjelper flush væske ut av en persons kropp (gjennom produksjon av urin). Når en pasient er i kongestiv hjertesvikt, er fluid oppsamling et problem som kan ytterligere øke blodtrykket og videre redusere hjertets evne til å pumpe effektivt. Tradisjonelt, bare sterke blodtrykk medisiner kan løse væskeretensjon problem hos pasienter. Nå, diuretika (som typisk har svært få bivirkninger) er en meget effektiv og enkel måte for å fjerne væske og kontrollere symptomene (så vel som å reversere effekter) av kongestiv hjertesvikt.

ACE-1 og ARB medisiner

ACE-1 og ARB medisiner er medisiner som hjelper minske stress på hjertet. Disse stoffene har nylig vist seg å være effektive med hjertesvikt pasienter og kliniske studier har vist at disse stoffene har betydelig redusert dødelighet og reinnleggelse priser. I utgangspunktet ACE-1 og ARB medikamenter reduserer angiotensin hormon i blodet, og dermed redusere trykk og belastning på hjertet. Disse stoffer er også nyttige for å fjerne overflødig væske fra kroppen.

Cardiac Rehabilitation

Tradisjonelt, hvis en person led alvorlig hjertesvikt, ble de plaget av symptomene på sykdommen for resten av sitt liv. De ble igjen følelsen ute av form, andpusten og sliten på en daglig basis. Nå, derimot, er hjerterehabiliteringsprogrammer beskjæring opp rundt om i landet for å hjelpe pasientene får hjertet sunt igjen. Disse programmene består av tett oppfølging og individuelt designede trening planer som er skreddersydd til en persons spesifikke hjerte problemer og mål. Disse programmene har vist (i mange tilfeller) å bidra til å få opp pulsen på et bedre effektiviteten og forbedre pasientens generelle livskvaliteten. Dessuten er disse programmene ofte dekket av helseforsikring.

Vekt og trykk

En ny og enkel måte å behandle hjertesvikt gjøres ved å sørge pasienter har to viktige verktøy tilgjengelig for dem: en skala og en blodtrykksmåler. Vekt er en betydelig risikofaktor når det gjelder pasienter i hjertesvikt fordi det kan indikere hvorvidt hjertet fungerer som den skal. Enhver mengde vektøkning eller tap som er mer enn tre pounds eller så i en to dagers periode kan tyde på et problem, og pasienten skal kontakte sin lege. Dette tallet indikerer vanligvis en væske buildup. Automatiske elektriske blodtrykksmålemansjetter distribueres også til pasienter for å bidra til å overvåke sitt blodtrykk hjemmefra som manuelle mansjetter kan være vanskelig å bruke, ofte resulterer i misreadings.

Jarvik 2000 Hjerte Pump

Denne pumpen er implantert inn i hjertets venstre hjertekammer. Det bidrar til å forbedre måten hjertet pumper hos personer med hjertesvikt. Det kan bli implantert gjennom et minimalt inngrep, og er en relativt liten enhet. Den har en veldig god suksessrate og tillater pasienter å gå hjem mye raskere enn med andre kirurgiske enheter. I en del tilfeller kan pasienter unngå en hjertetransplantasjon gang utstyrt med Jarvik 2000.

End-Stage hjertesvikt Symptomer

Hjertesykdom er svært vanlig i USA og kan ofte føre til hjertesvikt eller CHF. Denne tilstanden oppstår når hjertet ikke klarer å fungere ordentlig, og ikke nok oksygen-beriket blod pumpes gjennom kroppen. Det kan være forårsaket av mange forskjellige ting, inkludert ulike typer hjertesykdom og slag. Som CHF utvikler seg, symptomene blir mye verre og prognosen mer dire. Å vite faresignalene er avgjørende for å leve et langt og lykkelig liv.

Årsaker til hjertesvikt

Hjertesvikt kan være forårsaket av mange forskjellige ting, inkludert høyt blodtrykk, koronarsykdom og hjerte lidelser som misdannede ventiler. Noen ganger, kan virusinfeksjoner føre til hjertemuskelen å stivne. Misbruker alkohol kan også føre til CHF.

Kortpustethet

Kortpustethet er et ganske vanlig symptom på hjertesvikt i alle ledd. Den kan imidlertid forverres alvorlig når sykdommen er i sin avanserte stadier. Du vil merke at du har problemer med å puste når bruke deg selv i begynnelsen, men da vil det sannsynligvis dukke opp selv når du er i ro, spesielt når det ligger flatt.

Hevelse

Hevelse er et vanlig symptom på CHF. Ben og ankler er spesielt utsatt for hevelse. Dette skyldes det faktum at ekstremitetene tendens til å fylle seg med væske i CHF-pasienter. Noen ganger kan buken svelle i tillegg. Vektøkning generelt er også en indikasjon av kongestiv hjertesvikt.

Fatigue

Mens trøtthet er et symptom på alle slags forhold og plager, hvis du har blitt diagnostisert med hjertesvikt, ekstrem tretthet og svakhetsfølelse kan være et tegn på slutten stadium sykdommen. Hvis du føler deg ulidelig trøtt, kontakt lege med en gang.

Hoste

Mange hjertesvikt pasienter lider av en kronisk hoste. Det kan være tørt, men oftere enn det ikke er en hoste som produserer slim. Noen ganger Denne hosten resulterer i blodig slim. Hostingen er forårsaket av opphopning av væske i lungene.

Mindre urinproduksjonen

Et av de vanlige problemer i forbindelse med CHF er oppbygging av væske i legemet. Ganske enkelt, kroppen ikke lenger eliminerer væsker så raskt eller så effektivt som før. Dette kan føre til en reduksjon av mengden av urin som produseres hver gang du går på do. Dette er også den skyldige bak hevelsen nevnt tidligere.

Arytmi

De fleste mennesker med hjertesvikt har lidd noen form for skade på hjertet i det siste om det er høyt blodtrykk, hjerteinfarkt eller en virusinfeksjon. Denne skaden forlater hjertet svekket, og hvis nok skade er gjort, kan du utvikle en arytmi, eller uregelmessig hjerterytme. Dessverre, mange pasienter med avansert stadium CHF ende opp med å dø fra hjertet plutselig stopper på grunn av arytmi.

Tegn og symptomer på hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertet ikke pumpe oksygen tilstrekkelig til kroppen. Hjertesvikt er vanligvis en progressiv sykdom, og kan være en sykdom som svekker hjertemuskelen. Mange forskjellige typer av sykdommer kan forringe pumping av hjertet. Det er mange stoffer ute på markedet som bidrar til å kontrollere og administrere hjertesvikt sammen med en endring i livsstil.

Fatigue

Hjertesvikt begynner vanligvis på venstre side, i venstre hjertekammer, som er hjertets hovedkammer. Et tidlig symptom på hjertesvikt er tretthet. Evnen til å utøve kan sakte avta, og følelsen av å være sliten fra å gjøre dagligdagse aktiviteter øker.

Fluid

Etter å ha overskytende fluid i kroppen er et annet symptom på kongestiv hjertesvikt. Overflødig væske i lungene fører til kortpustethet, særlig når du ligger nede. Overflødig væske i kroppen kan føre til kvalme, nedsatt appetitt og økt vannlating, spesielt ved sengetid. Nyrene vil bli berørt, og de vil ikke ha muligheten til å disponere over natrium og vann. Overflødig væske kan dukke opp i hevelse i ankler, ben og mage området og andre områder på kroppen. Plutselige vektøkning vil skje når fluid å bygge seg opp i kroppen.

Kortpustethet

Kortpustethet kan oppstå når anstrenge seg mens du trener. En vedvarende hoste eller pipende pust kan oppstå. Når du ligger nede, kan kortpustethet skje på grunn av økningen av blod tilbake til hjertet. Paroksysmal nattlig dyspné er å våkne opp midt på natten med kortpustethet. Noen individer kan ikke sove med mindre de sitter opp.

Andre tegn

Noen av de andre tegn på hjertesvikt som kan oppstå er blod i avføringen, forstoppelse, svimmelhet, sår hals, nakkesmerter og smerter i korsryggen, sammen med hodepine.

Årsaker

Noen av årsakene til kongestiv hjertesvikt er høyt blodtrykk eller hypertensjon, alkoholmisbruk, forstyrrelser i hjerte-verdier, diabetes og overvekt. En tidligere hjerteinfarkt kan forstyrre den normale arbeids av hjertet.

Forebygging / løsning

Hjertesvikt kan behandles med medisiner og endringer i livsstil. En livsstilsendring ville være å kontrollere ens blodtrykk. Høyt blodtrykk over tid kan la ditt hjerte for svak til å pumpe blod effektivt. Riktig kosthold og vektkontroll må forvaltes sammen med trener, redusere saltinntaket og håndtere stress.

Alternativer for Hjertesvikt Behandling

Når hjertet ikke pumper en passende mengde av blod som er ansett å være hjertesvikt. Avhengig av alvorlighetsgraden av hjertesvikt, noen ganger handlinger kan tas for å rehabilitere hjertet og kanskje ikke få den tilbake til sin opprinnelige sunn selvtillit, men å forbedre sin generelle funksjon.

Vanndrivende medisiner

Medisiner som diuretika kan forebygge hjertesvikt fra forverring samt skjer igjen i fremtiden. Diuretika hjelpe skylle væske ut av kroppen som kan hjelpe hjertefunksjonen på et bedre tempo. De kan også brukes for å reversere effektene av kongestiv hjertefeil ved å fjerne oppsamlede opp fluidet rundt hjertet.

Rehabilitering

Ulike nivåer av hjerte rehabilitering er tilgjengelig for hjertesvikt pasienter. Avhengig av alvorlighetsgraden av feilen og tilstanden hjertet er i, kan ulike trening planer skal utvikles for å bidra til å få hjertet tilbake i form. Øvelsene kan være treg og enkelt i begynnelsen, men over tid hjertestans rehabilitering kan forbedre hvordan hjertet fungerer.

Kirurgi

Hjertesvikt kan oppstå på grunn av noen få forskjellige problemer i hjertet. Noen ganger operasjon er nødvendig for å reparere en blokkert arterie eller reparere en ventil. Stenter kan bli satt på plass, som bidrar til å holde en arterie åpen og sikker eller en spesiell pumpe (som Jarvik pumpe) kan brukes til å forbedre hvor hjertet pumper.

Fikse puls

Hjertesvikt kan oppstå på grunn av en arrythmia (uregelmessig hjerterytme). Et hjerte rytme problem som atrieflutter kan føre til skade på hjertet hvis den forblir ubehandlet. En rekke tiltak kan iverksettes for å løse et problem med rytmen som kardio (sjokkerende hjertet tilbake til en normal rytme) eller radiofrekvens kateterablasjon (en invasiv prosedyre som søker uregelmessig rytme og zaps den delen av heart-- drapet det unormale området).

ACE-1 og ARB medisiner

Disse to typer av medisiner brukes for å lindre stress på hjertet. ACE-1 og ARB medikamenter reduserer et hormon i blodet kalt angiotensin som i sin tur reduserer trykket hjertet er under.

Hjertesvikt Behandlinger

Hjertesvikt Behandlinger


Hjertesvikt er den siste fasen av en langsiktig alvorlig tilstand. Det er ikke så ille som navnet antyder. For å forstå hvordan å behandle tilstanden, må du vite hva det er og dens årsaker. Flere teknikker kan brukes til å behandle sykdommen. Med riktig behandling kan en person med hjertesvikt leve et produktivt liv.

Definisjon

Hjertesvikt resultater fra et problem i struktur eller funksjon av hjertet som begrenser dens evne til å levere nok oksygenrikt blod til alle eller noen av kroppens organer. Hjertesvikt har en tendens til å bli verre over tid, og generelt kan ikke reverseres. Imidlertid, i mange tilfeller, det kan behandles.

Årsaker

Hjertesvikt oftest stammer fra svekkelse av hjertemuskelen som resultatene fra et hjerteinfarkt eller en infeksjon. Høyt blodtrykk kan føre til hjertemuskelen å stivne. Slike relativt uvanlige sykdommer som kardiomyopati og myokarditt kan inflame hjertemuskelen. Hjertesvikt kan også oppstå som følge av sykdommer som forårsaker unormalt høye trenger oksygen i kroppen, som hypertyreose.

Symptomer

Tretthet en tendens til å være den første symptom. Avhengig av hvilken del av hjertet er berørt, andre tegn er hevelse i bena eller magen. Fluid kan også samle seg i lungene, som fører til kortpustethet, kronisk hoste, problemer med å sove mens du ligger nede og tap av appetitt.

Livsstilsendringer

Endringer i livsstil kan redusere symptomer på hjertesvikt. Lavere inntak av salt, som salt får kroppen til å beholde væske (legg merke til saltinnholdet i matvarer, spesielt behandlet de). Starte en aerobic treningsprogram, men under en lege omsorg. Stikker til en foreskrevet treningsprogram bidratt til å forbedre pasientenes livskvalitet og overlevelse, ifølge en studie rapportert i 4 oktober 2005, utgaven av Clinical Practice and Epidemiology in Mental Health

Medisiner

Medikamenter som reduserer høyt blodtrykk kan bidra til å avlaste hjertesvikt. Stoffet digoksin, noe som fører til mer kraftfulle sammentrekninger i hjertet, har lenge vært brukt til å behandle tilstanden. Diuretika lindre overflødig væske bygge opp forbundet med hjertesvikt. Konsultere legen din om hva medikamentkombinasjoner fungerer best, og spør om bivirkninger.

Kirurgi

Avhengig av årsaken og omfanget av skadene hjerte og pasientens generelle helse, kan kirurgi være det eneste alternativet. Hvis hjerteklaffene er syk eller deformert, kan de repareres eller erstattes. I beste fall vil en slik operasjon stanse progresjonen av kongestiv hjertesvikt. Hvis arteriene er blokkert, kan kirurger utføre angioplastikk eller, i alvorlige tilfeller, hjertebypassoperasjoner. Hvis hjertet er skadet utover reparasjon, kan en hjertetransplantasjon være det eneste alternativet.

Forebygging / løsning

Den beste måten å forebygge hjertesvikt er å unngå aktiviteter som forårsaker det: Slutte å røyke, se på saltinntaket, begrense alkoholforbruket, trening og kosthold for å holde trim. Overvekt legger overflødig belastning på hjertet.