Digidexo.com

magen vår

Den beste måten å behandle en trakk muskel i magen

Den beste måten å behandle en trakk muskel i magen


Under hard trening eller andre kraftfulle aktiviteter som tunge løft eller en hard nys, er det mulig å skade deg selv ved å strekke eller rive magemusklene. Denne type skade er ofte referert til som en anstrengt eller trukket muskel. Denne tilstanden forårsaker betydelig muskelsmerter i mageregionen. Behandling av tilstanden på riktig måte vil redusere nivået og varigheten av smertene.

Hvile og Ice

Kjøp en gjenbrukbar ispose eller gjøre en ispose ved å plassere is i en plastpose og innpakning posen i en vaskeklut eller håndkle. Plasser ispose på det skadde området for en halv time umiddelbart etter skaden. Gjenta påføringen hver tredje til fjerde time for noen dager inntil smerten avtar, ifølge University of Michigan Health System.

Etter 48 timer er gått, slik at den veksler is terapi ved bruk av en varmepute lindre smerte, ifølge MDGuidelines.com.

Ikke bruk musklene noe mer enn absolutt nødvendig for å unngå ytterligere skade og økt smerte. Hvile så mye som mulig og pakk magen med en elastisk bandasje for å begrense bevegelsen.

Anti-inflammatoriske medisiner

Spør din lege om anti-inflammatoriske medisiner for å redusere hevelse og smerter i trakk muskel. Leger ofte foreskrive Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) for trakk muskler.

Ta bare foreskrevet dose av NSAIDs. Denne klassen av narkotika inkluderer ibuprofen, naproxen og acetylsalisylsyre tilgjengelig i over-the-counter skjemaet. Daypro, Naprosyn og andre mer potente ikke-steroide anti-inflammatoriske stoffer er tilgjengelig på resept bare.

Ikke ta NSAIDs for mer enn sju sammenhengende dager hvis du er over 65 år, ifølge University of Michigan Health System.

Return To aktivitet

Hvis skaden ser ut til å være helbredende uten behov for større medisinsk oppmerksomhet, bør du gå tilbake til normale aktiviteter etter hvert som smertene avtar. Unngå tunge løft, vridning eller strekking av magen eller kan det bremse helbredelsesprosessen og føre til mer smerte.

Abdominal brokk

Hvis det smertefulle området i magen buler ut, kan du ha en abdominal brokk. Brokk oppstår når muskelen tårer og en del av mageinnhold, som tarmene, presser gjennom revet muskel, i henhold til Society of American Gastrointestinale endoskopisk kirurgi (SAGES).

Tenk deg at et dekk er revet og rør inne presser seg på utsiden. Dette er i utgangspunktet hva som skjer under en abdominal brokk. Denne typen skader kan kreve kirurgi for å reparere.

Se en lege umiddelbart dersom du merker en bule nær smertefulle området i magen. Hvis du trenger operasjon, vil kirurgen reparere revet muskel og "patch" bukveggen for å gi deg en raskere utvinning.

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett


Et annet nytt år kommer, og du gjør enda en oppløsning for å miste at magen fett og den ekstra vekten du har båret rundt. Lett å si, vanskeligere å gjøre i mange tilfeller. Ikke la tanken på vekttap overvelde deg. Ta det sakte og jobbe mot målet ditt for en sunnere deg gjennom hele året.

Farene ved magen Fat

Magen fett er også kalt visceralt fett, og det kan være svært farlig for helsen din. I motsetning til subkutant fett som er like under huden din, er visceralt eller magefettet som ligger dypere blant dine indre organer. Visceralt fett konvolutter dine organer og frigjør fettsyrer som kan reise til leveren, noe som øker kolesterolnivået. Personer som har overskytende magen fett har en høyere risiko for hjertesykdom og diabetes.

Spise riktig

Å miste vekt rett etter innledet det nye året kan være vanskelig for noen mennesker. Rester fra ferie feiringer og spiselige gaver lokker, noe som gjør fristelsen vanskelig å motstå. Kaldt vær og komfort matvarer som går sammen med det kan gjøre for langsom fremgang også. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer 'Weight-Control Information Network (WIN) foreslår å tenke på å spise i form av en "sunn plan" istedenfor å bruke restriktive begrepet "diett". WIN anbefaler fokus på frisk frukt og grønnsaker, lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, hele korn og magre proteiner.

Trene

Trening spiller en nøkkelrolle i å miste magen fett også. Målet for mellom 75 minutter med høy eller 150 minutter med moderat aerobic aktivitet hver uke for å brenne litt fett og kalorier. Inkluder muskel-styrke øvelser et par ganger i uken også. Harvard Health Publications forklarer at visceralt fett svarer godt til en kombinasjon av sunn mat og mosjon. Med andre ord, hold deg til det, og du vil sannsynligvis se positive resultater. Den 75- til 150-minutters retningslinje er et minimum anbefaling; må du kanskje sette i mer tid enn dette for å se resultater.

Oppholder motivert

Ved utgangen av februar, har mange allerede gitt opp sin nyttårsforsetter, melder CBS News. Staying motivert kan være tøff når andre allerede har kastet inn håndkleet. Hold på toppen av din vekt-tap reisen ved å gjøre deg ansvarlig, noe som gjør det like enkelt på deg selv som mulig og med regelmessige belønninger. Begynne i det små ved å gjøre små endringer i måten du spiser. Legg øvelsen neste, spesielt aktiviteter som går på en tredemølle, gjør yoga eller step aerobic som du kan gjøre innendørs i løpet av vinteren. Sett realistiske mål som er oppnåelige og belønn deg selv med et lite element for eksempel en bok, sang laste ned eller shopping tur når du møter dem.

Resultater

Den gode nyheten er når du har oppfylt din nyttårsforsett å miste magen fett, er du sannsynligvis har utøst det for godt. Ifølge en studie ved University of Alabama i Birmingham forskere, folk som mistet visceralt fett gjennom trening holdt den av for et år eller mer. Deltakerne i studien utøvd et gjennomsnitt på 80 minutter i uken, med fokus på enten aerobic aktiviteter eller styrketrening. Noen av personene i studien fikk en bit av vekten tilbake etter et år, men fikk ikke gjenvinne noe av den farligste typen av magefett.

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING


Trening er bra for deg, så hvorfor gjør det vondt? Magesmerter etter en treningsøkt er som regel delt opp i to kategorier: muskelsmerter og mage ubehag. Verken en er behagelig, og i de fleste tilfeller, er verken spesielt farlig for helsen din. Hold deg hydrert og næring med sunn mat, tid spisingen din på riktig måte og justere intensiteten på treningen for å hindre magen fra vondt etter trening.

Dehydrering

Dehydrering kan forårsake alvorlige magesmerter, ifølge en studie publisert i 2004 utgaven av "Journal of College of Physicians og kirurger Pakistan." Svette under en treningsøkt kjøler deg av, men også øker risikoen for dehydrering hvis du ikke erstatte tapt væske. Dette gjelder spesielt når du trener i varmt vær. Forhindre dehydrering ved å drikke 16 til 20 gram vann et par timer før du starter treningen. Fortsett å drikke vann mens du trener, og følge opp din fysiske aktivitet med mer væske. The American Council on Exercise råder 16 til 24 gram for hver kilo vann tapt under trening.

DOMS og overtrening

Forsinket utbruddet stølhet er en type muskel ubehag som oppstår etter at du trener. Doms-relaterte magesmerter kan ikke vise fram til en dag eller to etter at du har engasjert magemusklene under en treningsøkt, som gjør situps. Betennelse i muskelfibre forårsaket av mikroskopiske tårer er grunnen til magen gjør vondt. Dette skjer oftest når du har jobbet muskelen forbi sin normal kapasitet. Muskelkramper - ufrivillig sammentrekning av en muskel - kan også være en indikasjon på overarbeid. Hvis du rutinemessig utvikle smerter i magen, redusere intensiteten på treningen eller bytte til en annen øvelse for en stund.

Diet

Ditt kosthold kan bidra til magesmerter etter trening. Spise store måltider eller tung mat som er stekt, høy i fett eller fet tar lengre tid å fordøye, og kan la deg følelsen oppsvulmet, gassy og kvalm under og etter en treningsøkt. Matvarer som du ikke er vant til, uansett hva de er, kan også vraket ødeleggelse på fordøyelsessystemet etter trening. MayoClinic.com anbefaler å spise en kombinasjon av hele korn karbohydrater og protein for å gi deg energi for aktiviteten. Bananer og annen frukt, kjeks, energi eller granola barer og yoghurt er ideelle snack alternativer som er usannsynlig å forlate deg med en urolig mage når du trener.

Time din Eating

Spiser for mye rett før du trener eller ikke spise noe før trening kan føre til magen å gjøre vondt. Planlegg store måltider i minst tre timer før du trener. Forbruke mindre måltider eller snacks ca to timer før trening for å gi deg energi uten trusselen om dårlig fordøyelse.

Hvordan bli kvitt av gass i magen

Magen gass kan være pinlig, smertefull og en generell plage. Oppblåsthet, trykk, rumlende lyder og magesmerter er alle symptomer. Følg disse tipsene for å hindre overflødig gass fra forming og bli kvitt det når det blir et problem.

Hvordan bli kvitt av gass i magen

Forebygging og bli kvitt magen gass

•  Reduser forbruket av gass-forårsaker matvarer, for eksempel bønner, kål, løk, bananer, epler og helkorn. Ikke eliminere disse matvarene alle sammen, som de er alle veldig sunt, men spise dem i mindre mengder. Alle reagerer forskjellig på mat, så ta hensyn til hva som kan være årsaken til gass, og redusere disse matvarene. Sørg også for å tygge maten grundig og spise sakte, da dette vil redusere gassdannelse.

Drikk peppermynte te eller ta en peppermynte kapsel etter å ha spist. Peppermynte hjelper utvise gass fra fordøyelsessystemet.

Drikk ingefær eller kamille te. Disse urtene har gass-reduserende egenskaper og bidra til å roe fordøyelsessystemet. Drikker kaffe etter et måltid kan også hjelpe, fordi kaffe stimulerer magesyre, som fremmer fordøyelsen.

Ta en over-the-counter aktivt kull kapsel. Trekull er vist å oppta ekstra gass, og dermed redusere mengden som forblir fanget i tarmen. Ta det for å redusere gass etter å ha spist eller bli kvitt gassen når den har blitt smertefulle eller belastende.

Ta en probiotiske supplement regelmessig. Probiotika fylle de gode bakteriene i tarmen, som er avgjørende for god fordøyelse. Hvis fordøyelsen er sunt, vil gass bli mindre problematisk.

Prøv konvensjonelle medisiner som Gas-X eller Mylanta å bli kvitt fanget gass. Disse legemidlene inneholder simetikon, som er et skumningsmiddel som gir gassbobler klebes sammen slik at de kan bli utvist lettere.

Ta enzym eller laktose tabletter før du spiser. Disse reseptfrie medisiner hjelpe kroppen fordøye mat som inneholder laktose, som kan forårsake gass for noen mennesker. Enzymer også hjelpe på fordøyelsen av mange andre matvarer som forårsaker gass problemer.

Ligg på ryggen og bringe knærne til brystet. Dette bidrar til å bevege gassen ned slik at den kan bli utvist lettere.

Hint

 • Prøv å redusere stress i hverdagen, da dette kan være en stor faktor. Ikke spis på rømmen, fordi spise fast gjør det lett å svelge luft og føre til at du delvis tygge mat, som begge er store årsaker overflødig gass.
 • Hvis gassen er svært lite nedbrytbare og skjer regelmessig kan det være en mer alvorlig fordøyelses problem, og du bør rådføre deg med legen din.

Hvordan å myke opp områder i mitt magen etter uterinfibroid Operation

Hvordan å myke opp områder i mitt magen etter uterinfibroid Operation


Hardhet i magen etter en operasjon, slik som uterin fibroid fjerning, er på grunn av dannelsen av arrvev. Voksninger er områder av herdet vev som kan dannes i andre enn snittet steder. De områder av arrvev som kan oppstå når vevet utsettes for et tørt miljø under operasjonen. En kirurg kan ta forebyggende tiltak for å redusere forekomsten av sammenvoksninger ved å holde vevet fuktig under operasjonen eller utføre kirurgi laproscopically stedet for en åpen abdominal kirurgi.

Hvordan å myke opp områder i mitt magen etter uterinfibroid Operation

Følg instruksjonene fra legen etter livmor fibroid kirurgi. Følgende retninger for sårbehandling reduserer arrdannelse.

Diskuter dine bekymringer angå herdet områder av magen med din lege. Han kan gi deg injeksjoner av steroider eller hyaluronidase å bryte ned arrvev under huden.

Besøk en massasjeterapeut. Massasje kan manuelt myke opp og bryte opp arrvev. Det kan ta mange besøk å oppnå resultater.

Besøk en akupunktør. Akupunktøren vil sette akupunkturnåler inn i herdet vev for å fremme blodsirkulasjonen i området og bryte ned arrvev. En akupunktør kan også anbefale kinesiske urtemedisiner som Major Rabarbra kombinasjon, som er tenkt å bryte ned sammenvoksninger ved å forbedre blodstrøm, ifølge Institute of Traditional Medicine.

Diskuter kirurgiske alternativer med legen din dersom arrvev vedvarer. Kirurgen vil fjerne sammenvoksninger, men det er en sjanse for at etter operasjonen sammenvoksninger kan dukke opp igjen.

Hint

 • Diskuter behandlinger som du ønsker å prøve (massasje, akupunktur) med legen din for å sikre at det ikke er noen kontraindikasjoner for helsen din.

Tegn på magen influensa i Småbarn

Tegn på magen influensa i Småbarn

Hvis pjokk begynner å kaste og slå, noen ganger i de små timer i natt, klaget over magesmerter og kvalme eller oppkast, kan det være et tegn på at den lille har kontrakt magen influensa. Denne sykdommen er ganske vanlig på listen over barndommen sykdommer og vanligvis forsvinner i løpet av et par dager.

Magesmerter

Når barn viser tegn på magen influensa, eller "gastroenteritt" de vanligvis klage på en skjerpende magesmerter. På dette stadiet, er det viktig å få dem til å angi nøyaktig hvor det gjør vondt. Med småbarn, finne smerten er mye mindre vanskelig enn med spedbarn fordi de lett kan indikere hvor det gjør vondt. Plasseringen av smerte er viktig å utelukke andre mulige årsaker som for eksempel leveren, milten eller vedlegg.

Oppkast

Oppkast er et avslørende tegn på magen influensa, som din pjokk systemet prøver å kvitte seg med feilen som forårsaker magen influensa. Oppkast vil vanligvis være mild, men det kan føre til dehydrering.

Diaré

Å gjøre flere turer på toalettet på grunn av diaré er et annet symptom på denne viral inntrenger. Diaré, spesielt hvis den er kronisk, kan føre til at barn å miste mange vitale væsker og næringsstoffer, noe som gjør det nødvendig å holde dem godt hydratisert. Det i disse tilfellene er det ikke en god ide å bruke anti-diaré medisiner, siden det bare vil føre til at viruset til å forbli i tarmen og reprodusere.

Dehydrering

Ifølge Alt Foreldre Guide til barnesykdommer, dehydrering oppstå hvis barnet ditt har mage influensa. Forfatterne understreker at å erstatte væske tapt gjennom oppkast og diaré er avgjørende for barnets trivsel. En betydelig nedgang i energinivå, søvnighet og crankiness er alle indikatorer tegn på at barnet ditt kan bli dehydrert.

Matforgiftet av Magen influensa?

Mange ganger matforgiftning i form av Salmonella, for eksempel, vil forårsake de samme symptomer som magesekken influensa. Det er imidlertid en hovedforskjell; magen influensa er en tilstand som gradvis blir verre over en periode på dager mens tegn på matforgiftning, dvs. intens oppkast, skje i løpet av ca 12 timer av tiden på infeksjon (unge og Lannelli, 2007).

Forebygging

I stave ut de vanlige årsakene til magen influensa Young og Lannelli understreke at viruset i pjokk-alderen barn er vanligvis spres gjennom digital kontakt. Etter timer på lekeplassen, kan barnas hender borti den kontaminert hud av andre barn eller spor av viruset igjen på leker eller bakken. Trening barna å vaske hendene og unngå å sette hendene i munnen vil forhindre mange lange timer med lidelse for pjokk samt den overordnede.

Hvordan Lytt til magen med stetoskop

Hvordan Lytt til magen med stetoskop


Selv-undersøkelse med et stetoskop kan utføres etter en rekke grunner. Mens noen kan ønske å bruke et stetoskop for å tilfredsstille nysgjerrigheten eller for å lære mer om kroppen sin, kan andre synes det er et nyttig rudimentær diagnostisk verktøy. Ved undersøkelse av magen, er det viktig å vite hvor du skal plassere stetoskopet og hva du skal lytte etter. Selv om den er lik lytte til ens eget hjerte, lydene laget av tarmen har en tendens til å ha mye mindre konsistens og definisjon.

Hvordan Lytt til magen med stetoskop

•  Plasser deg selv i tilbakelent stilling. Hvis du sitter opp hele veien, vil du ikke være i stand til å nøyaktig plassere stetoskopet på magen. Hvis du ligge flatt, kan stetoskopet ikke nå til magen, og du vil ha en vanskelig tid å se hva du gjør.

Forsiktig plassere hver øreplugg inn i ørene. Ikke presse dem for langt inn i øregangen. Vinkle dem litt fremover for å bedre komfort og mottak av lyd.

•  Plasser stetoskopet på venstre side av magen, rett under ribbeina. Det er der magen er plassert. Du skal høre en gurglende lyd. Hvis du hører noen swishing lyder, bør du oppsøke lege.

Flytt stetoskopet til høyre side av magen, rester bare litt under ribbeina. Du bør forvente å høre mindre gurgling på denne siden av magen.

Hold stetoskopet på plass på øvre, høyre del av magen og percuss området rundt det. Gjør dette ved å lett dundrende det med fingrene. Hver springen bør høres tung og død, siden du percussing leveren.

Plasser stetoskopet slik at den er litt lavere og til høyre for navlen. Dette området tilsvarer tarmen. Forvent å høre lyder som kalles borborygmus, en buldrende støy forårsaket av bevegelse av gass gjennom tarmen.

Gjenta tarmundersøkelse på venstre side av kroppen. Det bør høres veldig likt det du hørte på nedre, høyre del av magen.

Hold stetoskopet på plass hvor som helst litt under navlen din. Percuss tarmregionen ved hjelp av fingrene til å dunk rundt stetoskopet. De thumps kan høres hult grunn gass i tarmen.

Hvordan hjelpe Eldre baby når hun har magen influensa

Hvordan hjelpe Eldre baby når hun har magen influensa


Nylig, min syv måneder gamle fikk magen influensa fra min fire år gamle. Jeg har tatt med instruksjoner om hva du skal gjøre når din eldre barnet har magen influensa.

Fra mine enkle trinn, vil du være i stand til å hjelpe barnet ditt når hun har gastroenteritt.

Hvordan hjelpe Eldre baby når hun har magen influensa

•  Først, hvis du har søkt og funnet denne artikkelen, sjansene er babyen din har vært å kaste opp eller har hatt alvorlig diaré. Symptomer på gastroenteritt, eller magen influensa inkluderer å kaste opp og eller diaré. Så, hvis barnet er ellers frisk og opplever noe av dette, skjønner at hun har fått infisert av viruset.

Etter at barnet kaster opp, skje mate Pedialite væske til henne en time etter at hun kaster opp, hver på 15 grader 20 minutter. Ikke forsøk å mate henne ennå, fordi sjansene er hun vil holde gulpet opp. Hvis det i et par timer, hun ser ut til å ønske noen melk, kan du mate henne litt etter litt. Hvis du over mate henne, vil hun kaste det opp.

Plukk opp noen tilsølte klær, puter, etc og spray dem med Lysol og kaste dem i vaskemaskinen. Hvis noen kroppsvæsker landet hvor som helst, rydde dem opp umiddelbart og spray Lysol hvor de hadde landet. Dette vil bidra til å hindre spredning av viruset.

Hvis babyen kastet opp på deg, og du er både skittent, starte dusjen eller baby bad. Dusjen eller baby bad bør være varm (90F, 32C eller lavere). Ren og kle barnet ditt opp først, og deretter sette henne i en barneseng eller spille penn i nærheten av deg og rense deg opp neste.

Babyen vil sove mye mens hun er syk. Holde henne varm og ren til enhver tid. Hvis hun hadde diaré, vil du lukte det, slik at så snart du gjør, rydde henne opp. Hvis klærne hennes ble skitten, straks vaske henne og endre hennes. Hvis hun er lei, eller mens hun må vente en time før å bli lei igjen, satte henne i en lekegrind i nærheten av deg med massevis av rene leker.

magen influensa går som regel bort etter 48 timer. Dette betyr at barnet skal hvile og spise litt om gangen i denne perioden. Kontroller at du sjekke henne for feber med jevne mellomrom, og innser at hun trenger å ha en våt bleie hele tiden.

Hvis barnet ikke kaster opp lenger, er følelsen mye bedre, og hennes avføringen blir mindre vassen, kan du mate henne biter av myke nudler. Bare bruke rene fingre å bryte biter av en noodle og forsiktig plassere den i munnen hennes. Du kan også øke melkeinntaket med 2 flere unser (over hva hun hadde tidligere).

Hvis barnet nekter å spise, og hun har ikke hatt en våt bleie i åtte timer, må du ta henne til sykehuset fordi hun vil bli lider av dehydrering. Lykke til, og jeg håper barnet ditt føles bedre.

Hint

 • Mens barnet ditt er sykt, gi henne ekstra oppmerksomhet og oppfylle hennes behov.
 • Hvis babyen din føler seg bedre, gi henne noen leker å leke med.
 • Husk å rengjøre hennes leker regelmessig.
 • Glem å jobbe, når babyen er syk, hun trenger deg.
 • Hvis barnet ditt har en høy feber, og er ikke å spise, må du ta henne til han legen.
 • Jeg kan ikke holdes ansvarlig for babyen å bli verre.
 • Ikke noen gang prøve å tvangsfore babyen når hun er syk fordi du vil ende opp med å bruke det du matet henne.

Kroniske gass problemer i magen

Kroniske gass problemer i magen


Gass er forårsaket ved å svelge luft mens du spiser eller drikker, eller av den naturlige nedbrytning av maten du spiser. Dreven gass er vanligvis forårsaket av en medisinsk tilstand eller kostvaner. Vanligvis endre hva og hvordan du spiser kan kontrollere gass.

Overdreven Gas

Normale mennesker vil rape eller passere gass ca 20 ganger om dagen, ifølge everydayhealth.com. Hvis du opplever betydelig mer gass enn dette per dag, så du har overdreven gass.

Symptomer og årsaker

Kronisk gass kan forårsake smertefulle oppblåsthet i øvre (mage) og nedre fordøyelseskanalen. Det kan også føre til pinlige flatulens av gass som passerer gjennom endetarmen. Som gassen forlater magen, samler det svovel og bakterier fra fordøyelseskanalen og nedre kolon, og skaper en forferdelig lukt på utslipp.

Helsemessige forhold

Et helsetilstand som bidrar til å overdreven gass kalles irritabel tarmsyndrom (IBS). Overdreven gass som produseres i magen din beveger seg ned gjennom fordøyelseskanalen. Endre kosthold og tar spesielle medisiner kan hjelpe med IBS.

Gastroøsofageal reflukssykdom

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er også en medisinsk tilstand som fører til mye luft i magen. GERD er forverret av maten du spiser og hvor mye luft du svelger mens du spiser.

Matvarer som forårsaker gass

Matvarer for å unngå som kan føre til at gass inkluderer bønner, brokkoli, kål, blomkål, melk og melkeprodukter, kunstige søtningsmidler, fersken, svisker, tomater, sitrusfrukter, rosenkål, reddiker, løk, pasta, hvete, salat, rosiner og kullsyreholdige drikker .

Forebygging / løsning

Hvis du ønsker å redusere kronisk gass problem, stoppe tyggegummi, gulping mat og drikke ned og røyking.

Kronisk gass kan bli hjulpet ved å ta fordøyelsesenzymer til å fordøye maten du spiser.

Behandling for babyer med magen influensa

Behandling for babyer med magen influensa


Viral gastroenteritt, også kjent som magen influensa, er en tarminfeksjon forårsaket av et virus som kan føre til diaré, oppkast, kvalme, kramper, og til tider feber. Magen influensa er vanlig i babyer og vil vanligvis gå sin gang over en periode på noen få dager til en uke. Selv om det ikke er noen tradisjonelle medisiner for å kurere magen influensa, er det flere ting som kan gjøres for å hjelpe letthet barnets plager og fremskynde helbredelsesprosessen.

Bosette magen

Ifølge Ohio Health Center, bør du ikke gi mat eller drikke for et par timer etter et anfall av oppkast eller diaré, slik at babyens mage til å bosette seg.

Mikstur Drikke

Ohio Health foreslår å gjenopprette tapt væske i babyens system med re-hydration drikker så ofte som mulig. Unngå vann og i stedet velge drinker spesielt laget for barn og babyer som muntlige re-hydration elektrolyttløsninger.

Diet

Hold babyen på et tørt diett med lett fordøyelig mat som bananer, toast og ris. Ohio Health sier at du bør unngå matvarer som søtsaker og brus.

Formula eller Breast Milk

Ifølge University of Maryland Medical Center, bør du fortsette å mate babyen morsmelk eller morsmelkerstatning sammen med andre lagt ekstra væske.

Ekstra Rest

Per Ohio Health, siden babyens systemet vil bli svakere, tillate så mye ekstra hvile som mulig.

Medisiner

Ifølge University of Maryland Medical Center, trenger antibiotika ikke hjelpe magen influensa og andre medisiner kan forlenge infeksjon. Rådfør deg med barnelege før administrering noen medisiner.

Parasittinfeksjon i magen Symptomer

Parasittinfeksjoner i magen er oftest forårsaket av ormer (helminths), selv om andre parasittsykdommer, blant annet malaria, kan gi magesymptomer i tillegg. Symptomene på parasittinfeksjoner avhenger av organismen infisere deg og kan variere i alvorlighetsgrad avhengig av din generelle helse og ernæringsstatus. Symptomer på parasitter i magen inkluderer fordøyelsesproblemer og feber.

Malaise

Snart etter at du har blitt infisert med parasittiske ormer, kan du oppleve en generell følelse av sykdom, inkludert smerter og smerter i hele kroppen, hodepine og lett feber.

Hevelse

Hevelse eller oppblåsthet av magen kan være ledsaget av gass som du ikke klarer å absorbere mat som et resultat av å bli infisert med parasitter.

Urolig mage

Som ormene begynner å formere seg i tarmen, kan du oppleve et tap av matlyst, kvalme eller oppkast, som kan føre til vekttap.

Diaré

Parasittinfeksjoner vanligvis føre til diaré, og du kan ha vannaktig eller blodig avføring som kan inneholde levende ormer.

Kløe

Kroppen din kan ha en allergisk reaksjon på ormer, larver eller egg, som kan føre til at du har kløe på magen som kan spres over hele huden din.

Pain

Du kan oppleve magesmerter og kramper på grunn av parasittinfeksjoner, og som ormer modne, kan det hende du har smerter og svakhet i muskler og ledd.

Hvordan kan du ta Magen influensa?

Hvordan kan du ta Magen influensa?


Magen influensa ser ut til å komme rundt hvert år, minst én gang. Rutinen synes alltid det samme: et plutselig utbrudd, bare om alle får det, og da er det borte like fort som det kom. Ofte ledsaget med timer med oppkast og diaré, synes magen influensa nesten umulig å unngå. Feilen i seg selv vanligvis varer i omtrent 24 timer, og perioden for overføring er normalt 12 til 24 timer.

Sekreter

De bakterier og virus som er kilden til det som er kjent vanligvis som en "omgangssyke" er ekstremt overfør. Grunnen til dette høy forurensning rate er fordi de er så rikelig og rikelig. Dette er spesielt sant i sekret av infisert person. Avføring og oppkast er de mest smittsomme. Berøring av disse infiserte overflater er vanligvis alt som trengs for noen å fange magen influensa.

Airborne

Berøre en person som er infisert med magen influensa er en måte å gi det videre. Dette er spesielt vanskelig å unngå når du prøver å ta vare på en infisert person. Imidlertid, blir situasjonen enda mer komplisert når viruset er luftbåret. Dette betyr at bare puste den samme luft med smittet person vil spre sykdommen. Dette gjelder spesielt rett etter at de kaster opp.

Advarsel

Magen influensa er så smittsom at den kan spre seg i de mest usannsynlige måter og steder. Viruset kan leve på objekter eller overflater for noen ganger dager. Dagens magen influensa kan være et resultat av noe som ble berørt i forrige uke. De med de sterkeste immunforsvar kan faktisk passere viruset sammen og aldri bli syk selv.

Håndvask

Offentlige steder er en kloakk for disse typer bakterier. Berøre et dørhåndtak og deretter bringe hånden til nesen, øynene eller munnen er en oppskrift på trøbbel når det kommer til magen influensa. Dette understreker bare viktigheten av å vaske hendene mange ganger i løpet av dagen.

Forebygging

Magen influensa kan spres gjennom mat som har blitt urettmessig behandlet. Det kan også spres via infisert mat og vann. Hvis noen har mage influensa og de berører noe som du har rørt, så er du utsatt. Folk er mer sannsynlig å få magen influensa i vintermånedene, men det kan dukke opp når som helst på året. Husholdningsvaskemidler er generelt ikke sterk nok til å drepe viruset, så den beste forsvarslinje er å rense forurensede områder med ren blekemiddel.

Tegn og symptomer på Magen influensa hos spedbarn

Tegn og symptomer på Magen influensa hos spedbarn


Magen influensa er et virus som er fanget opp av å komme i direkte inneholde et virus. De magevirus multipliserer i tynntarmen og magen influensa symptomer vises innen et par dager. Spedbarn sette mange ting i munnen som kan ha magen influensa virus på dem, sette dem i fare for å få denne sykdommen. Hvis en forelder mistenker deres spedbarn har magen influensa, er det tegn og symptomer å se etter.

Diaré

Spedbarn som har mage influensa vil ha diaré. Det er noen ganger vanskelig å fortelle om et spedbarn har diaré fordi deres avføring er generelt myke til å begynne med, spesielt i morsmelk. Hvis barnet begynner passerer flere avføring plutselig og de er veldig vannaktig, er det mest sannsynlig diaré. Når et spebarn har diaré på grunn av mage influensa, bør den overordnede eller pleier gi barnet ekstra væske for å kompensere for den overskytende fluid som går tapt i avføringen.

Oppkast

Oppkast er et tegn på at et spedbarn har magen influensa. Oppkast hos spedbarn når de har magen influensa vanligvis er ufarlig. Imidlertid, dersom barnet kaster ofte, og kan ikke holde fluid ned, kan de blir dehydrert. Hvis barnet utvikler dehydrering, vil de være sløv og har en redusert urinmengde. Oppkast vanligvis avtar innen 24 timer.

Fever

For et spedbarn som har magen influensa, er en feber et tegn på at kroppen prøver å bekjempe infeksjonen. Et spedbarn som har en rektal temperatur på minst 100,4 har feber. Hvis barnet er mindre enn tre måneder gammel, og deres kroppstemperaturen når minst 100,4 grader Fahrenheit, trenger legehjelp søkes. Hvis barnet er over tre måneder gammel, bør lege oppsøkes når deres temperaturen når 101 grader. Legehjelp trenger ikke å bli søkt hos spedbarn over seks måneder før deres temperaturen når 103 grader. Spedbarn som har en høy temperatur, kan ha en febril anfall.

Magesmerter

Spedbarn som har mage influensa vil ha magesmerter. Siden et spedbarn ikke kan snakke, er det vanskelig for en forelder å fortelle om sine barns vondt i magen. Derfor vil de må lete etter indikatorer som deres spedbarn hadde det vondt. Disse indikatorene inkluderer økt fussiness og handle ubehagelig eller gråte etter å ha spist.

Babyen Magen influensa Treatment

Vanligvis kalt "magen influensa," viral gastroenteritt er den nest vanligste sykdommen i USA, ifølge National Institute of Health. Dette viruset rammer mennesker i alle aldre og er svært smittsom, når de overføres lett gjennom kontakt med infisert mennesker, mat og overflater. Symptomer er diaré og oppkast, noe som kan føre til dehydrering --- en primære bekymring, spesielt hos babyer. Antibiotika er ingen hjelp mot et virus, men det bør løse på egen hånd, selv i babyer, så lenge de tapt væske er erstattet.

Symptomer

Viral gastroenteritt angriper cellene på veggen av tynntarmen, som forårsaker diaré og oppkast --- noe som kan føre til dehydrering, spesielt hos spedbarn. Symptomer på dehydrering hos spedbarn og babyer inkludere noen eller alle av de følgende: redusert tårer, lite eller ingen urin (i seks timer eller mer) eller mørk gul urin, kule hender og føtter, et nedsunket soft spot, overdreven søvnighet eller fussiness, ekstrem tørste (noen ganger utstilt ved tørre lepper) og feber. Ifølge NIH, er rotavirus den ledende årsak til gastroenteritt hos små barn og spedbarn og, i motsetning til andre virus som forårsaker denne sykdommen, kan det påvises i avføring. Derfor, for å stille en diagnose, kan en lege velge å teste et barns avføringsprøve i tillegg til å utføre en fysisk eksamen på den unge pasienten. I babyer, kan akutte symptomer som skyldes rotavirus infeksjon vare alt fra tre til åtte dager.

Behandling av symptomer

Selv om det er ingen kur for gastroenteritt, kan du lindre barnets symptomer ved å holde ham / henne hydrert. Babyen kan ikke tolerere morsmelk eller morsmelkerstatning mens han / hun lider av akutte symptomer på viruset, så velger elektrolytt-erstatning drinker som Pedialyte, Rehydralyte eller Enfalyte før barnet kan spise igjen. Det er viktig å merke seg at, mens du drikker væske kan kurere mild dehydrering, alvorlig dehydrering krever sykehusinnleggelse og forvaltningen av intravenøs væske.

Hvor lenge er Magen influensa smittsomt?

Hvor lenge er Magen influensa smittsomt?


Smittsom periode for magen influensa varierer avhengig av viruset som forårsaker symptomene dine.

Magen influensa er egentlig ikke influensa, men viral gastroenteritt, en sykdom preget av oppkast og diaré. Viral gastroenteritt er forårsaket av flere forskjellige svært smittsom virus. Blant de vanligste er noroviruses og rotaviruses. Disse virusene kan gi lignende symptomer, men det er forskjeller i deres smittsomme perioder.

Noroviruses

Noroviruses føre til flere tilfeller av mage influensa eller gastroenteritt hos voksne enn noe annet virus, ifølge Dr. James M. Steckelberg fra Mayo Clinic. Hvis du har norovirus, du er smittsom fra det tidspunktet du begynner å føle syk før minst tre dager etter at du gjenopprette, sier National Center for Immunization og luftveissykdommer.

Rotaviruses

Hos barn, rotaviruses er den vanligste årsaken til mageinfluensasymptomer, sier Dr. Steckelberg. Hvis du har rotavirus, du er smittsom i opptil to dager før du begynner å få symptomer, og for opp til 10 dager etter at du gjenopprette, i henhold til Immunisering Handling Coalition, som gir informasjon om vaksinerbare sykdommer.

Transmission

Du kan fange disse virus fra en infisert person gjennom direkte kontakt, for eksempel kyssing eller skjelvende hender, eller ved å dele bestikk. Du kan også ta dem hvis en smittet person ikke vasker hendene etter bruk av bad og deretter berører maten du senere spise eller flater som du rører.

Mange av disse virus spres ved fekal-oral rute, noe som betyr at avføring kommer i hendene på noen som bruker badet eller endrer en bleie. Denne personen deretter berører noe som en annen person berører. Den andre personen berører munnen eller spiser mat med bakterier på hendene og får i seg viruset, deretter blir syk.

Forebygging

Den beste måten å unngå å fange virus som forårsaker mageinfluensa er å vaske hendene ofte, spesielt før du spiser og etter toalettbesøk. Håndvask avbryter overføring via fekal-oral rute.

Også unngå direkte kontakt med folk du kjenner er syke, og ikke spise mat tilberedt av dem. Også unngå å lage mat til andre når du er syk.

Vaksinasjon

En vaksine for å forebygge sykdom fra rotavirus hos små barn ble tilgjengelig 2006 En annen vaksine ble godkjent i 2008 Spedbarn ta vaksinen i en rekke doser med enten 2, 4 og 6 måneder eller to og fire måneder avhengig av vaksinen brukes. Den Immunization Handling Coalition sier barn som er eldre enn 15 uker bør ikke få vaksinen. Sjekk med ditt barns barnelege om hvorvidt og når barnet skal vaksineres.

Herbal Medicine for magen Parasitter

Den menneskelige fordøyelseskanalen er en av de viktigste områder for angrep av parasitter. Siden begynnelsen av menneskets historie parasitter har skrevet våre organer gjennom maten vi spiser og vannet vi drikker og har forårsaket sykdommer fra mild ubehag i magen til døden. Heldigvis har urte allierte vært brukt gjennom menneskets historie å forholde seg til snylter inntrengerne og nå, her i informasjonsalderen, er å øse akkumulert kunnskap om våre ulike forfedre.

Typer

De vanligste parasitter som infiserer den menneskelige magen er ormer, slike hakeorm og runde ormer eller amøbisk, slik som Giardia, som faktisk er den vanligste mage parasitt på Jorden. De typer urter som tradisjonelt brukes til å behandle parasitter i magen vanligvis inneholder sterke bitre eller aromatiske forbindelser som tar sikte på å drepe inntrengerne. Faktisk, urtemedisiner for parasitter forsøke å bruke de aller egenskapene til anlegget som holder anlegget i seg selv fri for parasitter å befri dem fra menneskekroppen.

Hvitløk

Hvitløk er en av de mest vanlige midler for folke parasitter i magen. Hvitløk brukes til å ødelegge og skylle ut både ormer og amøber og inneholder hundre av forskjellige forbindelser som antas å være aktiv mot parasittiske livsformer. I 2008 ble en studie gjort ved Uludag Universitet i Bursa, Tyrkia evaluere hvitløk effekt på mus infisert med parasitten kveis i magen. Knust hvitløk ble funnet å være signifikant mer effektiv som behandling og forfatterne anbefaler dens bruk som en alternativ behandling for både mennesker og dyr.

Malurt

Som navnet tilsier, malurt (Artemisia absinthium), har utledet en folke rykte for å være en dødelig fiende av parasittiske ormer. Malurt er ekstremt bitter samt aromatisk og er nært knyttet til burot og estragon, som begge også har tradisjonelt blitt brukt som parasitt jagerfly. En 2008 studie gjort ved Universitetet i Kashmir i India testet malurt på gastrointestinale nematoder hos sau. De fant at malurt var like effektive som reseptbelagte legemidler som vanligvis brukes, og konkludere med at malurt er en lovende urte alternativ til kommersielle preparater.

Myrra

Myrra er en svært aromatisk og bitter harpiks som er naturlig produkt av et tre som vokser i midtøsten. Myrra har brukt hele menneskets historie som middel for mange forskjellige plager og spesielt for å rense ens kropp fra sykdommer som parasitter. I 2004 sponset den egyptiske regjeringen en klinisk studie som ble publisert i Journal of Egyptian Social parasittologi som evaluerte myrra som en naturlig behandling for parasittinfeksjon Schistosomiasis. De konkluderte med at myrra er en trygg og effektiv behandling for Schistosomiasis hos mennesker.

Potensiell

Hvitløk, malurt og myrra er bare tre av de bokstavelig talt hundrevis av naturlige urte stoffer som har vært brukt over hele verden for behandling av mageparasitter hos mennesker. Mange av herbals legemidler som brukes for behandling av parasitter er ikke undersøkt eller vurdert ennå av det medisinske fellesskapet, men forhåpentligvis, i lys av de vellykkede forsøk med disse urtene, flere studier på urte medisiner for mageparasitter vil bli gjort

Tegn og symptomer på Magen influensa Sykdom

Viral gastroenteritt, ofte referert til som magen influensa, er en viral infeksjon i tarmen. Det er svært smittsomt og smitter fra menneske til menneske kontakt. Ifølge Mayo Clinic, eldre og personer med en undertrykt immunsystem kan dø av viral gastroenteritt.

Symptomer

Symptomer på viral gastroenteritt kan innbefatte magekramper, magesmerter, kvalme og eller oppkast, sporadisk muskelsmerter, hodepine, lett feber og diaré. I sjeldne tilfeller kan enkelte individer oppleve blodig avføring eller diaré.

Behandling

Ifølge Mayo Clinic, er det ingen kjent behandling for viral gastroenteritt. Viruset bare må kjøre den selvfølgelig.

Diagnose

Diagnose av viral gastroenteritt er basert på pasientens symptomer.

Forebygging

Magen influensa er svært smittsom. Ifølge Mayo Clinic, vaske hendene grundig og regelmessig, avstå fra å dele personlige elementer, og unngå kontakt med personer som har viruset kan hindre deg fra å pådra viruset.

Komplikasjoner

Ifølge Mayo Clinic, er dehydrering den vanligste komplikasjonen av viral gastroenteritt. Drikke rikelig med væske kan bidra til å forhindre dehydrering.

Hvordan å miste magen etter graviditet

Hvordan å miste magen etter graviditet


Å bringe en baby inn i denne verden er en av de vakreste tingene en kvinnes kropp kan gjøre, men det gjør en rekke på vår midtseksjon i særdeleshet, ikke å nevne vår selvfølelse og sexliv. Vi ser kjendiser slank og rock harde bare uker etter fødselen. Husk alle ressursene kjendiser har til å oppnå sine physiques. De har personlige trenere og kokker for å sørge for at de gjør de riktige øvelser og spise riktig mat, som faktisk smaker godt. De har barnepiker for å hjelpe til med barna, stuepiker til å rense sine hjem, leger å fikse disse strekkmerker og nok penger til å gjøre alt skje. De virkelig jobbe hardt for å få sine pre-graviditet organer tilbake. Men i vår verden, ting er litt annerledes. Men du kan finne måter å vise at pooch som sjef. Med disse tipsene, kan du slanke midjen din, føler stor og fortsatt være en fantastisk mor.

Hvordan å miste magen etter graviditet

•  Få deg en mage band. Dette kan brukes like etter levering. Det er den første og eneste du kan gjøre for å bidra til å få magen tilbake i form. Denne metoden har blitt brukt av kvinner over hele verden i generasjoner. Magen Bandet hjelper livmoren krympe tilbake på plass og reduserer væskeansamlinger. Plus, er støtten stor for moms som har hatt keisersnitt. Jeg vil gi en liste over nettsteder som har store post-partum undertøy.

Det eneste som vil hjelpe deg å forbrenne ekstra fett, er å spise et sunt kosthold. Du trenger ikke å spise mindre, bare smartere. Du trenger energi for å holde tritt med en hektisk livsstil, spesielt de av dere som er sykepleier. Studier viser at det anbefalte kaloriinntak på en sykepleier mor er mellom 1800 og 2700 hver dag. Det er så enkelt som å erstatte hvit ris for brun, potet for søtpotet og hvitt brød for hvete. Å spise mer magert kjøtt som kylling bryst og fet fisk, som laks. Spis mer grønnsaker enn noe annet med måltidet. Hold deg unna brus. Har sunne oljer, lage din egen dressing bruker olivenolje, sitron, havsalt, spisskummen, hvitløk og tørket mynte for salater. Du bør spise tre måltider om dagen med snacks i mellom. Prøv lite fett vanilje yoghurt med en håndfull hakkede valnøtter. Forskning viser at tre porsjoner med meieriprodukter hjelpe deg å miste vekt. Og hvis du har en søt tann, hengi. Det er greit i moderate mengder. Noen ganger gir etter for de små cravings kan senke stressnivået. Og ikke ofre smak. Bruk krydder.

Trening er viktig hvis du ønsker å miste din pooch. Men hvor har du tenkt å finne tid til trening? Det kommer til å ta små steg. Begynn med enkle ting for å få deg i bevegelse. Cardio er den beste måten å brenne fett. Hvis ingen er hjemme, bør du være hopper, hopper selv jogge rundt i huset akkurat som du gjør husarbeid. Gå for livlig turer med babyen. Det er store vogner laget å trene samtidig som det gir barnet en spasertur, eller sette ham / henne i en baby bjorn. Magedans er en fin måte å forbrenne kalorier som det fungerer hver muskel i kroppen din, med vekt på midten delen. Kabelnett har kanaler dedikert til fitness. Du kan TiVo din favoritt fitness show og finne ut når du har tid. Sett på favorittmusikken din, plukke opp din baby og dans. Noe for å få en puls går. Hver dag gjøre litt mer. Du vil ha mer energi og mer selvtillit.

Når er siste gang du satt på en liten make-up? Nei, du trenger ikke å få alle glammed opp, men litt concealer, solpudder, mascara og gloss vil gi deg en liten boost av selvtillit. Når du ser i speilet og liker det du ser, vil du gjøre mer for å opprettholde selv. Vær din egen motivasjon. Å sette på make-up er ikke til å gjøre magen din forsvinne, men det vil gjøre at du føler deg bra. Og når du føler deg bra, er det mer sannsynlig å ta bedre vare på deg selv.

Bruk klær som passer kroppen din akkurat nå. Du har kanskje ikke nådd målet ditt i å bli kvitt den pooch ennå, men det er ingen grunn til å kle seg som en hobo. Få noen grunnleggende for å komme deg gjennom til du har fått tilbake i form. Det er ingenting mer lite flatterende enn å gå rundt med en muffin topp, og ikke minst ubehagelig. Shape slitasje er en veldig stor ting i Hollywood. Kjendiser sverger til Spanx. De glatte ut de klumper og støt, trekke alt i der den skal være. Og ingen vil vite at du har dem på. Så shoppe, får noe støtte under klærne og føle deg bedre om måten du ser akkurat nå. Kroppen tok ni måneder å vokse en vakker baby, betyr ikke det fornuftig at det kan ta så lang tid å helbrede?

Hint

 • Til firmaet ditt bak, klemme baken som du forlenge beinet tilbake når du går.
 • Slitasje ankel vekter som du gjør husarbeid.
 • Konsentrer deg om å isolere midje bevegelser som du rocke babyen å trimme din midje linje.
 • Vennligst ikke trene med babyen din til han / hun er minst 3-4 måneder gammel. Spør barnelege før trening med baby.

Hvordan får jeg kvitt den løse huden på magen skyldes graviditet?

Hvordan får jeg kvitt den løse huden på magen skyldes graviditet?


Graviditet kan være en fantastisk tid i en kvinnes liv. Følelsen av et mindre vesen beveger seg rundt inne i deg, har økt sanser, og å kunne spise alt du begjærer kan være en god følelse. Men dette kan presentere et problem etter svangerskapet. Mest kvinne få mer vekt enn forventet, og kan ha en hard tid å miste det. Selv om vekttap etter graviditet er ikke lett, kan det gjøres med enkle forandringer i livet og elementer som kan bidra til å gi en kvinne ryggen pre-baby figur.

Hvordan får jeg kvitt den løse huden på magen skyldes graviditet?

Opprett et treningsprogram som inkluderer både cardio og mageøvelser for å hjelpe stramme magemusklene og tone huden. Trene 3 til 5 dager i uken i minst 15 minutter om dagen kan gi jevn resultater uten overarbeide kroppen eller anstrengende muskler. Gå 30 minutter om dagen som en cardio trening kan hjelpe stramme magemusklene, mens styrke leggmusklene, så vel.

Endre kostholdet til å inkludere mer proteiner, frisk frukt, grønnsaker og helkorn. Disse næringsrike matvarer vil gi kroppen den energien den trenger i løpet av dagen og unngå å legge mer usunt fett. Å spise lette, sunne snacks mellom måltidene kan også holde stoffskiftet fungerer godt og holde avføring regelmessig, eliminere unødvendig vekt.

Bruk et belte eller magebåndet i løpet av dagen for å stramme løs mage fett og abdominal hud etter graviditet. Denne metoden for begrensende magen og stramme huden kalles buk binding, og er ofte brukt over hele verden. Belly bindende arbeider for å hjelpe omforme kroppen og stramme magemusklene. Iført et belte eller abdominal band kan også bidra til å brenne kalorier rundt magen når de brukes under normale daglige aktiviteter.

Påfør huden-oppstrammende kremer eller kremer til magen for å hjelpe stramme og fukte hudceller. Kremer og lotion som inneholder kakaosmør, sheasmør, elastin og kollagen kan tone løs hud mens helbredelse tørrhet. Hud som er fuktig tendens til å stramme raskere enn gjør dehydrert hud, som kan sprekke og miste elastisitet.

Hint

 • Sjekk med legen før du starter en øvelse eller diett diett.

Hvordan trene for å flate magen etter en C-Section

Hvordan trene for å flate magen etter en C-Section


Et keisersnitt, også kjent som en c-delen, er en større operasjon. Det innebærer en betydelig oppgang, mye mer enn vaginal fødsel. Dermed må du ta det rolig når du begynner et treningsprogram. Den nedre mage er vanligvis problemområdet etter en c-delen. Målrette dette området, men også bygge opp alle de svekkede magemusklene. Sammen med trening, spise et sunt kosthold for å flate magen etter et keisersnitt.

Hvordan trene for å flate magen etter en C-Section

•  Diskuter trening på dine fire til seks ukers postpartum legetime. Ikke engang vurdere å prøve å flate magen før denne utnevnelsen. Innhent ideer for den beste måten å starte ditt treningsprogram.

Ta en svømmetur. For å begynne å svømme, må c-delen arr være fullstendig frisk. Dessuten må alle vaginal blødning stoppes. Svømming er ideell for kvinner utvinne fra et keisersnitt som det setter ingen stress på kroppen.

Start ut ved å gjøre crunches. For å gjøre dem, ligge på gulvet, helst på en matte. Plasser hendene på baksiden av hodet og strekker albuene rett ut. Pust, presse magen og løft deg selv slik at ryggen er halvparten av gulvet. Lavere ned og puster. Gjenta for tre repetisjoner av 10 sit-ups.

Utfør broer to til tre ganger per uke. Dette er en avansert øvelse. Det kan ta litt tid å bygge opp til det. Ligge med ansiktet ned og flatt på gulvet. Presse kroppen opp på tærne og underarmene. Ikke press deg selv opp så høyt som en push-up. Gå litt lavere og hold deg opp med underarmene. Start med å holde deg selv i denne posisjonen i 20 sekunder. Som du øke styrke, prøv i 60 sekunder av gangen.

Hint

 • Slutte å trene hvis du føler smerte og kontakte lege umiddelbart.