Digidexo.com

kjøp aktivt kull

Aktivt kull rettsmidler

Må ikke forveksles med trekull briketter, er aktivt kull trygt å innta og er svært nyttig for nødsituasjoner som involverer fjerning av toksiner eller giftstoff fra kroppen. Aktivt kull er gjort ved sprengning brennende kull med oksygen. Som dens overflateareal økes ved denne prosessen, er dens evne til å absorbere toksiner og uorganisk materiale maksimert.

Slik fungerer det

Aktivt kull er kjent som en klinisk absorberende. Tatt internt, aktivt kull fungerer ved å absorbere og bindende giftige stoffer i fordøyelseskanalen og passerer dem trygt ut av kroppen gjennom naturlige eliminering. En nyttig og effektivt middel for de fleste typer forgiftninger, akuttmottak ofte bruker aktivt kull for å redde folk som har svelget for mange piller.

Insekt og slangebitt

Edderkopp biter, spesielt fra en brun eneboer edderkopp, kan bli helbredet gjennom å bruke aktivt kull. Å bli bitt av en brun eneboer edderkopp kan føre en person til å miste huden rundt bittet og kan føre til andre komplikasjoner som koldbrann. Standard medisin har ingen kur å tilby for denne type edderkopp bitt. Imidlertid, hvis en kull komprimere påføres området raskt, effekten av bittet kan bli lettet betydelig. Aktivt kull kan også brukes til å behandle bie stikk og maur biter på samme måte.

Hvis en person har blitt bitt av en giftig slange, og det er ikke nok tid til å komme til et sykehus, kan aktivt kull bidra til å redde livet hans. En nødsituasjon trekull komprimere i kombinasjon med inntak av aktivt kull internt kan være et effektivt middel for slangebitt når medisinsk hjelp er langt unna.

Hvordan bruke en trekull komprimere

Et kull kompress er laget ved å blande kull, vann og stivelse for å danne en pasta. Spre det på et vått papirhåndkle eller direkte på huden og pakk vått papirhåndkle rundt det berørte området. Deretter vikle en ekstra vått tørkepapir på toppen av den første. Forsegle i fuktighet ved å pakke området med plastfolie. For å kunne arbeide effektivt, må en komprimere laget med aktivt kull forbli våt. Hvis den blir tørr, vil det gjøre absolutt ingenting for å hjelpe.

Oppkast og diaré

Inge internt, kan aktivt kull være et effektivt middel mot diaré og oppkast forårsaket av influensa eller matforgiftning. Når kvalme streik, prøve å legge to spiseskjeer aktivt kull til en 8-12 unse glass vann og drikk det ned. Dette kan føre til kvalme symptomene til å forsvinne helt.
Hvis du allerede har vært oppkast, kan aktivt kull fortsatt jobbe med litt tålmodighet. Du kan kaste opp første gang du drikker det, men når du er i stand til å holde den nede, bør det stoppe deg fra å kaste opp fra da av. Det er i det vesentlige smakløs, men teksturen kan være mindre enn tiltalende.

Teeth Whitening

En overraskende bruk for aktivt kull er tannbleking. Å pusse tennene med aktivt kull kan hjelpe deg å få et hvitere smil. Hvis tennene har en gråaktig fargetone umiddelbart etter å gjøre dette, ikke bekymre deg så det går bort snart. Gjenta denne behandling etter behov.

Aktivt kull Effekt på vitaminer

Aktivt kull Effekt på vitaminer


Begge aktivt kull og vitamintilskudd kan være gunstig for kroppen. Likevel, når begge er tatt sammen, kan man faktisk redusere andres effektivitet.

Hva er aktivt kull?

Aktivert kull, også kjent som aktivert karbon, er karbon som er behandlet for å gjøre den meget porøse. Den brukes i akuttmottak for å behandle medisin overdose og forgiftning, og ved naturlig helse talsmenn for å absorbere giftstoffer og skadelige stoffer fra kroppen som en form for avrusning.

Effekter

Når aktivt kull er tatt, det fungerer som en svamp til å absorbere fremmede stoffer fra magen.

Når tatt med vitaminer eller medisiner

I tillegg til skadelige stoffer, kan aktivt kull redusere effektiviteten av et vitamintilskudd eller medisiner. Derfor bør aktivt kull tas av seg selv.

Når man skal ta det

Når du tar aktivt kull, tar det to timer før eller etter at du tar et vitamin supplement.

Bivirkninger

Bivirkningene av aktivt kull er mulig diaré, med sjeldne tilfeller av forstoppelse, mage hevelse eller smerter og oppkast.

Aktivt kull Safety

Aktivt kull Safety


Aktivt kull kalles også andre navn, slik som aktivert karbon, vegetabilsk karbon, medisinsk kull, og animalsk kull. Den primære fordelen med aktivt kull er fangst eller absorberende kjemikalier i kroppen. Vanligvis blir aktivert trekull som trygt for de fleste voksne har imidlertid er det noen sikkerhetsrisiko.

Under graviditet

Aktivt kull bør tas under graviditet dersom anbefalt av helsepersonell. Hvis du har tenkt å amme, diskutere å ta aktivt kull med legen din.

Bivirkninger

De vanligste bivirkningene med aktivt kull er diaré, oppkast, forstoppelse, og formørket avføring. Hvis diaré eller oppkast varer mer enn to dager, ta kontakt med helsepersonell.

Alvorlige bivirkninger

Skjønt sjeldne, alvorlige bivirkninger kan forekomme slik som utslett; elveblest; pustevansker; tetthet i brystet; og hevelse involverer tunge, lepper, munn eller ansikt. Andre alvorlige bivirkninger kan tarmkanalen blokkering, dehydrering, og regurgitating inn i lungene. Hvis noe av dette oppstår, kontakt lege umiddelbart.

Medisinering Betraktninger

Diskutere alle medisiner du tar, inkludert naturlige kosttilskudd, med helsepersonell før du tar aktivt kull. Ifølge Drugs.com, en online stoffet informasjonsside, det er ikke noen dokumenterte medisiner interaksjoner, er det imidlertid en sikkerhet bekymring.

Aktivt kull Toxin fjerning

Aktivt kull Toxin fjerning


Aktivt kull er en svært absorberende, modig, sort materiale som brukes i generell avgiftning ved å binde giftstoffer og kvitte dem fra kroppen din. Det er opprettet via karbonisere organisk materiale, slik som ben char, kokosnøttskall, torv, kull og sagflis i en ovn under anaerobe forhold. Det organiske materiale blir så aktivert ved å oksidere gasser som damp eller luft ved høye temperaturer, noe som Rodes indre overflater på trekull og øker dens adsorpsjonskapasitet. Aktivt kull virker ved adsorbsjon, som er en elektrisk handling som tiltrekker giftstoffer til overflaten av de fine kullpartikler.

Aktivt kull Toxin fjerning

•  Ta kontakt med din lege for å få en aktivt kull resept. Aktivt kull kan tas som kapsler, tabletter eller som pulver. Pulveret er mer effektive enn de kapsler eller tabletter.

Ta seks til åtte tabletter eller fire kapsler to ganger om dagen på tom mage slik at maten ikke kommer i veien for sin handling.

Bruk 1 ss. av pulveret hvis du kjøper trekull kraftfôr. Plasser pulver i nok vann og rør for å skape en suppelignende blanding. Drikk den aktivt kull blandingen på tom mage for å få sin fulle fordeler.

Aktivt kull for staph infeksjoner

Aktivt kull for staph infeksjoner


Staph infeksjoner er ofte forårsaket av bakterien Staphylococcus aureus. Ved å skrive inn i blodbanen, kan staph forårsake infeksjoner i tarmen, urinveiene, lunger, hjerte og hud. Resultatene kan være mindre eller mer komplisert, selv fører til døden. Aktivt kull kan brukes for å absorbere bakterie som forårsaker en slik skade i kroppen.

Hva er aktivt kull?

Aktivt kull er en luktfri, fargeløs, smakløs enzym som produseres fra karbon. Behandlet med oksygen for å åpne sine porer, er aktivt kull naturlig absorberende til forskjellige gifter og bakterier. Anses å være den mest effektive enkelt middel tilgjengelig, ifølge eMedicineHealth, er denne kraftige enzym beregnet til å redusere absorpsjonen av giftige stoffer opp til 60 prosent.

Hva er Staph?

Staphylococcus aureus, eller staph, er bakterier som kan invadere kroppen på grunn av en svekket immunsystem, et kutt i huden, matforgiftning, eller tampong bruk. En staph infeksjon oppstår hvor som helst i kroppen i alle aldre. Typiske hudinfeksjoner inkluderer follikulitt, byller, impetigo og styes. Staph infeksjoner kan også føre til bihulebetennelse eller ørebetennelse. Mer alvorlig utfall inkluderer toksisk sjokk-syndrom, og infeksjoner i bein og hjerteklaffene. Staphylococcus aureus kan også forårsake kviser, matforgiftning, diaré, cellulitt, abscesser, meningitt og lungebetennelse.

Slik fungerer det

Når kroppen er truet av giftige bakterier eller parasitter, forhindrer aktivert trekull staph fra å vokse ved å absorbere de skadelige stoffene inne i mage-tarmkanalen. Kroppen ikke fordøye aktivt kull, slik at det å være effektiv på å redusere giftige egenskaper før de blir eliminert gjennom tarmen. Denne prosessen kalles adsorpsjon, som ikke må forveksles med absorpsjon.

Betraktninger

Aktivt kull bør tas under veiledning av en lege. Bare en medisinsk faglig kan regulere riktig dosering, bestemme bivirkninger med medisiner, og overvåke blodnivåer, symptomer på smerter og bivirkninger. Du bør ikke ta aktivt kull hvis du har en tarmobstruksjon.

Forebygging

Staph er smittsom og vanligvis gått fra person til person. Stand til å leve på overflater, er staph også overføres til benkeplater, klær, vasker og andre gjenstander. Øve skikkelig håndvask, spesielt når du arbeider med mat. God hygiene og sanitære forhold er like viktig i forebygging av staph. Personer som lever sammen som sovesaler eller garderober har høyere risiko for infeksjon. Dele håndklær og andre personlige gjenstander er motløs.

Behandling av dårlig ånde med aktivt kull

Dårlig ånde kan være forårsaket av flere faktorer, inkludert dårlig fordøyelse, overforbruk av aromatiske matvarer og urter som hvitløk, og utilstrekkelig fiber for å bevege avfallet gjennom mage-tarmkanalen, noe som resulterer i tarmgass og dårlig ånde. Aktivt kull kan inntas for å bidra til å redusere dårlig ånde.
Opptil 5g aktivt kull kan bli tatt av de fleste friske voksne å bidra til å demme dårlig ånde. Sjekk med legen din hvis du aldri har brukt det før.

Bad Breath

Dårlig ånde måtte skyldes dårlig fordøyelse som følge av overspising eller ikke har tilstrekkelig saltsyre (HCl) som er en magesyre som fordøyer mat. Forbruker fordøyelsesenzymer laget av ananas og papaya enzymer kan bidra til å forbedre fordøyelsen og redusere dårlig ånde.
Spise mindre mengder mat gjør det lettere å fordøye, og kan også bidra til å eliminere dårlig ånde.
Tygge på fennikelfrø, peppermynte blader eller swishing munnen med en sterk te laget av to eller tre hele nellik og 1 ts. pulverisert myrra kan også hjelpe.

Hva er aktivt kull?

Aktivt kull er laget av tre og er malt opp til et fint pulver og plassert i en dampkammeret for å aktivere egenskaper som tillater den å absorbere giftstoffer. I mainstream medisin, krisepersonell ofte bruker aktivt kull i tilfeller der noen har inntatt giftige stoffer. Det aktiverte trekull er i stand til å absorbere de giftstoffer, og de er eliminert gjennom kroppens normale avgiftningsprosessen.
Aktivt kull kan kjøpes som kapsler eller som pulver på nettet eller i helsekostbutikker.

Dosering

Ifølge Health911.com, kan forbruker om 5g aktivt kull bidra til å redusere dårlig ånde. Nettstedet anbefaler også å spise en diett som inneholder fiber fra frukt og grønnsaker, slik at fordøyelsen jobber aktivt ved å spise yoghurt med levende kulturer å mate gunstige bakterier i mage-tarmkanalen, og praktisere god tannhygiene ved bruk av tanntråd og fjerne bakterier fra munnen med regelmessig børsting.

Aktivt kull og kanadiske narkotikaforskriften

Aktivt kull og kanadiske narkotikaforskriften


Ifølge Health Canada, er aktivt kull som brukes for å absorbere giftstoff i fordøyelsessystemet for å holde dem fra å bli absorbert av kroppen. I Canada er aktivt kull tilgjengelig over disk. Emedicinehealth.com indikerer at aktivt kull er anon-toksisk stoff, og at det administreres oralt i væskeform. Væsken blir skapt ved å blande trekull i vann.

Administrasjon

Ved administrering av aktivt kull til en pasient, Health Canada fastsetter at pasientene må ha kastet opp minst en gang før du mottar dosering. Health Canada indikerer også at 20 til 30 gram aktivt kull bør administreres. Pasienten bør instrueres i å holde deg i bevegelse, og kull bør gis med minst 8 gram vann.

Emballasje

Den pakke som det aktiverte trekull er holdt i må være tydelig merkes. The Department of Justice Canada indikerer at pakken må vise navnet på stoffet (aktivt kull), produsenten, utløpsdatoen, lot-nummer, er anbefalt dosering og styrken av hver enhet av aktivt kull.

Records

Som anbefalt av Department of Justice Canada: Forskrift Respekt Food and Drugs, må produsentene av aktivt kull opprettholde nøyaktig oversikt som vil tjene som bevis på at riktig testprosedyrer ble fulgt. Forskriften har bestemmelser om at postene må vise at aktivt kull ble produsert på en sikker måte, og at emballasjen at aktivt kull er lagret i tilfredsstiller kravene til sikker legemiddel lagring. I tilfelle av en rettstvist, kan disse postene brukes som bevis i en domstol. The Department of Justice Canada: Forskrift Respekt Food and Drugs også at en prøve fra hvert parti av aktivt kull må holdes.

Forholdsregler

Aktivt kull bør bare gis til personer som er ved full bevissthet. Dette stoffet bør ikke gis til en pasient som har fått i seg etsende stoffer eller materialer som bensin og malingstynner. Health Canada sier også at aktivt kull bør administreres i nærvær av en lege hvis mulig.

Hva er begrensninger av aktivt kull?

Hva er begrensninger av aktivt kull?


Aktivert kull, også referert til som aktivert karbon, er en bearbeidet produkt som har blitt gjort porøs, slik som å være i stand til å ta i visse gasser eller forårsake kjemiske reaksjoner. For medisinske formål, er aktivt kull brukes til å behandle visse typer gift i nødssituasjoner, men produktet har begrensninger som kan føre til bruk av andre produkter eller ta en annen behandling ruten.

Interaksjoner

Enkelte legemidler og produkter ikke samhandler godt med aktivt kull. Pasienter som tar immunsuppressive legemidler som mykofenolatmofetil og mykofenolsyre bør ikke ta aktivt kull fordi den ikke samhandler godt med de medisiner. Aktivt kull kan samhandle dårlig med visse typer mat, alkohol og tobakk, og det er best å diskutere bruken av disse når du snakker med en lege om aktivt kull.

Medisinsk Problemer

Aktivt kull kan forverre visse pre-eksisterende forhold. Det er best å unngå aktivt kull hos pasienter med nylig gjennomgått operasjon, treg fordøyelse, dehydrering, et hull i tarmen, redusert årvåkenhet, en intestinal blokkering eller intestinal blødning. Alternative medisiner bør brukes hvis mulig når en pasient har noen av disse forholdene.

Enkelte kjemikalier

Mens det er visse kjemikalier som aktivt kull er effektiv mot, det er flere forbindelser som aktivt kull bør ikke brukes med. Noen av disse kjemikaliene inneholder sterke syrer, borsyre, litium, baser (som lut) eller alkoholer. En annen gruppe kjemikalier Aktivt kull vil ikke påvirke er petroleumsprodukter som maling tynnere, kull, fyringsolje, rensevæske, parafin og bensin. Aktivt kull ikke absorberer disse kjemikaliene og, som et resultat, er en annen nødvendig behandling.

Geriatriske pasienter

Aktivt kull er ikke blitt omfattende testet i eldre pasienter, og som et resultat, kan det være visse forskjeller i bivirkninger. Dessuten kan eldre pasienter som har langsom spaltning utvikle forstoppelse fra bruken av mer enn én dose av aktivt kull. Det er imidlertid ingen studie som sier at aktivt kull ikke fungerer hos eldre pasienter. Det er foreslått at eldre pasienter bare ta medisiner under direkte tilsyn.

Proof

Flere fordeler har blitt sett med bruk av aktiverte trekull, men det har vært svært få studier på større grupper å bestemme mer positive og negative effekter. Det er svært lite eksperimentelt bevis i eksperimenter der mer enn 10 mennesker ble testet. For å være helt sikker på at aktivt kull fungerer, er det viktig at det finnes flere studier med randomiserte kontroller i fremtiden.

Hvordan bruke aktivt kull for å fjerne kvikksølv

Aktivt kull er karbon som er behandlet for å være svært porøs. Med en enorm flateareal tilgjengelig i et meget lite volum, er det sterkt absorberende, inklusive til kvikksølv. Aktivt kull er ikke fordøyd eller absorbert når det spises, så det ikke chelatdanne (binder seg til og fjerne) kvikksølv fra kroppen utover mage-tarmkanalen. Tidspunktet for når et slikt inntak er nyttig er rett før og etter får kvikksølv-sølv tann fyllinger erstattet med keramiske fyllinger, for å fange noen kvikksølv som tilfeldigvis går ned i spiserøret. Kvikksølv fylling fjerning er viktig fordi kvikksølv kan akkumuleres i hjernecellene over tid.

Bruksanvisning

Kjøp aktivt kull i tablettform hos din lokale stoffet butikken. Det er også lett å finne på nettet.

Ta 5g 15 minutter før fyllet-fjerning avtale for å komme i forkant av kvikksølv som skal inntas. (250mg tabletter er en vanlig størrelse, 20 tabletter av denne størrelse er nødvendig for å nå 5g).

Ta en annen 5g etter avtale for å tørke opp etter noen kvikksølv som ble inntatt under avtalen.

Tygg på en tablett og spytte det ut for å tørke opp kvikksølv igjen i munnen.

Hint

  • Forvent avføringen til å bli svart fra kull. Dette er normalt.
  • Kvikksølv røyk som pustes inn under fylling fjerning kan ikke bli fanget av aktivt kull. Mens tannlege og tannhelsesekretær kan bruke masker for å beskytte seg mot kvikksølv røyk, har pasienten å puste inn røyk. Velg derfor en forsiktig tannlege som ikke produserer mye kvikksølv røyk.

Hva er farene ved aktivt kull?

Når noen får i seg et farlig kjemisk eller giftig stoff, tid er en kritisk faktor i vellykket behandling av ham. En populær behandling er å gi de berørte person aktivt kull for å svelge. Mens det er en effektiv counteragent til mange farlige stoffer, det finnes farer av aktivt kull som ikke bør ignoreres.

Fakta

Aktivt kull er en gastrointestinal rengjøringsmiddel. Laget fra brente treprodukter, er det brukt til å behandle mennesker som har inntatt farlige stoffer. Trekull er ikke absorberes av kroppen, og heller ikke er det metabolisert. Det absorberer kjemikalier i magen og fordøyelseskanalen, fangst dem og frakte dem ut av kroppen uten å gi dem muligheten til å bli absorbert i blodet. Det er en vanlig prehospital behandling for kjemiske og gift inntak, men ved hjelp av aktivt kull innebærer noen farer.

Nedsatt Patient

Aktivt kull skal ikke gis til en pasient som ikke er ved full bevissthet. Det er en fare for at han vil reagere på aktivert trekull av oppkast. Hvis pasienten er svært døsig eller ikke aktivt beskytte sin egen luftveier, kan hun inhalerer spy. Dette fører til aktivt kull, og hva det var ment å motvirke komme inn i lungene. Det kan også være en alvorlig kvelningsfare.

Diaré

To uønskede effekter av aktivt kull er forstoppelse og dannelse av bezoars, eller store fremmedlegemer, i fordøyelseskanalen. For å motvirke disse effektene, aktiverer kull kan kombineres med et avføringsmiddel som sorbitol eller magnesiumsulfat. Disse avføringsmidler kan føre til sine egne farer. Pasienter kan utvikle diaré som en reaksjon på dem, en spesielt farlig resultat hos nyfødte og små barn.

Dehydrering

Noen pasienter reagerer på aktivt kull med oppkast. Noen pasienter opplever diaré. Noen pasienter opplever både bivirkninger, og dette kan føre til en ny fare: dehydrering og elektrolyttforstyrrelser. Ikke bare er disse resultatene farlig på egen hånd, spesielt i veldig ung, men de kan også svekke kroppens evne til å gjenopprette fra inges uansett farlig materiale den aktivt kull var ment å motvirke.

Delay

Aktivt kull er luktfri og smakløst, men det har markert granulert tekstur som de fleste finner ekstremt frastøtende. En fare for å velge den som en behandling for kjemisk eller forgifte inntak er risikoen for at en pasient, særlig et barn, vil motstå svelge kull fordi det er så ubehagelig. Dette kan føre til en farlig forsinkelse i behandlingen når tiden kan være kritisk for vellykket å motvirke uansett substans ble inntatt.

Hva er aktivt kull brukes til?

Aktivt kull er et nødstilfelle rengjøringsmiddel. Den brukes etter at en person svelger et giftig stoff eller kjemisk. Det er anslått at aktivert trekull vil redusere en persons absorpsjon av giftstoff med opp til 60 prosent. Aktivt kull er gitt i form av en tykk, svart flytende suspensjon enten muntlig for bevisste ofre eller gjennom et rør og inn i magen for de som er bevisstløs eller ute av stand til å svelge væsken.

Hva det vil ikke gjøre

Aktivt kull binder seg til et bredt utvalg av legemidler og kjemikalier. Når aktivt kull binder seg til giftstoffer, er de gått gjennom fordøyelsessystemet, ufordøyd, med neste avføring. Mens aktivt kull fungerer godt på de fleste giftstoffer, vil det ikke fungere godt på stoffer som litium, sterke syrer og baser, metaller eller mineraler som natrium, jern, bly, arsen, jod, fluor eller borsyre.

Hva den vil gjøre

Betydelige menneskelige testing har blitt gjort på aktivt kull evne til å redusere absorpsjonen av alkoholholdige drikkevarer. Forsøk har vist at inntak av aktivert karbon før inntak av etanol, også kjent som etyl alkohol, ren alkohol, kornalkohol eller drikking av alkohol, i betydelig grad har redusert absorbsjon av alkoholen. Tester utført med pasienter som tok 5 til 15 mg aktivert karbon per kilo kroppsvekt tatt på samme tid som etanol ekvivalent med 17 skudd viste at aktivert karbon er betydelig redusert potensielle alkoholnivåer i blod.

Medisinsk bruk

I tilfeller av forgiftning eller utilsiktet overdose, kan aktivt kull være nyttig ved rensing systemet for toksiner. Aktivt kull, når det brukes i tilfeller av forgiftning, bør kun brukes under en lege veiledning. Riktig dosering, basert på mengden av giften svelging, offerets vekt og med spesielle hensyn til barn bare kan utleveres av profesjonelle medisinsk personell. Vanligvis er dosen 1 gram per kilo kroppsvekt. Aktivt kull er en kraftig krise dekontamineringsmiddel som kan redde liv hvis gitt i rett tid på riktig dosering.

Over-the-Counter Usage

Flere aktive kullprodukter er nå tilgjengelig på drugstores å bli tatt før en natt med drikking. Selv om disse produktene ikke vil absorbere alt av alkoholen inntatt, vil de signifikant redusere dens virkning. På 1800-tallet ble trekull kjeks som brukes i England som et middel for flatulens eller andre mageproblemer. Aktivert kull tabletter kan finnes i dag som over-the-counter behandlinger for slike sykdommer som diaré, fordøyelsesbesvær eller tarmgass. Aktivt kull kjeks kan også bli funnet for lignende behandling av husdyr. Det er også brukt for å behandle irritabel tarm-syndrom, så vel som å forebygge diaré hos cancerpasienter som har fått irinotecan, et cellegift middel.

Verdifull behandling

Aktivt kull har mange bruksområder. Den flytende form er en enkel og verdifull behandling for forgiftning og overdoseofre når utlevert av medisinsk personell. Aktivt kull tabletter er tilgjengelig for over-the-counter for behandling av enkle mage lidelser samt forebyggende behandlinger for dem som forventer å innta alkohol.

Aktivt kull Effects

Aktivt kull kan være svært effektivt når det brukes som et akutt behandling for visse typer forgiftning hos mennesker. Noen ganger aktivt kull kan inneholde sorbitol, som kan fungere som et avføringsmiddel for å bli kvitt giften i kroppen. Men som med alt annet, det er bivirkninger med å bruke aktivt kull som behandling.

Gastrointestinal

Aktivt kull kan ha gastrointestinale effekter når de tas. I motsetning til det mange tror, ​​har aktivt kull ikke funnet å faktisk hjelpe det motsatte problemet med diaré. Studier viser at omtrent 13 til 30 prosent av erfarne personer bivirkninger som kvalme og oppkast, forstoppelse, så vel som, i henhold til Drugs.com. Andre gastrointestinale bivirkninger av aktivert trekull omfatter svertet krakker og en perforert mage-tarmkanalen, selv om dette er mindre vanlig.

Metabolsk

De metabolske bivirkninger ved bruk av aktivt kull behandlinger er elektrolyttforstyrrelser, dehydrering og sjokk. Selv om disse er alvorlige forhold, de kan etterfylles og overvåkes. Imidlertid, de metabolske virkninger av anvendelse av aktivt kull er vanligvis til stede bare når det er sorbitol i behandlingen.

Åndedretts

Respiratoriske bivirkninger ved bruk av aktivt kull kan inkludere bronkiolitis obliterans, som er en betennelse i lungene som er koblet med bindevev. En annen effekt er empyem, som er en infeksjon hvor puss i hulrommet mellom lungene og membranen samler. Adult Respiratory Distress Syndrome kan også være til stede, noe som i tilfellet av denne behandlingen kan skje når trekull utilsiktet kommer direkte inn i lungene.

Administrasjon

Fordi noen av bivirkningene av aktivt kull behandlinger kan være svært alvorlig og farlig, er det viktig å sjekke med legen din før du bruker denne behandlingen. Du bør kun bruke denne behandlingen dersom det er foreskrevet av lege, og du bør følge instruksjonene nøye. Hvis du opplever noen av bivirkningene som er nevnt, bør du kontakte legen din eller gå til legevakten avhengig av hvor alvorlig det er.

Aktuelt Bruk av aktivt kull

Aktuelt Bruk av aktivt kull


Gamle egypterne, grekerne og romerne visste alle de medisinske bruk av trekull. Aktivert kull, en finmalt kullpulver som ble eksponert i et dampkammer, er en meget effektiv form av trekull. Brukes lokalt, kan aktivt kull brukes for en rekke hudproblemer, blant annet i sårbehandling, som behandling for insektbitt og stikk, for å rydde opp konjunktivitt eller et øyelokk cyste, og det kan også brukes til å behandle en trassig ørebetennelse eller abscessed tann. Aktivt kull kan absorbere giftstoffer og giftstoffer, ta dem opp gjennom gjennomtrengelig hud, og fjerne dem fra kroppen. For dette og mange andre bruksområder, er et kull grøtomslag nødvendig.

Charcoal grøtomslag

Topisk, blir aktivert trekull oftest brukes i et omslag, som er en pasta av trekull og flaxmeal tilsatt til varmt vann og spredt på en porøs duk. Duken brettes over pastaen og plassert på den delen av kroppen hvor det er nødvendig. Ta 2 ss. av aktivt kull, 2 ss. av lin måltidet (tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker), legge den til 5 eller 6 ss. av varmt vann for å lage en lime. Dette vil gjøre om en 6 tommer x 6 tommer grøtomslag. Bruke større mengder i samme forhold hvis nødvendig for en større grøtomslag. Påfør plastfolie over duken for å holde den til kroppen og holde på varme og fuktighet. La grøtomslag på i noen timer eller over natten og fjerne det. Ikke bruk den grøtomslag når det har absorbert giftstoffer og urenheter.

Hudproblemer

Akne, utslett, blåmerker, Poison Ivy og andre hudproblemer kan alle bli effektivt behandlet av trekull omslag. Påføring av et kullgrøtomslag vil trekke toksinet, bakterier eller giften opp gjennom huden gjennom det adsorberende virkning av trekull. Avhengig av problemet, kan flere programmer av et kull grøtomslag være nødvendig.

Wound Care

Legene brukte aktivt kull topically for sårbehandling siden antikken. Trekull omslag kan redusere eller bli kvitt lukt av infiserte sår, diabetiske sår eller kirurgiske infeksjoner og hjelpe med sårtilheling. Med svært stygg luktende infeksjoner, anbefaler noen leger å sette kull med noen korn av ris i en saltbøsse og strø direkte på såret med hver bandasje endring. Trekull i seg selv er ikke absorberes eller metaboliseres av kroppen, og det vil ikke skade såret.

Insektbitt

En ekkel bitt av en gul jakke eller brann maur er aldri hyggelig, men et kull omslag kan hjelpe. Hvis sentreringsrøret er fremdeles i såret, vil kull trekke det ut og lindre smerte og hevelse. La grøtomslag på så lenge som det tar, endre det etter noen timer. Folk har rapportert ved bruk av kull omslag for overdrevet ødeleggende og farlig bitt av en brun eneboer edderkopp (BRS) med effektive resultater. Kullet grøtomslag må påføres hurtig til å ha de beste resultatene.

Pink Eye / Øyelokk Cyste

Konjunktivitt eller rosa øye, kan behandles ved hjelp av en varme, fuktige kull grøtomslag plassert over det berørte øyet. Øyelokk cyster, eller chalazions, kan lindres eller slettet med et kull grøtomslag i tillegg. Enhver cyste eller infeksjon på overflaten av legemet kan være behandlet topisk med trekull. Aktivt kull er inert; det kan adsorbere mange ganger sin vekt av toksiner, gifter og metaller, medikamenter og fjerne dem fra kroppen. Den bruker er utallige.

Aktivt kull for Mercury Detox

Mercury, noen ganger identifisert av dets kjemiske symbol Hg, er giftig for kroppen og kan skape betydelige problemer med helsen din, selv når eksponeringsnivået til metallet er lav. Kvikksølv har evnen til å tiltrekke seg forbindelser som inneholder svovel, og metallet ytterligere fortrenger mangan, sink, magnesium og selen. Disse elementene er avgjørende for å indusere nødvendige samspillet i ens kropp på en biokjemisk nivå. Kvikksølv skaper en rekke mangler i kroppen, særlig i forhold til de sistnevnte nevnte elementer. Heldigvis, kan aktivt kull brukes til å avhjelpe situasjonen.

Mercury Poisoning

Kvikksølv eksponering kan forekomme i en rekke måter; metallet fordamper raskt ved temperaturer på 68 grader F og vil slå inn i en usynlig gass. Denne gassen er visuelt umulig å oppdage, og den har ingen lukt. Kvikksølv kan unnslippe sin container og kan lett skli gjennom en sprekk eller åpning. Plastbeholdere er ubrukelige når det inneholder metallet, fordi kvikksølv lett kan bevege seg gjennom plastveggen av beholderen, også. Kvikksølv har vært brukt i tannfyllingsmaterialer, og når disse fyllinger falle ut eller fjernes, kan individet bli utsatt for kvikksølv.

Kvikksølvforgiftning og / eller eksponering er forbundet med en rekke negative symptomer. De som har vært utsatt for kvikksølv kan ha problemer med sidesynet, nerve smerte eller tap av følelse, dårlig koordinasjon, talevansker, turgåing, eller hørsel, muskulære problemer, humørsvingninger, tap av hukommelse, psykiske problemer og utslett kan utvikle fra eksponering for kvikksølv, så vel.

Aktivt kull for Mercury Detox

Aktivt kull har blitt brukt for å avgifte en persons kropp og frigjør dem av kvikksølv opphopning. Aktivt kull kommer fra brent tre, sagflis, skjell, kokos, petroleumskoks, kull og torv; rester av brenn tre eller andre materialer, når tørket, blir trekull. Dette kulldannelse, når de utsettes for oksydert gass, tvinger kull å gjennomgå en naturlig erosjonsprosess internt. Sistnevnte erosjon forsterker kull evne til å absorbere ting siden et nettverk av porer er ytterligere intensivert i løpet av erosjonsprosessen, og dermed tredoblet porene inne i kull. Aktivt kull kan absorbere metaller som kvikksølv og andre tungmetaller slik at de kan føres ut av kroppen. Kullet kan inntas oralt for effektiv behandling av heavy metal forgiftning.

Doser

Når den er aktivert trekull, kan den brukes til å bidra til å avgifte kroppen. Aktivt kull er ikke noe kroppen vil fordøye, og kull er heller ikke absorberes av kroppen gjennom naturlige digestive egenskaper. Det er ikke mulig å overdose på aktivt kull når den forbrukes. For barn er riktig dosering omtrent 25 til 50g. I mellomtiden er riktig dose for voksne vanligvis vurdert basert på en persons kroppsvekt. Generelt, blir et enkelt gram tilbys for hvert kilo av en persons kroppsvekt. Aktivt kull kan inntas som tabletter: en enkelt 280 mg tablett kan inntas daglig etter å ha spist et måltid for å bidra til å fjerne kvikksølv ansamlinger fra kroppen.

Hvordan lage Flytende såpe med aktivt kull

Hvordan lage Flytende såpe med aktivt kull


Siden aktivert trekull er allment kjent å avgifte og rense huden, var det uunngåelig at det vil finne sin vei inn i flytende såpe. Mange flytende hånd såper inneholder allergifremkallende og giftige kjemikalier, men. Den klare løsning er å lage hjemmelaget flytende såpe med aktivert trekull.

Bruksanvisning

Plasser blokk med såpe på en tung brødfjel eller skjærebrett og skjær den i tynne skiver med en tung kniv. Plasser skiver såpe i en 5-Quart gryte over middels varme og rør hele tiden.

til åtte gram destillert vann til smelte såpe og fortsett å røre inntil såpe begynner å boble. Legg tre spiseskjeer hver av olivenolje og tea tree olje.

Hell smeltet og oljet såpe væske inn en tung blender eller food prosessor. Bland såpe på en middels høy innstilling til de små biter av såpe blir flytende.

Legg fire teskjeer aktivt kull og blanding i ytterligere fem minutter.

Legg 1/2 ts peppermynte olje til duft såpe.

6. Hell flytende såpe i glasspumpeflasker og la dem avkjøles i åtte timer før tildekking dem.

Tips og advarsler

  • Prøv å skifte ut olivenolje med kokosolje og andre essensielle aromatiske oljer.
  • Vær forsiktig når du arbeider med varm flytende såpe for å unngå skade.

Hvordan Clean Lunger med aktivt kull

Aktivt kull har lenge vært tatt internt for å rense fordøyelsessystemet og fjerne visse giftstoffer. Det er et vanlig middel gitt når noen har svelget visse gifter på grunn av kull evne til å absorbere opp til 70 ganger sin egen vekt. Imidlertid er bruken av internt tatt aktivt kull ikke anbefalt for rengjøring lungene; faktisk, kan puste støvet av aktivt kull forårsake infeksjon i lungene. Den eneste måten å rense lungene med aktivt kull er ved hjelp av kull for å holde luften rundt deg ren. Ved å puste inn ren luft, vil du holde fra å legge forurensning til lungene, og med tiden vil kroppen kvitte seg med noen av de akkumulerte forurensning i lungene. Evnen til aktivt kull for å rense lungene er med aktive kullfiltre i luftrensere og masker. Vanligvis kjent som HEPA-filtre, er disse filtre er i stand til å filtrere ut partikler så små som 0,3 mikron.

Bruksanvisning

Vacuum din stue med HEPA filter vakuum. Det kan ta flere økter med støvsuging for å fjerne det meste av miljøgiftene. Vær forsiktig når du tømmer vakuum avfall, da dette er veldig fint og vil sive tilbake i luften under disposisjon. Det er bedre å bruke en engangsfilterpose som kan bli fjernet fra vakuum og plassert i en plastpose. Forsegle posen forsiktig og plasser dette hele pakken i søpla.

Plasser luftfiltre i dine viktigste leveområder på hjem og arbeid. Disse filtrene er spesielt nyttig i soverom, kjøkken og stue områder. Sjekk filtrene ofte, og rengjør dem i henhold til produsentens anvisninger. Hvis filteret sier det kan ikke vaskes, ikke forsøk å vaske og gjenbruke det, da dette bare vil deaktivere kull i filteret, gjør den ubrukelig. Bytt ut filtre som blir for skitten. Ikke bruk et filter for mer enn seks måneder.

Bruk en HEPA-sertifisert filtermaske eller aktivt kullfilter maske hvis du er utsatt for allergier fra pollen eller bor i et miljø med høy forurensning. Masken skal sitte tett over nese og munn slik at de ikke la luften lekke inn rundt kantene. Flere typer og stiler av masker er tilgjengelig på markedet.

Sett din ovn filtre med de som tilbyr aktivt kull som en del av deres innhold. Filtrene ikke bare fjerne forurensing, men også bidra til å fjerne lukt fra hjemmet ditt. Ovn filtre bør skiftes minst hver sjette måned, avhengig av miljøet i og rundt hjemmet. Fjern gamle luftfiltre nøye for å ikke fjerne smuss og støv allerede fanget i filteret. Plasser hver brukte filteret i en søppelpose, forsegle den og kast den umiddelbart. Ikke forsøk å vaske og gjenbruke gamle filtre.

Tips og advarsler

  • Ikke pust aktivt kull pulver.

Kan aktivt kull bidra til å eliminere arsenikkforgiftning?Arsen forgiftning oppstår når arsen er enten svelges eller kommer inn i kroppen gjennom huden. Den finnes i mange insektmidler, samt grener og eple frø. Den viktigste årsaken til utilsiktet arsenikk forgiftning er gjennom kontakt med insektmidler og andre kjemikalier som inneholder arsen. Aktivt kull er den vanligste metoden som brukes til å reversere arsenikkforgiftning.

Hva er arsenikkforgiftning?

Arsen er ekstremt giftig for kroppen ved inntak; giften er absorbert inn i kroppen gjennom magen og magetarmkanalen. Arsen kan inhaleres eller absorberes gjennom kontakt med huden. Selv eple frø inneholder arsen, svelger noen frø er ikke nok til å forgifte en person.

Aktivt kull

Aktivt kull er en form for karbon som inneholder mikroskopiske hull, slik at det å absorbere små partikler. Arsen kjemisk binder seg til aktivt kull, bidrar til å fjerne det fra kroppen. Det finnes mange former av aktivt kull, inkludert tabletter, kapsler, pulver, væske og bergform. Ikke typer alle er egnet til konsum.

Behandling av arsenikkforgiftning med aktivt kull

Det er viktig å handle raskt med arsenikk forgiftning. Den beste måten å behandle inntak av arsen er å tømme magen gjennom medisinske midler, som en magepumpe, eller ved å oppkast. Deretter Innta aktivt kull på et lett tilgjengelig form så som et pulver blandet med væske eller gjennom en annen medisinsk prosedyre.

Medisiner som inneholder aktivt kull

I en medisinsk anlegget, er aktivt kull administreres for å fjerne arsen fra kroppen. Det er injisert inn i kroppen gjennom en IV eller en nål under muskelen. De mest vanlige medisiner som inneholder aktivt kull er dialyse, succimer og penicillamin. Disse kan kun administreres under tilsyn av en lege. De medikamentene virker ved å binde arsen til den aktiverte trekull; trekull er eliminert fra kroppen gjennom menneskelig avfall.

Over-the-Counter aktivt kull

Aktivt kull kan kjøpes over-the-counter på lokale apotek og store forhandlere. Den er tilgjengelig i tablettform og kapsel form og som pulver. Noen kapsler er ment som et daglig tilskudd. Pulveret er lettest å finne via internett detaljister; til å innta pulveret, blandes med en væske for å behandle spesifikke problemer, slik som mistenkes arsen forgiftning.

Hvordan virker aktivt kull arbeid?

Hvordan virker aktivt kull arbeid?

Hvordan Charcoal er skapt

Aktivt kull er karbonbasert kull som har blitt impregnert med oksygen. Å innføre oksygen i blandingen skaper små porer i det ellers faste stykke av trekull. Atomer av trekull er skjøvet fra hverandre og mellomrommene mellom dem er i stand til å holde enorme mengder av væske eller andre partikler. Den massive økningen i areal skaper en perfekt mulighet til å skape sugende underlag. Lukt-forårsaker atomer og stoffer fra gasser som beveger seg gjennom aktivt kull bli fanget i de millioner av små lommer.

Slik fungerer det

Aktivt kull er i stand til å felle disse luktfremkallende kjemikalier, fordi det faktisk absorberer dem inn i sin matrise. De luktfremkallende molekyler som fester seg til det store overflateareal av det aktiverte carbon, og de er ikke i stand til å unnslippe. Aktivt kull kan felle og holder de fleste organiske urenheter, noe som gjør den ideell for bruk i filtre. Aktive kullfiltre fungerer bare så lenge det er ledig plass som kan tiltrekke seg og holde urenheter, og når disse nettstedene er alle opptatt, må filteret skiftes ut. Aktive kullfiltre kan være effektivt vasket, som væsken kan vaske bort urenheter i den porøse struktur og gjengi det brukbart. Bare visse typer aktivert karbon filtre kan vaskes effektivt, imidlertid, og det er viktig å vite forskjellen før du prøver vasking. En enkelt gram av aktivt kull har et overflateareal i overkant av 1000 kvadratmeter, noe som betyr at det aktiverte karbonfilter kan brukes for en lang tid ved moderat absorpsjon priser. Porestørrelsen og måten porene er fordelt over det aktiverte karbon i seg selv kan i stor grad påvirke mengden og typen av filtrering som kan oppnås.

Medisinsk bruk

Strømningshastigheten av materialet gjennom filteret også har en betydelig effekt på mengden av urenheter absorberes av filteret. Den langsommere materialet som beveger seg gjennom filteret er, jo mer effektivt vil det være i stand til å absorbere de forurensninger som passerer gjennom den. Selvfølgelig gjør aktivt kull har medisinske bruksområder også, for mye av samme grunn. Den brukes til å absorbere giftige stoffer fra kroppen, og den vil absorbere alle organiske og uorganiske mange gifter som introduseres inn i kroppen. Aktivert karbon i seg selv vil ha en betydelig effekt på noen medisiner i pasientens system, som det lett kan absorbere kjemikalier i medisinen selv. Av den grunn er det viktig å skille inntak av medisiner og aktivert karbon med flere timer. Aktivt kull kan fange og holde mer enn 100 ganger sin egen vekt i fanget materialer.

Hvordan forberede aktivt kull

Hvordan forberede aktivt kull


Aktivt kull er en enkel og effektiv motgift for flere giftstoff. Det blander seg med vann, og kan svelges med minimalt ubehag for pasienten. Aktivt kull fungerer ved å knytte til kjemiske molekyler før de blir absorbert av kroppen og bærer dem ut gjennom avføring. Charcoal må tas like etter at en gift er inge å absorbere giften før den når kroppens blodstrømmen.

Bruksanvisning

Flytende Suspension

•  Åpne en flaske av aktivt kull. Hver flaske inneholder en standard dose på 50 gram pulverisert aktivert trekull. Dersom kull har deigete inni flasken, riste den for å bryte opp kull.

•  Tilsett 400 ml vann til flasken for en full voksen dose. Noen flasker har en liten linje på siden for deg å fylle det opp til med vann. Et barn størrelse dosering er en halv flaske. Dersom barnet har tatt store mengder av giften gi en full flaske.

Sett lokket tilbake på flasken. Rist for å blande trekull vann og. Rist inntil alt kull er godt blandet.

Hell kull suspensjon i et glass og la pasienten drikke hele innholdet i glasset. En annen dosering av kull kan være nødvendig i en time eller to, avhengig av legens ordre og type gift inge.

Charcoal grøtomslag

Spoon to spiseskjeer aktivt kull pulver i en liten bolle.

6. Tilsett en liten mengde vann, blande den med skjeen til det danner en pasta.

Skjeen lim på et papirhåndkle før håndkle er mettet. Brett håndkleet i to for å dekke lime.

Plasser lim fylt håndkle over stikket, bite eller området som skal behandles. Pakk med plastfolie. Dekke dette med gasbind.

Endre grøtomslag hver seks til ti timer før de gifter fjernes.

Tips og advarsler

  • Aktivt kull er også tilgjengelig i en kapsel eller tablettform. Disse trenger ingen forberedelse til å ta, men det kan ikke være så effektiv som løsningen.

Aktivt kull bivirkninger

En kombinasjon av grønnsaker, skog og andre materialer utgjør aktivt kull. Den ligner en myk, mørkt pulver. Aktivt kull er sies å ha en lang rekke anvendelser, herunder helse avtagende kolesterol, avgifte kroppen, redusere oppblåsthet og absorberende giftige stoffer, men aktivert trekull er forbundet med visse bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Flere vanlige bivirkninger av å ta aktivt kull generelt ingen grunn til alarm: kaster opp, diaré, mørkere avføring og forstoppelse. Disse effektene avtar vanligvis naturlig og raskt.

Alvorlige bivirkninger

Noen bivirkninger som er potensielt skadelige inkluderer: allergiske reaksjoner som tetthet i brystet og hoven tunge, lepper, munn eller ansikt; utslett; elveblest og pusteproblemer. Dersom en person opplever alvorlige bivirkninger, bør han søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Eye bivirkninger

Dersom kull har noen nær kontakt med øynene, kan hornhinnen skrubbsår (riper over øyets klar del) forekomme.

Luftveiene bivirkninger

Bivirkninger til luftveiene kan være: empyema (opphopning av pus inne i hulrommet som ligger mellom lungene og membranen rundt det), bronkiolitis obliterans (plugge opp av luftveiene med granulasjonsvev) og Adult Respiratory Distress Syndrome (kritisk lunge tilstand som kan resultere i redusert oksygennivå i blodet).

Metabolske bivirkninger

Metabolske bivirkninger kan også oppstå når aktivt kull kombinerer med sorbitol, en slags sukkeralkohol som forbrenner langsomt. Disse bivirkningene inkluderer: unormalt med elektrolytter, sjokk, dehydrering og hypernatremia (avbrudd av elektrolyttene forårsaket av økte nivåer av natrium i blodet).