Digidexo.com

Når skal ta Ornitin

Ornitin er en naturlig forekommende aminosyre i menneskekroppen. Under sitronsyresyklusen, er ornitin laget av nedbrytning av en annen aminosyre kalt arginin. Selv om det er ansett som en unødvendig aminosyre (som betyr at kroppen kan produsere det), har ornitin vist seg nyttig for å forbedre en rekke forhold og er for tiden tilgjengelig som et kosttilskudd. Når lagt til som et supplement til ditt daglige kosthold, kan jeg hjelpe i behandlingen av flere ulike problemer.

Building Muscle Mass

En ideell tid å ta ornitin er når du ønsker å øke muskelmasse. Ornitin stimulerer veksthormoner og insulin produksjon, to viktige faktorer i å bygge muskler. Det er også viktig å opprettholde muskelmasse som du alder. Etter hvert som du blir eldre, kan vev i musklene ikke fornye seg så effektivt som før. Ornitin akselererer regenerering av muskelvev.

Leveren avrusning

Hvis du trenger å detox leveren, kan ornitin være et verdifullt verktøy for å oppnå dette målet. Det hjelpemidler i ridding giftig ammoniakk fra leveren og øke den samlede riktig funksjon av orgelet. Når det kombineres med L-aspertate, kan ornitin også gi avgiftning hjelp for dem som lider av skrumplever.

Økende sædkvalitet / opprettholde en ereksjon

Ornithine kosttilskudd kan være sammen med sin aminosyre motstykke, arginin, for å hjelpe til å øke sperm count. Sammen aminosyrer garantere at nitrogenoksyd-utslipp fungerer på riktig nivå for å sikre at blodet strømmer til penis. En mangel av nitrogenoksid kan hindre en ereksjon, men metaboliserer arginin ornitin i kroppen for å beholde nitrogenoksid i sunn tilførsel.

Sekundær Burns

I kliniske studier, ornitin - gitt i forbindelse med en annen aminosyre som kalles glutamin - har vist seg å fremskynde utvinning tid på sekundære forbrenning. Dette combo markant forbedret kvaliteten på healing og hadde en dramatisk positiv effekt på å redusere lengden på sykehusopphold blant brann lider.

Fighting Aging

Med sin evne til å bidra til å regenerere muskelvev, ornitin skryte sterke anti-aging egenskaper. Sammenkoblet med glutamin, kan ornitin vedlikeholde muskler og støtte veksten av nye muskel vev, to svært viktige elementer i staving av herjinger av alder.

Noen betraktninger

Kjøtt, fisk, meieriprodukter og egg er alle akseptable kilder for å øke ornitin inntak.

Selv om bivirkninger av ornitin forbruk er sjeldne, kan de som tar mer enn 10 gram per dag oppleve noen gastrointestinal ubehag.

Mange av de energidrikker, protein shakes og sportsdrikkevarer som er på markedet allerede inneholder ornitin, så pass på å sjekke etiketten.