Digidexo.com

Hvordan kan aids forebygges i Afrika?

AIDS er et syndrom definert av visse sykdommer, infeksjoner og kreft som kan oppstå år etter en HIV-infeksjon, så kjemper spredningen av HIV er et must å bekjempe AIDS-epidemien. Store veldedige og humanitære organisasjoner som Bill og Melinda Gates Foundation har fokusert på å bekjempe HIV infeksjon og andre forhold i Afrika, og som i 2008 antall nye HIV-infeksjoner har endelig vist tegn til å avta. Hindre AIDS i Afrika vil kreve mye arbeid i utdanning og vitenskapelig forskning, men fremgangen fortsetter å bli gjort i kampen mot aids-epidemien.

Membran Forskning

Forhindre hiv i enhver populasjon har vist seg å være en vanskelig oppgave. Studier ser lovende ut, men i å tilby førsteklasses metoder for å beskytte enkeltpersoner mot hiv-smitte. I Afrika, kvinner utgjør en stor del av befolkningen som er høy risiko, fordi det i mange afrikanske land en kvinne kan stå overfor store konsekvenser for å nekte å delta i seksuell aktivitet med sin mann eller selv ber for ham å bruke kondom. Forskning viser lovende resultater når det gjelder bruk av membraner av kvinner, som er små skålformede enheter som brukes til å fange sæd i et forsøk på å forebygge graviditet. Foreløpige undersøkelser viser at membraner kan også bremse eller stoppe hiv kommer inn i vagina, noe som gir afrikanske kvinner muligheten til å bruke profylaktiske i et forsøk på å beskytte seg mot viruset.

Nipple Guard Forskning

En annen gren av forskning om forebygging av HIV-smitte har vært fokusert på å gi hiv-positive kvinner muligheten til å amme sine babyer trygt. I mange deler i Afrika, er rent vann (som er nødvendig for å formelen feed) meget vanskelig å komme forbi. Dette fører til mange HIV-positive mødre til å ta et valg mellom å se sine barn sulte i hjel eller utsette barnet til HIV. For å bidra til å forhindre mor-til-barn smitte gjennom amming, er to forskning retninger blir utforsket: medisinering moren og barnet gjennom amming, og bruk av brystvorte skjold for å fjerne viruset fra morsmelk. Medisinen forskning gjør at mor til å fortsette å ta anti-HIV-medisiner som hun fikk under graviditet mens du ammer, eller gir barnet de samme anti-HIV-legemidler hver dag inntil barnet er avvent. Brystvorten skjold forskning bruker en brystvorte vakt slik som de som brukes for å hindre smerter i brystvortene fra babyens tenner; i tilfelle av denne forskningen vakten inneholder en liten mengde av bomull fuktet med ikke-giftig natrium-dodecyl-sulfat (SDS) som virker som et desinfeksjonsfilter for morsmelk. Mens SDS er ikke giftig for mennesker, har det vist seg å drepe HIV ved kontakt.

Sex Utdanning

En av de største Banes til HIV-forebygging er avholdenhet kun sex utdanningsprogram. Statistikk har vist avholdenhet bare programmene ikke bare ikke fungerer som et middel for å hindre spredning av HIV, men i enkelte regioner, inkludert USA og Afrika, har disse programmene faktisk vist seg å gjøre problemet verre. Avholdenhet bare programmer pleier å falle tilbake på religiøse figurer som fordømmer sex, og nekter å lære om viktigheten av kondombruk. Lærere har en tendens til å tro at å lære folk om kondombruk og sikker sex vil bare oppfordre dem til å engasjere seg i umoralsk oppførsel, forlater dem uforberedt på farene ved å ha ubeskyttet sex. Utdanningsprogrammene i Afrika har begynt å undervise om bruk av kondomer og andre beskyttelsesmetoder, mens peker ut at den eneste måten å være 100 prosent sikker er å øve avholdenhet.