Digidexo.com

Hvordan redusere Hoste

Hvordan redusere Hoste


Forkjølelse, luftveislidelser, astma, bihuler lunger og tobakksbruk er alle triggere som kan forårsake hoste. Hoste er en måte kroppen beskytter luftveiene og tømmer ut irritanter og sekreter. Hoste er kategorisert som enten tørre eller produktive hoste, avhengig av om hoste produserer slim. Intensiteten av hoste passer varierer; noen er bare en mindre ordensforstyrrelser, mens andre kan forstyrre med å puste. En overflod av alternativer eksisterer for å behandle hoste når du eller legen din finne den underliggende årsaken.

Bruksanvisning

Hvordan redusere Hoste

Kjøp og bruk hensiktsmessig over-the-counter eller reseptbelagte medisiner for å behandle hoste. Ulike medisiner er tilgjengelige for forkjølelse eller luftveislidelser. En farmasøyt kan hjelpe deg å velge en medisinen hvis du bestemmer deg for ikke å se en lege. Du kan også være lurt å kjøpe hoste drops å hjelpe lindre halsen og unngå følelsen som ber hoste.

Drikk åtte til ti glass vann per dag for å holde riktig hydrert. Riktig fuktighet løsner slim og letter alvorlighetsgraden av hoste. Alternativt kan du velge å drikke urtete å løslate slim og fukte strupen.

Legg et håndkle over hodet som et telt og inhalerer dampen fra en fordamper eller varm dusj. Dampen svekker opphoping av slim og slim i halsen og lungene. Legg et par dråper eucalyptus til vannet for å fremme tynne slimet.

Gurgle med varmt saltvann for å løsne noen slimet som samler seg i halsen, og bruke en mentol gni på brystet for å bidra til å åpne luftveiene.

Sleep med hodet hevet. Holde hodet hevet litt reduserer drenering som kan forverre en hoste. Inneholde rikelig med tid til å hvile og komme seg fra årsaken til hosten. Hoste bruker mye energi, så tillat deg selv tid til å samle krefter.

Tips og advarsler

  • Vask hendene ofte og minimere offentlige utflukter for å unngå å spre bakterier.
  • Unngå mat som kan øke slimproduksjon. Slike matvarer inneholder melk, smør, ost, kjøtt og frityrstekt mat. Også begrense inntaket av kald mat og drikker som smoothies og iskrem.
  • Umiddelbart søke medisinsk hjelp hvis din hoste blir så alvorlig det grenser pusteevne.