Digidexo.com

Slik Lavere A1c Levels

A1C nivåer er en måling av gjennomsnittlig blodsukker over tid. Mange ideer for å oppnå lavere A1c nivåer kan bli funnet på Internett. Forslag spenner fra å bruke kanel på gelé til å drikke alkohol. Men implementere en eller to vadmel ideer vil ikke få de resultatene du trenger. Bare en metodisk endring i kosthold og livsstil vil få ned disse A1c nivåer. I henhold til ADA, vekttap er den mest effektive måten å oppnå blodsukkerkontroll. De påpeker også at det er viktig for folk som har diabetes å ta rutinemessige A1c tester.

Slik Lavere A1c Levels

Diet

Tell kalorier. A1c nivåer er langt mer påvirket av totalt antall kalorier som forbrukes enn innholdet av individuelle kalorier. For eksempel, du er bedre å spise halvparten av en bagel med kanel enn å sette kremfløte i din kaffe siden krem ​​er mer kalori tett. I henhold til ADA, er kosten den mest effektive naturlige måte å senke A1c nivåer.

Hold en journal av kalorier forbrukes hver dag. Målet for omtrent 2000 totale kaloriforbruket i løpet av omtrent seks små måltider, men du bør oppsøke profesjonell for din ideelle kaloriinntak.

Ikke tillat deg selv å bli så sulten at du kompensere ved å fylle opp på høyt kalori mat. Holde en sunn snack hendig.

Spis frokost innen en halv time for å få opp hver dag. Forskning utført av National Institutes of Health viste at personer som spiste en tidlig frokost var den mest vellykkede på å opprettholde en sunn vekt.

Trening

Bli aktiv. Trening i kombinasjon med en del kontroll plan vil fremskynde senking av A1c. Aerob trening forbrenner kalorier og forbedrer insulinresistens, noe som kan redusere behovet for medisiner. ADA skaper aktivt bevissthet om at type 2 diabetes kan forebygges gjennom beskjedne endringer i livsstil og mister ca 5 til 7 prosent av kroppsvekten. Trening kan hjelpe rense kroppen for overflødig glukose på grunn av etableringen av en høyere andel av muskelmasse.

Ikke føler at du trenger å tilbringe timer på et treningsstudio. Tenk på din typisk dag og ser etter måter du kan bli mer aktiv. Gå i 15 minutter et par ganger hver dag eller frivillig til å lufte hunden.

Ta trappen i stedet for heisen på jobb.

Lek med dine barn eller barnebarn i stedet for å se på TV.

Når du går, finne noen bakker for programmet. Ved å innlemme små endringer i livet ditt, ikke bare vil du neppe merke endringen, men du skal ta viktige skritt mot å senke A1c nivåer.

Opprettholde din motivasjon

Spor og nyte fordelene av å senke A1c. Måle blodtrykket som du avanserer på programmet, og liker å se den gå ned. Ta glede i å prøve nye, smakfull, sunne måltider.

Se etter andre helsefordeler. ADA studier har vist en direkte sammenheng mellom innsats for å redusere A1c og lavere kolesterol.

Forbered velsmakende mat retter basert på Middelhavet Diet. Basert på sin forskning, Dr. David JA Jenkins ved University of Toronto og St. Michael Hospital mener at å kombinere matvarer som nøtter og soya i stor grad kan redusere forekomsten av blodsukker problemer. Et bytte til en middelhavsstil kosthold kan tilby kulinarisk nytelse.

Prøv nye aktiviteter som helse og energinivået ditt forbedres. Ta opp tennis, dans, padling, svømming eller hanggliding.