Digidexo.com

Hvordan velger jeg en Tens Unit Do?

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) bruker lavspent elektrisk stimulering gjennom elektroder koblet til en maskin for å blokkere smertesignalene fra å nå hjernen. TENS enheter for hjemmebruk er tilgjengelig gjennom apotek, nettbutikker og medisinsk forsyning selskaper. Noen forsikringsselskaper vil dekke kostnadene for en TENS enhet delvis eller i sin helhet med en Doctora € ™ s resept, selv om en resept er ikke nødvendig å kjøpe en enhet.

Funksjoner

Sjekk med din lege eller fysioterapeut for å finne ut hvilke funksjoner du trenger for å oppnå de beste resultatene fra TENS terapi for din spesielle tilstand. Noen viktige funksjoner for å se etter i alle enheter inkluderer batterilevetid, kontroller og bredde kontroll. Noen mindre kost titalls enheter bruke vanlige engangsbatterier. I mange tilfeller er høyere kostnader ved en enhet med et oppladbart batteri lett rettferdiggjort av besparelser fra å lade enheten i stedet for å kjøpe nye batterier. Høyteknologiske maskiner som TENS enheter har en tendens til å slite ut engangsbatterier raskt. Hvis du har leddgikt eller en annen tilstand som påvirker din fingerferdighet, prøver å kjøpe enheten fra en lokal butikk, slik at du kan ta på knotter og knapper og kontroller at de er lett for deg å operere. Noen titalls enheter har svært enkle innstillinger, mens andre kommer med mange ekstra funksjoner som flere timerinnstillinger som kanskje ikke er nødvendig for de fleste pasienter. Se etter en TENS enhet som har evnen til å justere bredden kontroll, som er hvor lenge maskinen skal være på før den slås av. Bredde kontroll er det som gjør at du kan bestemme nivået på smertelindring du mottar.

Garantier

Selv om mange titalls enheter er rimelige, de er fortsatt en stor elektronisk kjøp. Evaluere eventuelle garantier som følger med de ulike enhetene du vurderer å sikre at du får mest for pengene. Maskiner som ikke kommer med garantier på enhetene selv eller komponentene kan ende opp med å koste mer i slutten når reparasjoner eller reservedeler er nødvendig. Garantier på kablene er spesielt viktig, siden kostnadene ved nye kan være så mye som en helt ny enhet. Snakk med din lege eller terapeut om selskaper og merkevarer de kjenner og stoler på når du velger din enhet.

Trials

Mange selskaper tillater pasienter å prøve sine titalls enheter i sine hjem i en begrenset periode for å sørge for at enheten vil fungere for dem. Siden forskjellige titalls enheter har slike varierende funksjoner, intensitetsnivåer og elektrode oppsett, den beste måten for deg å avgjøre om en enhet vil fungere for deg er å prøve det. Hvis du ikke klarer å finne et selskap som vil gi deg en gratis prøveperiode, sørg for at du forstår sin returrett fullt. I det minste, prøv TENS terapi fra en maskin i ditt Doctora € ™ s eller therapistâ € ™ s kontor for å finne ut om elektrisk stimulering bidrar til å lindre din smerte i det hele tatt.