Digidexo.com

Alternativer til Neonatal Incubator Tran

Alternativer til Neonatal Incubator Tran


Neonatal inkubator transporter brukes til å flytte kritisk syke nyfødte barn, for eksempel de med lav fødselsvekt eller andre presserende medisinske problemer, til anlegg med høyere nivåer av omsorg. Neonatal inkubator transporter er vanligvis gjort av bakken ambulanse, rotor-wing fly eller fast ving fly, og blir fulgt av flere høyt utdannede medisinsk personell. Men i utviklingsland, spesielt i distriktene, disse ressursene er ikke alltid tilgjengelig og alternative metoder for transport må finnes.

Kangaroo Transport

Kangaroo transport kan være den mest low-tech av alle nyfødte transportmåter. Kangaroo transport innebærer mor eller en annen omsorgsperson, bærer barnet hud-til-hud på pleieren brystet for å holde barnet varmt og for å beskytte barnet mot risting og vibrerende som kan være forårsaket av tradisjonelle transporter. Foreløpige vitenskapelige studier av kenguru transport viser at de barna som er fysiologisk stabil før transport, forble deres puste, puls og kroppstemperatur stabil under kenguru-style transport, og at både mor og baby ble roligere ved ankomst enn ved tradisjonell kuvøse transport, ifølge en artikkel i "Pediatrics," The Journal of American Academy of Pediatrics. Forfatterne av studien gjør staten som kenguru transport ikke kan være hensiktsmessig for spedbarn som krever en rekke medisinske intervensjoner i løpet av transport, spesielt hvis det er sannsynlig å være en lang tur.

Embrace

The Embrace er en lav-kost kuvøse som tar en av de viktigste utfordringene for lav fødselsvekt spedbarn: opprettholde en konstant kroppstemperatur. Ser ut som en liten, hette sovepose, har Embrace en flyttbar voksfylt innsats som kan varmes i bare noen få minutter, enten med en strømdrevne varmere, eller ved å dyppe innsatsen i kokende vann. Innsatsen deretter holder omfavne enhet ved en optimal temperatur i minst fire timer, og har en indikator som viser når innsatsen må varmes opp. The Embrace er gjenbrukbare og kan steriliseres. Produktet er også intuitiv å bruke, noe som gjør det egnet for folk uten medisinsk opplæring til å bruke hvis det er nødvendig. Viktigst, til Embrace koster bare rundt en prosent så mye som en tradisjonell kuvøse, ifølge Embrace Utland, som i stor grad forbedrer det tilgjengelighet for mennesker i utviklingsland.

Neonatal Transport Incubator Ryggsekk

Fire studenter ved Colorado State University har utviklet en lav-kost, temperaturkontrollert ryggsekk montert inkubator enhet som kan brukes til transport av spedbarn i ulendt terreng når den bæres på ryggen av noen til fots, eller i et kjøretøy mangler medisinsk utstyr. Denne lett ryggsekk oppfyller eller overgår sikkerhetsstandarder for nyfødte transport og baby erfaringer mindre brå bevegelser enn under transport i ambulanse. Den Neonatal Transport Inkubator har enda flere alarmer for å varsle brukeren av uønskede tilstander, for eksempel, hvis temperaturen avviker fra optimale nivåer.