Digidexo.com

Slik fjerner Tilbake Fat

Tilbake fett kan være vanskelig å bli kvitt. Ett våpen for å angripe sta tilbake fett er riktig kosthold og ernæring. Shape Fit anbefaler et magert protein diett bestående av kylling og kalkun bryst, egg hvite og ikke-hvite stivelse som brun ris og fullkornspasta. Hvis dietten ikke er å spise bort på de gjenstridige fettcellene på ryggen raskt nok, det er forskjellige øvelser og aktiviteter som vil hjelpe tone tilbake området og bryter rygg fett.

Slik fjerner Tilbake Fat

Bruk utøve maskiner å kvitte baksiden av overflødig fett. Den ergometer, tilbake lat maskin og den romerske stol vil bidra til å bygge opp igjen muskler og brenne tilbake fett.

Den ergometer har roterende sykkellignende styret. Fitness Magazine anbefaler å bruke maskinen i 10 til 30 minutter per dag, tre ganger i uken, med en hastighet på 50 til 60 RPM (eller repetisjoner per minutt) og med en motstand mellom fem og sju. Det anbefales også at du endrer retningen du roterer styret hvert par minutter for å holde musklene utfordret.

Baksiden lat maskinen krever at du står rett opp og trekke ned på en bar. Baren skal nå lårene. Armene skal være rett gjennom hele bevegelsen.

Deplete tilbake fett ved å gjøre hyperextensions på en romersk stol. Plasser deg selv på den romerske stol, med forsiden ned, legge armene i kors foran brystet. Senk overkroppen området ned til gulvet og sakte heve opp igjen.

Delta i spesifikke idretter og aktiviteter for å bli kvitt rygg fett. Svømming, kickboksing, pilates og yoga all hjelp tone ryggen og utarme tilbake fett. Svømming og kickboksing vil tone den tilbake gjennom høy intensitet øvelser. Pilates og yoga økning toning og utarme fett gjennom utfordrende balanse og tøyningsøvelser. Disse aktivitetene vil hjelpe tone hele kroppen, inkludert tilbake området.

Gjør spesifikke øvelser for å målrette tilbake fett som motsatt arm og ben løft og Rear Delt Fly.

Motsatt arm og ben heiser krever at du legger ansiktet ned på gulvet. Sakte løfter venstre arm opp samtidig med høyre ben og hold begge sidene opp i noen sekunder. Senk venstre arm og høyre bein og prøve det samme med den motsatte høyre arm og venstre ben. Starte med fem reps med hver motsatt ben og arm og jobbe opp.

The Rear Delt Fly krever at du sitter vendt forover i en stol, holder en 2 eller £ 3 vekt i hver hånd. Bøye ryggen helt frem, slik at ryggen er rett og haken er mellom knærne. Med hendene fremdeles holder vektene på kalvene, bringe vektene opp, bøye albuene opp og klemme skulderbladene sammen. Pause og senk armene. Fullføre denne prosessen 10 ganger for å starte.