Digidexo.com

Syv Latino Foods for dietter

Syv Latino Foods for dietter


Ofte når du tenker på mat synonymt med en Latino kosthold, eller matvarer som er assosiert med latinske kulturen, kommer ordet fetende til sinnet. Tradisjonelle retter som tacos, guacamole og chimichangas lastet med rømme og karbohydrater som bønner og ris kan føre til at du pakke på pounds. Men det er en rekke matvarer som bidrar til å gjøre opp denne dietten som er faktisk ganske bra for deg også.

Et sunt kosthold Innlemmer Foods Populært i Latino kultur

Bokstavelig talt betyr "små tomater," tomalitos er rødlig-gul i fargen og er en stor kilde til antioksidanter. Dette er fordi de er fullstappet med folsyre, kalium og vitamin C og A. Kikerter, også kjent som "kikerter", er utrolig høy i fiber, men likevel svært lavt i naturlig sukkerinnhold. Brukes ofte i hele Latin-Amerika, dette er en stor kilde til protein, så de vil gi deg energi hele dagen lang. Prøv å legge dem til salat.

Guacamole Har "Good Fat"

Avokado er høy i fett, men ikke fortvil - det er den "gode fettet," teknisk kjent som monosaturated fett. Denne frukten, ofte forvekslet med en grønnsak, brukes til å lage den meksikanske favoritt guacamole og kan bidra til lavere dårlige kolesterolet og øke gode kolesterolet.

Selv om det kan hemme din elsker livet, bør du virkelig prøve å innlemme hvitløk i de fleste av dine måltider. Ironisk nok har dette krydderet immun-boosting egenskaper, og har blitt sagt å selv øke blodgjennomstrømningen for en sunn libido. Hvitløk går bra med guacamole eller noen velsmakende rett.

Spice ting opp

Chili er også et fast innslag i Latino mat, og chipotle er en av de mest standard. Den populære meksikanske smaks er avledet fra røyktørket jalapeño. Chili Peppers er ikke bare høy i mineraler og antioksidanter, men også inneholde capsaicin, som er kjent for sin naturlig smerte-lindring egenskaper.

Et annet krydder, kanel, brukes i mange spanske desserter, for eksempel puddingen og churros. Kanel er også en god antioksidant kan du legge til kaffe eller frokostblanding.

En annen smaksforsterkeren er koriander. Denne grønne favoritt tradisjonelt brukt i salsa er en stor detoxifier, ettersom det fjerner mange giftstoffer fra kroppen, spesielt tungmetaller som kvikksølv.

Måltid forslag

Trenger du et forslag til den første dagen på en sunn diett av Latino matvarer? Begynn med en frittata (et egg-basert parabol som ligner på en omelett eller quiche) til frokost. Deretter holde deg fornøyd likevel innen din diett med en tunfisk niscoise salat til lunsj, og avslutt dagen med en deilig middag på grill-røkt laks med chipotle majones. Lett snacks i løpet av dagen kan bestå av fruktsalat krydret med chili og lime juice eller ristet kikerter.