Digidexo.com

Hvordan bruke Pine Needles for forkjølelse og hoste

Hvordan bruke Pine Needles for forkjølelse og hoste


Åler inneholder flyktige oljer som bidrar løsne lunger. Som en ekstra bonus, de er også en god kilde til vitamin C, noe som er viktig for immunforsvaret. Her er hva du må gjøre for å bruke friske barnåler for å hjelpe immunforsvaret og lindre eventuelle lunger du måtte ha.

Bruksanvisning

Din første trinnet er å ta litt tid å finne et furutre som er satt tilbake fra veien minst 50 fot. Grunnen til dette er at skadelige kjemikalier fra biler og lastebiler kan påvirke den medisinske kvaliteten på treet. Enhver rekke furu vil fungere. Hvis du trenger hjelp til å identifisere trær, ta kontakt med en ekspert eller se i et felt guide.

Når du finner treet, kan du plukke nålene som du trenger. Bare ta det du trenger. Klipp dem med hendene eller en saks og plassere dem inn i kurven eller sekken. For en kopp te, trenger du rundt ti nåler.

Du trenger ikke å vente for dem å tørke for å kunne bruke dem. Ta med en 1/2 kopper vann til å koke i en kjele. Bryte fra hverandre de barnåler med fingrene. Slå av brenneren og tilsett åler. La bratt rundt 5 til 10 minutter.

Når minst fem minutter har gått, rør inn honning å blidgjøre. Honey har den ekstra fordelen av å hjelpe med sår hals og er også en mild antibiotika. Hell over i et krus og nyte. Det spiller ingen rolle om noen av barnåler komme inn i krus. Men du kan overbelaste det ut hvis du vil.

Tips og advarsler

  • Sørg for at du positivt identifisere trærne riktig ved hjelp av et felt guide.
  • Vær forsiktig så du ikke plukke for mange nåler fra ett tre. Sikt på 5 prosent og deretter gå videre til et annet tre.
  • Sørg for at du ser en lege, spesielt hvis din lunger eller hoste synes å være dvelende. Du kunne ha en infeksjon og trenger antibiotika.