Digidexo.com

Botemidler for Infant Thrush

Spedbarn ofte faller byttedyr til en rekke plager, hvorav den ene er trost. Påvirker babyens munn, noe som gjør det smertefullt og ubehagelig å mate, kan denne infeksjonen forårsaket av Candida albicans gjær spre seg til tungen, kinn og taket av munnen. Forårsaket av gjær under fødselsprosessen, en brystvorte gjær forurensning, eller annen kilde av gjær, klarner trøske gjerne av seg selv. Det er imidlertid noen metoder for behandling i tillegg.

Behandling for babyer

Når et spedbarn indre munn har lesjoner og etterlater melkerester på grunn av gjær infeksjon eller trost, vil barnelege sette barnet på soppdrepende medisiner for å ødelegge gjær. Barnet vil være foreskrevet nystatin suspensjonen, som skal sprøytes inn i barnets munn fire ganger hver dag. Hvis trost infeksjon er alvorlig, vil leger fore gni nystatin direkte på indre kinnene og tungen av babyen med et stoff-dytter stykke bomullspinne. Noen ganger kan legen kan anbefale bruk av det fungicide stoff mikonazol i form av en gel. Dette må gnis forsiktig på babyens munn, i små mengder, for å unngå kvelning eller irritere spedbarn. Den bakre delen av munnen nær hals-området bør unngås. Det er ikke skadelig om babyen svelger litt av det under påføring. Denne gel hjelper kur trost ved å drepe gjær.

Behandling for mødre

Allerede før et barn blir født, bør en forventningsfull mor som viser symptomer på gjær infeksjon, med tykk kremet utflod fra skjeden, kan du se hennes lege. En lege kan forskrive en krem, men noen hjemme rettsmidler kan være nyttig også, som for eksempel å bruke en ispose på det brennende ytre delen av skjeden, iført bomullsbukser og spise yoghurt.

Senere, hvis barnet lider av trost mens moren fremdeles ammer, kan det være en sjanse for at brystvorten hennes har samme infeksjon. Enten mor har infeksjon eller ikke, vil legene råde henne til å ta soppdrepende stoffet til å inneholde infeksjonen raskere. Hun vil normalt bli satt på en aktuell salve eller krem ​​som inneholder nystatin som skal anvendes på hennes brystvorte å drepe infeksjonen. Dette vil hindre smitte fra å bli gått frem og tilbake mellom mor og barn. Denne behandlingen, sammen med barnets muntlige søknad om et par uker, kurer vanligvis trøske helt.

Forebygging

Pleieren skal gi barnet en drink av sterilisert vann etter hver feed for å vaske bort eventuelle melkerester i munnen. Alle flasker, kunstige brystvorter og smokker bør rengjøres, sterilisert og tørket før de blir gitt til babyen. Besøkende og familiemedlemmer bør ikke sette fingrene inne i babyens munn. Hvis barnet blir amme, bør brystvortene være lufttørket mellom feedings. Alle disse tiltakene vil bidra til å forhindre trost.