Digidexo.com

Medisinske urter for Joint Pain

Medisinske urter for Joint Pain


Ifølge Joint Pain Institute, er over 60 millioner amerikanere rammet av leddsmerter hvert år. I en 2008 artikkel i Reuters, om lag én av fire personer som lider av leddsmerter benytte alternative metoder for å lindre lidelse. The Association of Women for fremming av forskning og utdanning sier at urten bruk kan være en mild, trygt alternativ til bruk av medisinske kjemikalier for å lindre leddsmerter.

Ingefær

Ingefær har lenge vært påstått å lindre en urolig mage, men en artikkel av ernæringsfysiolog og urte forsker P. Topham sier at konsentrerte mengder av ingefær er like effektiv på å lindre leddsmerter som anti-inflammatoriske medisiner. Ingefær kan tas som en te, i kapselform eller frisk, og har ikke blitt rapportert å ha noen negative bivirkninger.

Salisylater og Steroler

Salisylater og steroler er avledet fra barken av selje, bjørk, poppel, og vintergrønne trær, og brukes til å lage aspirin og kortison - to svært populære legemidler som brukes til å behandle leddsmerter. Te og tinkturer laget av disse bjeffer har samme smertestillende resultater uten uønskede bivirkninger. For å unngå eventuelle syke bivirkninger, ta kontakt med en herbalist eller alternativ lege å riktig måle mengder bark til vann når du lager te og tinkturer, og for riktig doseringsplanene.

Nettles

Nettles vokser over hele landet i mange land i verden. Brennesle te er påstått å lindre smerten av leddgikt. Det er et folk rette uten dokumenterte bivirkninger som kan tas som en te, eller de unge bladene kan spises fersk. Å lage brennesle te, sette mot ca to spiseskjeer med tørket brennesle i tre kopper kokende vann, sil og drikke.

Peppermynte

Duftende peppermynte har vært brukt i århundrer for en rekke plager, inkludert leddsmerter. Olje av peppermynte har også blitt benyttet topisk (gnis inn i huden) for smertefulle ledd. Noen bivirkninger er rapportert (spesielt av personer med sensitiv hud) som utslett, kjemiske brannsår og øyeirritasjon, for å nevne noen.

Cayenne

Cayenne pepper inneholder chilipepper, et element som brukes i flere over-the-counter aktuell leddsmerter salver. Cayenne er veldig varmt, og noen mennesker kan være følsomme for det. Det bør brukes med måte. Cayenne, eller paprika, er tilgjengelig på avdelingen og narkotika butikker som en krem ​​eller salve, med merkevarer som Capsicum Plus, Capzasin-P og Zostrix.

Hvitløk

Hvitløk antas å øke blod-strømning og sirkulasjon, noe som bidrar til å lindre smertefulle ledd. Hvitløk kan tas friskt i kosten, som et supplement eller gjort om til en kjøttkraft. Den kan også brukes lokalt når knust eller infused i olje, men aroma utelukker vanligvis utvortes bruk.