Digidexo.com

Appetitt suppressant behandlinger for fedme

Med fedme på vei oppover i USA, er mange søker som rask løsning for vekttap. Noen valgte dietter som lavkarbo og Atkins til vekttap kirurgi som gastric bypass eller lap band. Andre er å snu til slankepiller som en måte å gå ned i vekt, søker kosttilskudd over disk eller via resepter fra leger.

Krav

Det er visse krav som en person må oppfylle for å være foreskrevet slankepiller. Hvis du bare er ute etter å felle noen pounds, så dette er ikke for deg. Slankepiller er vanligvis foreskrevet for overvektige mennesker. Vektige beskriver en person som har en kroppsmasseindeks, eller BMI, på 30 eller mer. Personer som har en historie med høyt blodtrykk eller diabetes og er overvektig er også kandidater til slankepiller. En lege vil undersøke og utføre tester på enkeltpersoner for å se om de oppfyller kriteriene for slankepiller.

Meridia

Meridia er en resept diett pille som fungerer som en appetitt suppressant. Det påvirker kjemikalier i kroppen som hjelper på ved hjelp av vekttap. = Det er en pille som regel tatt en gang om dagen. Meridia hemmer reabsorpsjon av serotonin. Serotonin er kjemisk stoff som frigjøres i hjernen når du spiser. Ved å hemme reabsorpsjon av serotonin, Meridia, gjør en person fylle mett lenger. Dette reduserer kaloriinntaket, forårsaker en person å tape vekt. Bivirkninger forbundet med Meridia er høyt blodtrykk, unormal hjerterytme og hurtig puls. De fleste av bivirkningene ble lagt merke til i mennesker som tok større doser av medisinen.

Adipex

Adipex er en annen resept diett pille som fungerer på samme måte som Meridia. Det reiser nevrotransmittere som serotonin og noradrenalin. Når Adipex hever begge disse nevrotransmittere, vil en person oppleve en reduksjon i appetitt. Det stimulerer også hypothalumus. Ved å gjøre dette, hjertefrekvensen øker og til gjengjeld reduserer appetitten. Bivirkninger av Adipex er svekket tenkning, tørr munn, hyperaktivitet og forstoppelse. Noen alvorlige bivirkninger kan være høyt blodtrykk, hallusinasjoner og rask puls. Legen din bør få beskjed hvis noen av disse alvorlige reaksjoner oppstå. Adipex er en erstatning av dietten pille Fastin.

Over-the-counter kosttilskudd

Det har vært to populære over-the-counter kosttilskudd - efedrin, som ikke lenger er på markedet, og hoodia. Efedrin var blant de over-the-counter piller som stab og Stacker 2. Det undertrykt appetitt, men samtidig hevet hjerte priser. Efedrin ble utestengt på grunn av helsemessige bekymringer.

Hoodia er en nyere form for diett pille som stammer fra en kaktus-aktig plante i Afrika. Hoodia er ment å undertrykke appetitt. Den har vokst i popularitet de siste tre årene. I motsetning til efedrin produkter, har Hoodia ikke heve blodtrykket eller gjør hjertet rase. Det finnes studier som har vist Hoodia påvirker leverfunksjonen. På grunn av denne muligheten, kan det interaksjoner med andre legemidler.

Konklusjon

Slankepiller er et midlertidig virkemiddel til vekttap. Det er aldri et raskt svar eller måte for å miste vekt. Kosthold og trening er den mest affektive måten å miste og opprettholde vekten. Mange av disse pillene ofte har bivirkninger, og risikerer å forårsake alvorlige helseproblemer.