Digidexo.com

Berømte dietter

Nye dietter er innført hvert år. Mange av dem er kortvarige moter som kan fremme innledende vekttap, men ofte resulterer i å gjenvinne vekt eller usunne bivirkninger. Noen av de mest kjente dietter har eksistert i årevis, og tilbyr en rekke valg for å bidra til å møte vekt-tap mål.

Low-carb dietter

The Atkins Diet og South Beach Diet er to populære programmer som alvorlig skjære karbohydrat forbruk, mens oppmuntrende protein. Mange lav-carb dietter kan være vanskelig å opprettholde for langsiktig vekttap.

Ratio dietter

Dietter som Zone talsmann ratio spise. The Zone Forholdet er basert på 40 prosent karbohydrater, 30 prosent fett og 30 prosent protein, og foreslår at å spise mat i en bestemt mengde eller ordre vil regulere hormoner og fremme vekttap.

Mediterranean Diet

Middelhavet Diet er basert på matvarer lokale til Middelhavsområdet. Dietten går inn for frisk frukt, grønnsaker, sjømat, korn og enumettet fett fra olivenolje.

Levering Plan dietter

Nutrisystem Jenny Craig og er populære leverings-måltid dietter, med tilberedte måltider levert direkte til en persons hjem. Disse dietter har vist seg effektive for noen, men de planene er ofte kostbart.

Fad dietter

Fad dietter som grapefrukt Diet eller kål suppe Diet som begrenser matvarer eller er avhengige tungt på flytende næring kan føre til innledende vekttap. Men disse dietter ofte resultere i at vekten tilbake.