Digidexo.com

Over-the-counter rettsmidler for overgangsalder

Menopause markerer slutten på fruktbarhet hos kvinner. Selv om det kan være kunstig indusert, for eksempel ved hysterektomi, uansett alder, oppstår menopause naturlig til alle kvinner i gjennomsnitt på rundt alder 51. Det er definert som begynnelsen etter 12 sammenhengende måneder uten en menstruasjon, og det fortsetter gjennom resten av kvinnens liv. Menopause er ikke en sykdom, så det kan ikke bli kurert. Men det er noen over-the-counter rettsmidler som kan bidra til å lindre noen av symptomene på overgangsalder.

Diett

Konsumere et sunt kosthold. Skyte for en balanse mellom frukt, grønnsaker og helkorn. Begrens inntaket av mettet fett, oljer og sukker. Sikre at du får 1200 til 1500 milligram kalsium hver dag, sammen med 800 internasjonale enheter (ius) av vitamin D. Hvis du ikke kan pakke alle at kalsium og vitamin D i kostholdet ditt, bør du snakke med legen din om en god over-the-counter supplement for å gjøre opp differansen. Kalsium og vitamin D er viktig for å bekjempe osteoporose som rammer opp til 1/3 av alle post-menopausale kvinner.

Hjelp for Vaginal Ubehag

Ett symptom på overgangsalder kan være vaginal tørrhet, noe som er spesielt ubehagelig under seksuell aktivitet. Det er mange over-the-counter vannbaserte glidemidler og kremer som KY og Vagisil som kan utfylle kroppens naturlige smøremidler. Du bør imidlertid unngå oljebaserte smøremidler.

Herbal Supplements

Snakk med legen din før du tar over- the-counter urte kosttilskudd for å lindre symptomer på overgangsalder. Selv om klaseormedrue, lakris, nattlysolje, linfrøolje og en rekke andre urte kosttilskudd har et stort følge rundt om i verden, og det er mye anekdotiske bevis til støtte for deres bruk som et praktisk middel for menopausale symptomer som hetetokter, der er lite vitenskapelig bevis om enten deres effektivitet eller sikkerhet.