Digidexo.com

Hvordan bruke Chakra Angrep

Hvordan bruke Chakra Angrep


Chakra er åtte poeng i menneskekroppen gjennom hvilke åndelige energien flyter, ifølge Øst-teori, og med konsentrasjon kan du åpne opp chakra punktene og oppleve kroppen din på nye og annerledes måter. Mens ofte ment for healing og balanse, kan chakra teoretisk brukes til angrep formål også. Når man diskuterer en chakra angrep, hva du gjør er å forsøke å bruke den naturlige energien fra din chakra å legge mer makt til en fysisk streik, en teknikk sett i noen østlige kampsport.

Bruksanvisning

Lær chakraene og de ​​tilhørende stillinger hånd tildelt hver av dem. Når du konsentrerer deg om å åpne chakraene dine, bør fingrene holdes i et visst mønster som hjelper deg å konsentrere seg om den spesifikke chakra. Du må være i stand til å meditere og å åpne opp dine egne chakra punkter pålitelig før du kan sende energien i dem utover. Lær hvordan du får tilgang punktene, hvordan å slappe av og meditere. Deretter kan du gå videre til å regissere chakra energi utover fra deg selv.

Få tilgang til en chakra punkt som er passende for en stil av fysisk angrep. For eksempel, ville hjertet chakra være en hensiktsmessig chakra å åpne og fokusere på hvis du ønsket å dirigere energi som varme eller sterke følelser inn i en punch ment å påføre mer skade. Åpning av tredje øye chakra ville være mer hensiktsmessig hvis du prøvde å angripe for suveren presisjon, for eksempel treffe et mål på en svært bestemt sted ved å plassere streiken område av en punch inn det nøyaktige stedet der brystkasse slutter over magen. Konsentrer deg om at chakra og sørg for at det er helt åpent for deg og at du har tilgang til energi fra den.

Strike målet. Hva du gjør er å sette energien i kroppen din, så vel som energi av chakra, bak slaget. Hvis du treffer med et slag eller et spark, det spiller ingen rolle, så lenge du kan være helt fokusert hele og føle flyten av energi fra din chakra gjennom angrepet.