Digidexo.com

Hvordan du bytter fra en Full Leg til en Half Leg Cast

Hvordan du bytter fra en Full Leg til en Half Leg Cast


Full leg kaster som går fra foten til låret, er brukes i behandling av ankelen, leggen og kneskader. Kort etappe kaster løpe fra foten til kneet, blir brukt til å behandle skader i foten, ankelen og leggen. Den type cast brukes for skaden din i stor grad avhengig av skjønn fra legen din. For mer alvorlige skader, kan du begynne med en full etappe cast for bedre immobilisering og deretter bli overført til en kort-leg cast som healing utvikler seg. En lege eller medisinsk faglige behov for å bytte støpt for deg.

Bruksanvisning

Følg instruksjonene fra legen din nøye etter å ha blitt plassert i en full-leg cast. Bruke krykker eller en annen walking hjelpemiddel for å hindre vektbærende og fremme helbredelse.

Hev benet - ved hjelp av puter - over hjertenivå. Hev ben så mye som mulig, for å forhindre svelling. Dette er spesielt viktig i de tidlige stadier av utvinningen.

Hold cast rent og tørt. Vann og skitt vil skade til din cast, noe som kan hindre din cast fra tilstrekkelig beskytter din skadede benet.

Delta på din oppfølging avtale med legen din. På timen din, legen din vil sannsynligvis ha din gipsen fjernet og x-ray kneskaden, for å sjekke om den helbredende prosessen. På denne tiden, vil legen ta en avgjørelse om neste skritt i din omsorg. Du kan gå tilbake til å bruke en hel etappe kastet, kan du bli plassert i en kort etappe kastet, kan du være utstyrt med en skinne eller du kan være fri til å gå uten.

Følg legens instruksjoner. Hvis de plasseres i en kort etappe cast, vekt bjørn som instruert og holde cast ren. Dette kan bidra til å fremme din helbredelse.