Digidexo.com

Hvordan bruke Ginger å behandle dårlig

Hvordan bruke Ginger å behandle dårlig


Ingefær er ofte brukt til å behandle fordøyelsesbesvær, som det pleier å være nyttig i å nøytralisere balansen av giftstoffer og syrer som finnes i magen. Ingefær har også vist seg å bidra til å regulere bevegelsen gjennom tarmen og produserer høyere nivåer av spytt og andre fordøyelsesvæsker som skilles ut i kroppen.

Bruksanvisning

•  Besøk din lokale butikk for å kjøpe en rekke produkter laget av ingefær. Ingefær er tilgjengelig som en rot eller et pulver, i kapsler og i drikker som ingefærøl og te. Men mange ingefær øl ikke inneholde ingefær, så lese ingredienser nøye.

Begrens deg til den anbefalte doseringen på 1 g. ingefær per dag for å behandle fordøyelsesbesvær. Det anbefales generelt at ingefær bare brukes i opptil tre uker som en behandling for fordøyelsesbesvær. Hvis symptomene vedvarer, må du kontakte legen din, som du kan ha oppstått en mer alvorlig tilstand.

Del ditt daglige inntak av ingefær i 3 eller 4 porsjoner. Ett gram ingefær pulver kan deles opp i fire porsjoner. Malt ingefær er flott å bruke for å lage ingefær drikker, som er generelt mer effektive i behandling av fordøyelsesbesvær, som de berolige magen og halsen.

Bruk ingefær pulver eller skiver av ingefær rot å lage ingefær te. Ingefær-te kan serveres varm eller kald, avhengig av din preferanse. Bratt en servering av ingefær pulver eller noen små skiver av ingefær i en kopp kokende vann for å lage ingefær te.

Ikke bruk for mye søtningsmiddel i ingefær-te. Selv om du kan være vant til å bruke sukker eller kunstige søtstoffer i teen, kan overdreven søtningsmiddel føre til ytterligere fordøyelsesbesvær ved irriterer magen. Honning er et godt alternativ til sukker fordi det kan bidra til å avlaste sår hals.

Tips og advarsler

  • Sip ingefær te sakte å slappe magen og spre lindring hele dagen.
  • Spise eller drikke for mye ingefær kan forårsake halsbrann og andre symptomer på dårlig fordøyelse. Styr mengder ingefær som du får i deg ved å nøye følge anbefalte doser.
  • Ingefær bør ikke brukes til å behandle dårlig etter noen form for kirurgi, da det kan motvirke effekten av andre foreskrevne blodfortynnende.