Digidexo.com

Syv dagers detox Veibeskrivelse

Den syv dagers detox er et vekttap plan for å redusere giftige giftstoff i kroppen samtidig som den tilfører kroppen med viktige vitaminer og næringsstoffer. Selv om en rekke produsenter tilbyr en syv dagers detox plan, de fleste programmer krever pasienter å konsumere vitaminer og kosttilskudd daglig i stedet for fast føde, og pasienter må også redusere fysisk aktivitet og avstå fra å bruke narkotika og alkohol. Hvis du håper å redusere mengden av giftstoffer og kjemikalier i kroppen din, bør du vurdere en syv dagers detox plan og følg instruksjonene nøye for optimale resultater.

Konsumere daglige kosttilskudd

De fleste syv-dagers detox planer fastsetter at pasienter avstå fra å spise fast føde, og i stedet bruker to eller tre urtetilskudd daglig. Disse kosttilskudd inneholder viktige vitaminer og mineraler som gir næring til kropp og hjelpe rense blodet og urinveiene. Ingredienser som vanligvis inngår i disse kosttilskudd inneholder grønn te ekstrakt, lakris rot, melk tistel frø, echinacea purpurea ekstrakt, peppermynte, gurkemeie, granateple og løvetann blad. Mange av disse ingrediensene har en lang historie med medisinsk bruk, og er vurdert som svært effektive og foryngende for huden, håret og vitale vev.

Redusere giftstoffer i kroppen

I tillegg til forbruker daglig urte kosttilskudd, de fleste syv-dagers detox planer oppfordre pasienter til å avstå fra negativ aktivitet, inkludert drikke alkohol og røyke. I tillegg er bruk av ulovlige legemidler frarådes, som kroppen forsøker å tømme eksisterende giftstoffer i systemet. Til hjelp i utskillelsen av giftstoffer, er pasienter rådes til å drikke åtte glass eller mer med vann daglig. Drikke te, inkludert grønn og hvit te, vil også bistå i å øke antioksidanter i kroppen under detox prosessen.

Hvile og slappe

For optimalt resultat, er pasienter som fullførte en syv-dagers detox plan rådet til å hvile og avstå fra enhver unødvendig fysisk aktivitet. Fordi pasientene er forbruker bare urte kosttilskudd, og ikke fast føde, vil pasienter sannsynligvis føle seg svak og sliten. Pasienter bør også sikte på å få mellom sju og åtte timer søvn hver natt for å tillate kroppen å hvile og gjenopprette. Utføre detox i en periode med lav aktivitet, inkludert en sommer eller ferie pause, er å foretrekke, fordi pasienter kan føle seg altfor svak til å arbeide eller konsentrere seg.