Digidexo.com

Bivirkninger av Going Off av Depakote

Depakote brukes til å behandle epilepsi, bipolar lidelse og migrene. Depakote er nonhabit dannende, men abstinenssymptomer kan være alvorlige. Avhengig av grunnen til at du tar Depakote, er sannsynligheten for å oppleve alvorlige abstinenssymptomer som anfall, bipolar episode eller migrene øker kraftig når du stoppe medisinering. På grunn av de risikoene som er involvert, bør Depakote bare stoppes under tilsyn av en lege.

Alvorlige abstinenssymptomer

Beslag er den mest sannsynlige tilbaketrekking symptom når du går ut av Depakote. Bipolare episoder og migrene er andre alvorlige abstinenssymptomer. Pasienter som opplever noen av disse symptomene bør varsle en lege, da det kan være nødvendig å slakke av på Depakote saktere eller supplere Depakote med et annet medikament.

Sannsynligheten for alvorlige abstinenssymptomer

Hver av de alvorlige abstinenssymptomer er mer sannsynlig å skje hvis du tar Depakote for problemet knyttet til det symptomet. For eksempel beslag er mye mer sannsynlig å oppstå som en tilbaketrekning symptom dersom du tar Depakote til å behandle epilepsi. Imidlertid kan krampeanfall oppstår som et resultat av Depakote uttak selv om du aldri har hatt et anfall før. Bipolare episoder er mer sannsynlig hos personer som tar Depakote for bipolar lidelse, og migrene er mer sannsynlig hos personer som tar Depakote for migrene.

Tremors / skjelving

Mange pasienter har rapportert føler deg usikker eller har skjelvinger, spesielt i sine hender og armer, når du går ut av Depakote.

Svimmelhet

Svimmelhet er en hyppig rapportert bivirkning for folk som går ut av Depakote, og ofte oppstår i anfall forbundet med skjelving og rystelser. Brukere har også rapportert å besvime.

Angst

Depakote brukere rapporterer ofte følelsen økt angst når du går ut av Depakote. Depakote, som brukes til å kontrollere humøret hos personer med bipolar lidelse, kan påvirke humøret balansere hormoner i folk tar det for denne og andre saker. Folk kommer ut av Depakote ofte føler variasjoner i deres humør, fører til angst.

Depresjon og irritabilitet

Ligner på angst bivirkning, kan gå ut av Depakote føre til at noen brukere å føle seg deprimert og irritabel. Mood relaterte bivirkninger vanligvis gå bort raskt, i løpet av få dager nedtrapping av Depakote.