Digidexo.com

Hvordan å miste vekt uten slanking

Hvordan å miste vekt uten slanking


Slanking har en negativ konnotasjon. Selv når du starter en diett med de største intensjoner er det vanskelig å holde oppe det viljestyrke og motivasjon er nødvendig for å lykkes. Å miste vekt uten slanking er en sunn og positiv måte å lykkes på å nå dine vekttap mål.

Hvordan å miste vekt uten slanking

•  Reduser kaloriinntaket ditt. Kroppen din forbrenner kalorier hver dag, hele dagen, bare ved å være i live. Hvis du spiser færre kalorier enn kroppen forbrenner, vil du gå ned i vekt uten å føle at du er på slankekur. Du må være sikker på at du spiser nok kalorier slik at du ikke går inn i "sult" modus.

Spis ofte og innta små porsjoner. Du må spise regelmessig for å holde kroppen brenner kalorier. Stoffskiftet vil avta hvis kroppen din ikke er gitt mat. Å spise frokost innen en time for å få opp om morgenen vil bidra til å få kroppens stoffskifte går.

Walk. Turgåing er den beste øvelsen du kan gi kroppen din. Det får deg i bevegelse og ikke er for intens. Hvis du ikke er i veldig god form, må du starte sakte. Sørg for at du bruker litt tid hver dag til å komme ut og vandre. Det trenger ikke å være på veldig lenge, men det må skje. Legge trening til din daglige rutine vil hjelpe deg å miste vekt uten å sette deg på en diett.

Bland opp treningen. Legg variasjon til øvelse diett. På den måten du ikke vil gå lei og ønsker å slutte. Ta klasser på det lokale rekreasjonssenter eller et treningsstudio er en fin måte å se hva slags klasser er der ute.

Ta en tur. Få på en sykkel og omvisning gatene i nabolaget eller lokale parken. Riding en sykkel er flott mosjon og er en god måte å se ting. Få en venn til å bli med deg og dele i eventyret.

Re-evaluere belønningssystem. Hvis noe bra skjer, og du alltid belønne deg selv med mat, endre dine belønninger i ikke-matvarer. Unner deg selv en pedikyr eller en kveld på kino for en godt utført jobb er en bedre belønning enn noen informasjonskapsler eller iskrem.

Start en ny hobby. Folk har en tendens til å spise når de er lei. Hvis du ikke la deg gå lei, kan ditt ønske om å spise avta. Hvis du starter en hobby, for eksempel strikking, hendene vil være bundet opp slik at du ikke kan klippe snack. Andre hobbyer, som å spille tennis, vil holde kroppen aktiv og ditt sinn stimulert.