Digidexo.com

Lipo-6X bivirkninger

Lipo 6X er et vekttap supplement som touts økt energi, appetitt undertrykkelse, akselerert vekttap og reduksjon i kroppsfett som fordeler som vil oppstå fra bruk. Lipo 6X inneholder mange vanlige ingredienser som finnes i andre vekttap kosttilskudd inkludert koffein, Synephrine HCl, Yohimbine HCl og tyramin. Lipo 6X er ment å brukes sammen med et sunt kosthold og mosjon regime. Før du bruker en vekt-tap supplement, for eksempel Lipo 6X, bør du kontakte lege før bruk, spesielt du har noen pre-eksisterende medisinske tilstander. Noen av bivirkningene som kan oppstå fra å bruke Lipo 6X inkluderer dehydrering, kvalme, forstoppelse, søvn komplikasjon og en økning i hjertefrekvensen.

Dehydrering

Dehydrering kan oppstå fra bruk av Lipo 6X. Tilstedeværelsen av efedrin utskifting synephrine kan føre til en økning i mengden av vann tapt gjennom svette og urin ekskresjon. Dehydrering er lett unngås ved å forbruke mer væske mens du bruker en vekt-tap supplement, for eksempel Lipo 6X. Dehydrering kan føre til andre bivirkninger, inkludert tretthet og muskel kramper.

Kvalme

Kvalme kan oppstå ved bruk av Lipo 6X. Utbruddet av kvalme oppstår vanligvis etter som begynner ved bruk av en ny medisin eller supplement. De kroppen krever vanligvis tre til fire dager å bli vant til (få en toleranse for) en ny medisin eller supplement. Etter tre-til fire-dagers periode, bør kvalme variere fra minimal til ikke-eksisterende. Hvis kvalme fortsetter å være et problem mens du tar Lipo 6X, vurdere å bruke en annen vekt-tap supplement.

Søvn Komplikasjoner

Lipo 6X kan føre til senge komplikasjoner, så som søvnløshet, å forekomme i enkelte brukere. For å redusere sjansen for å oppleve sove komplikasjoner mens du bruker Lipo 6X, sørg for å ta det tidlig på dagen. Tar Lipo 6X senere på dagen vil øke sjansen for at du opplever søvn komplikasjoner fra bruk. Etter doseringsanbefalinger på emballasjen vil også hjelpe deg å unngå sove komplikasjoner.

Forstoppelse

Forstoppelse kan oppleves av brukerne av Lipo 6X. De ingredienser som brukes i formulering av Lipo 6X kan føre til en økning i mengden av væske utskilles gjennom både svette og urinering. Mangel på væske i kroppen kan føre til forstoppelse. For å hindre forstoppelse, konsumere rikelig med væske og spise mat som er rik på fiber innhold. I tilfelle av alvorlig forstoppelse, vurdere bruken av et avføringsmiddel eller krakk mykner for lindring.

Sentralstimulerende

Tilstedeværelsen av både koffein, en kjent stimulerende, og synephrine, en ingrediens som har stimulerende-lignende effekter, kan føre til både pulsen og blodtrykket til å stige. Visuelle tegn til å ta for høy dose av sentralstimulerende midler inkluderer økt svetting, skjelving og, i ekstreme tilfeller, muskelrykninger. For å unngå disse bivirkningene, bare ta den anbefalte mengden av Lipo 6X oppført på emballasjen.