Digidexo.com

Dioxychlor Bivirkninger

Dioxychlor Bivirkninger


Dioxychlor er et homøopatisk fortynning av oksidert natriumklorid som inneholder mineraler og sporstoffer avgjørende for livet. "Natrium" er latin for natrium, så natriumklorid er natriumklorid, eller vanlig bordsalt. Mange mennesker har brukt Dioxychlor for sin anti-virus, anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper. Brukt som et naturlig middel for en rekke plager i løpet av årene, Dioxychlor bivirkninger er ikke-eksisterende.

Historie

Bruken av Dioxychlor dateres tilbake til første verdenskrig da vestlige militære styrker brukt en lignende substans til å behandle infeksjoner, særlig koldbrann infeksjoner, sparer livet til utallige soldater. Dioxychlor, oftest merket "C3" eller "DC3", ble utviklet av amerikanske biologiske og har vært i klinisk bruk i mer enn 15 år. Titusenvis av Dioxychlor infusjoner er trygt og effektivt administrert på American biologiske Integrative Hospital and Medical Center, så vel som på andre klinikker og sykehus over hele verden.

Identifikasjon

Dioxychlor er et uorganisk (ikke inneholder noe karbon) oksydant (oksydasjonsmiddel) som består av natriumsaltet. Det er en naturlig antibiotika stand til å drepe bakterier. Dioxychlor kjemiske strukturen er pH-avhengig, noe som betyr at dens evne eller manglende evne til å motstå endring eller nedbryting er i stor grad bestemt av surhet eller alkalitet av det omgivende medium. Når Dioxychlor tilsettes til et surt medium, blir det ustabilt og vil dekomponere i en rekke produkter, inkludert, men ikke begrenset til nascerende oksygen. Begynnende oksygen er bare "gratis" oksygenatomer som finnes i en vannløsning for et brøkdels sekund før reagere med andre atomer.

Funksjon

Dioxychlor bistår kroppens normale immunsystemfunksjoner ved å tilføre betydelige mengder oksygen til anaerobe. Anaerober, slik som bakterier, ikke krever oksygen for å leve eller for vekst og kan dø i nærvær av oksygen. Det aktive middel i Dioxychlor er den nascerende oksygen, som må aktiveres med innføring av et surt medium for den anti-virale, anti-fungale og anti-bakteriell aktivitet kan utføres. Dioxychlor bistår med kroppens naturlige forsvarsmekanismer for å motvirke smittestoffer i eldre og andre personer med svekket eller ineffektive immunforsvar.

Betydning

Dioxychlor, sammen med andre uorganiske oksidanter, har potensial for bruk mot Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS) og en rekke bakterier, virus og sopp, Candida albicans (gjær-lignende sopp organisme) og miljøtoksisitet (giftnivåer). I motsetning til andre fungicider, ikke bruken av Dioxychlor ikke føre til utvikling av resistente stammer av sopp med langvarig bruk.

Advarsel

Dioxychlor er ikke det samme som "Miracle Mineral Solution" (MMS), også kjent som Miracle Mineral Supplement. De er de samme kjemisk, men Dioxychlor er svakere. Ifølge Food and Drug Administration, som advarer forbrukerne ikke å ta MMS, skaper Miracle Mineral Solution industriell styrke blekemiddel når det aktiveres med et surt medium. FDA har mottatt en rekke helse skademelding fra forbrukere ved hjelp av MMS, inkludert oppkast, kvalme og alvorlig lavt blodtrykk på grunn av dehydrering. I motsetning til dette, Dioxychlor bivirkninger er fraværende når fortynningen er riktig administrert.