Digidexo.com

Hva kan jeg gjøre for å gjøre meg selv går inn i arbeid?

Arbeiderpartiet og levering skjer normalt mellom uke 37 og 42 av svangerskapet, og de siste ukene av svangerskapet er ubehagelig for moren. Forsøk på å indusere arbeidskraft før forfallsdato kan være farlig for både mor og barn. De fleste behandlinger er ikke effektive før livmorhalsen har begynt å utvide seg. Forsiktighet må tas når du prøver hjem behandlinger for igangsetting av fødsel.

Hjem Behandling

Turgåing er en kjent for å hjelpe til med å indusere arbeidskraft og påskynde arbeidende prosessen. Ikke overexert under gange, men daglige turer eller gå trapper kan hjelpe presse babyen på plass og få arbeidsprosessen startet.

Sittende på en balanse eller øvelse ball og spretter lett fungerer på samme måte som å gå. Denne prosessen kan bidra til å få babyen i posisjon for levering.

Samleie forårsaker livmor sammentrekninger på grunn av frigjøring av oxytocin. Sæden hjelpemidler også i nedtoningen livmorhalsen. Hvis samleie er ikke et alternativ, nippel stimulering også utgivelser oxytocin. Denne metoden kan ta lengre tid å produsere resultater.

Spise krydret mat kan bidra til å starte arbeidskraft i noen kvinner. Spisskummen er på mange meksikansk mat og hevdes å være en arbeidsinduserende krydder. Det finnes ingen statistikk på hvor ofte denne behandlingen fungerer for pasientene.

Ananas, mango og kiwi er også oppført som mulige arbeids indusere, sammen med bringebær te. Det er ingen dokumentert informasjon om hvor effektive disse prosedyrene er.

En trinse olje behandling kan være anbefalt av en lege. Denne prosedyren fører til kramper og diaré, noe som fører til at livmoren til å også starte kontrahering. For mye lakserolje kan være farlig, så ta kontakt med en lege før du prøver dette hjemme.

Medisinsk behandling

Når livmorhalsen er utvidet, kan en lege fart på arbeidsprosessen. Breaking vannet sekk er en prosedyre gjort når livmorhalsen er flere centimeter dilated. Denne metoden kan være ubehagelig, og ytterligere medisinering kan være nødvendig.

En prostaglandin Gelen kan brukes til å myke opp i livmorhalsen. Denne fremgangsmåten fungerer for noen pasienter uten tilleggsmedisin. Det er advarsler og bivirkninger med prostaglandin gel, så ta kontakt med legen din før du gjennomgår behandling.

En lege kan stripe vaginal membraner for å starte arbeid. Fremgangsmåten er lik en vaginal undersøkelse, men det kan være ubehagelig. I mange tilfeller vil denne prosedyren indusere arbeidskraft den dagen det er ferdig eller opp til 48 timer etter.