Digidexo.com

Virkninger av Relacore

Virkninger av Relacore


Skaperne av Relacore ved Carter-Reed selskapet dubbe sin pille "Amerikas # 1 Belly Fat Pill", en heftig påstand i et vekttap markedet fylt med et svimlende antall alternativer og løfter. Per 2001 hadde Carter-Reed solgt mer enn 12,7 millioner flasker Relacore, fremme det som et supplement til diett og trening i stedet for en kur-all. Som alle vekttap piller, Relacore produserer en rekke positive og negative effekter.

Innhold

Ifølge produsenten, er Relacore en blanding av alle naturlige ingredienser. Pillen inneholder magnolia bark, pasjonsblomst urter, Skjoldbærere rot og Panax ginseng sammen jujuba frukt og perilla leaf. Relacore har også Pinellia, en tuber, og soppen Poria. Vitamin B3 sammensatte niacinamide, hormonet DHEA og fosfolipidkomponenten fosfatidylserin - som øker frekvensen av proteinsyntese - utgjør resten av pillen innhold. Relacore er "feel-good" effektene skyldes p-pillen er 555 prosent daglige verdien av vitamin C, 333 prosent verdien av tiamin, 412 prosent verdien av riboflavin og 850 prosent daglige verdien av vitamin B6.

Positive effekter

Carter-Reed posisjonerer Relacore som et kosttilskudd "medhjelper" eller "add-on." Det hevder å imøtekomme til de som i dag å miste vekt på vellykkede kosttilskudd og mosjon rutiner, men har problemer med gjenstridige magefettet. Selskapet hevder at stress og angst årsaken magen fett oppbevaring. Relacore er beslutningstakere tout pille stressreduserende effekter. Som sådan, hevder Carter-Reed at Relacore bidrar til å redusere magen bule og skape en flatere mage. Selskapet hevder også at på grunn av en "understreket sammenhengen mellom stress, magefett og akselerert aldring "pillen virker som en anti-aldringsmiddel.

Bivirkninger

Som i 2011, har ingen formelle studier er gjennomført for å fastslå bivirkninger av Relacore. Forskerne ved Emed TV teoretisere at noen potensielle bivirkninger kan leses ut fra den pillen innhold. Mindre potensielle bivirkninger kan omfatte raping, gass, forstoppelse, tretthet, halsbrann, hodepine eller en blussende utseende. Store bivirkninger av pillen kan omfatte svimmelhet, søvnløshet, oppkast eller hypertensjon.

Betraktninger

Skaperne av Relacore hevder at stoffet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge noen form for sykdom. The Food and Drug Administration har ikke vurdert påstandene Relacore produsent. De som tar Relacore bør ikke overstige tre piller per dag. Utslett, elveblest, pusteproblemer eller hud kløe eller hevelse kan tyde på en allergisk reaksjon på Relacore.