Digidexo.com

De ernæringsmessige fakta av Crimini Sopp

De ernæringsmessige fakta av Crimini Sopp


Crimini sopp har mye mer å tilby enn fantastisk smak - de er også full av helsebringende vitaminer og mineraler. Disse nesten fettfritt sopp kalles babyen Bellas. De ser ut som en brunfarget versjon av den hvite knappen sopp så kjent for din produserer delen, og deres ernæringsmessige fakta kan overraske deg.

Mineraler

Criminis inneholder svært mange mineraler, inkludert kalium og antioksidanter selen, sink og mangan. Antioksidanter spiller en viktig rolle i å beskytte kroppen mot virkningene av aldring og kroniske sykdommer. Prøv noen criminis i salat - 1 kopp rå sopp gir over 50 prosent av anbefalt daglig inntak av selen.

Vitaminer

Crimini sopp gir en rekke vitaminer til kroppen din, også. I tillegg til de mer vanlige vitaminer som niacin, B12 og vitamin D, criminis inneholder folat og kolin. The United States Department of Agriculture "Dietary Guidelines for amerikanerne, 2010" peker på viktigheten av folat til kvinner i fertil alder - når det tas før og under svangerskapet hjelper det hindre fødselsskader i å utvikle embryoer. Kolin er et annet medlem av B-vitamin familien. Det hjelper å opprettholde sunn celle funksjon og redusere betennelser.

Utvalg og rengjøring

For å få den høyeste ernæringsmessige fordeler fra sopp, velger du de ferskeste de du finner, som produserer mister næringsinnholdet med alderen. Plukk sopp som er fast, jevn farge og uten blåmerker. Inspisere gjellene og stammer nøye. Gjellene må være tørr og papir-aktig, og stammer skal være fast og jevnt farget. Juryen er fortsatt ute på om sopp må vaskes - noen kokker foretrekker å børste dem rene - men hvis du vasker sopp, vent til du er klar til å spise dem eller lage mat med dem. Criminis, som alle sopper, er svært porøs, og vil lagre vann. Dette fører til ødeleggelse dersom ikke raskt forbrukes.

Lagring

Crimini sopp holde sine nivåer av næringsstoffer best når de får lov til å puste, så lagre dem i en papirpose innpakket i en fuktig klut eller en plastpose. Dette hindrer også at de tørker ut. De fleste sopp, criminis inkludert, svekkes og mister næringsinnhold når den lagres ved romtemperatur. Er riktig lagret, bør sopp holde i topp stand alt fra 3 til 7 dager.