Digidexo.com

Vekttap planer for Children

Vekttap planer for Children

Vekttap planer for barn bør dreie seg om et balansert kosthold og daglig mosjon. Fordi barn vokser og utvikler, bør vekttap aldri omfatte alvorlige mat restriksjoner. Foreldre kan hjelpe barn med vektproblemer ved å være en positiv rollemodell til mat og mosjon.

Er et vekttap plan Høyre for barnet ditt?

Foreldre ofte overreagerer på en normal, sunn vekt for sine barn som en bekymring for barnets popularitet, utseende og fremtidige muligheter. Foreldre som lider personlig lav selvfølelse og negative selvbilder kan også gjenspeile deres negative holdninger unødvendig på sine barn.

Før du bestemmer deg for barnet ditt har et vektproblem, bør du vurdere ditt barns kropp og bygge og ta hensyn til at puberteten vanligvis forårsaker liten vektøkning hos barn. Sjekk med din barnelege for å se om barnet har en normal vekt for sin kroppstype og alder. En fullstendig fysisk ved barnelege vil bekrefte noen vektproblem, og hun kan hjelpe deg å lage en sunn vekttap plan om nødvendig. Med råd og veiledning av barnelege, kan du begynne å implementere en diett av sunn mat og snacks å miste vekt.

Opprette et sunt vekttap Plan

Den beste vekttap plan for barn inneholder sunne snacks og en balansert diett av frisk frukt og grønnsaker, hele korn brød og korn, lav-fett melk og melkeprodukter og magert protein kjøtt, for eksempel magert kjøtt og kylling, samt andre proteinkilder, som for eksempel bønner og nøtter. Foreldre kan også erstatte alle høyt sukker drikker, som brus og sportsdrikker, med vann, ren fruktjuice og lettmelk. Junk food snacks, for eksempel potetgull, kjeks og godteri, kan erstattes med sunn snacks, slik som lav-fett yoghurt, peanøttsmør og selleri, pretzels og nøtter.

Det er viktig for foreldre å være en positiv rollemodell for sine barn om å spise sunt. Du bør reflektere atferden du forventer fra dine barn. Hvis barnet trenger å gå ned i vekt, kan du ikke tvinge dem til å spise sunt, og du, som forelder, fortsetter å spise høy-kalori junk food.

Vekttap planer for barn bør også omfatte daglige aktiviteter og trening. Foreldre bør begrense hvor lenge barnet deres klokker tv og spiller videospill og oppmuntre ham til å sitte på en sykkel, skate, svømme og gjøre noe annet som krever bevegelse. Barn kan også brenne kalorier ved å hjelpe rundt i huset med daglige gjøremål, som å ta ut søpla, støvsuging og plukke opp rommet sitt.