Digidexo.com

Hvordan finne en sertifisert ernæringsfysiolog Klinisk ernæringsfysiolog

Hvordan finne en sertifisert ernæringsfysiolog Klinisk ernæringsfysiolog


Sysselsettingsveksten for ernæringsfysiologer og dietitians vil fortsette å øke, ifølge Bureau of Labor Statistics. Det er ikke en overraskelse vurderer fedme krisen i USA. Disse fagfolk jobber i helsevesenet innstillinger for å gi pasienter eller klienter med informasjon om å gjøre kloke valg av mat. Du må kanskje jobbe med en ernæringsfysiolog eller kostholdsekspert for ikke bare vekttap, men også for å få ernæring råd for visse medisinske tilstander.

Hvordan finne en sertifisert ernæringsfysiolog Klinisk ernæringsfysiolog

Finne sertifiserte ernæringsfysiologer og dietitians

•  Ta kontakt med din fastlege kontor og helseforsikring selskapet å be om en liste over registrerte eller sertifiserte ernæringsfysiologer i ditt område. Din fastlege har din journal og kan være i stand til å henvise deg til en ernæringsfysiolog som spesialiserer seg i håndteringen av dine spesifikke medisinsk problem, som diabetes eller høyt blodtrykk. Sjekk med din helse forsikringsselskapet for å se hva ernæringsfysiolog tjenester de dekker og for å finne ut hvilke dietitians er i deres nettverk.

•  Søk på American Dietetic Association-tallet (ADA) hjemmeside for en liste over dietitians over hele landet. Velg søke innstilling som bare vil vise en liste over sertifiserte leverandører i ditt område. Du kan også finne sertifiserte dietitians som arbeider med bedrifter og organisasjoner på området. Bruk denne om du ønsker å sette opp ernæringsfysiolog programmer, tjenester eller arrangementer for din bedrift, skole eller helsevesen organisasjon.

Kontroller sertifisering gjennom statens styret i ernæring og dietetics. Hvis du har spørsmål om hvorvidt en ernæringsfysiolog eller kostholdsekspert er sertifisert til å praktisere i ditt område, kan du finne ut gjennom å kontakte statens bord. Noen statlige styrenes nettsteder lar deg søke sitt forretnings database leverandører på nettet.

Hint

  • Ikke hver stat har forskrift om ernæringsfysiologer og dietitians, så pass på å sjekke din statens lover hvis du er interessert i å finne kun sertifiserte leverandører.