Digidexo.com

Hvordan bli en HIV-positiv datingside

Hvordan bli en HIV-positiv datingside


En av utfordringene som møter hiv-positive menn og kvinner innebærer å finne måter å fortsette å ha en givende sosiale, romantiske og seksuelle liv. Dessverre er det fortsatt frykt og stigma om hiv og aids, men ingen som lever med hiv eller aids bør bli tvunget til å leve i isolasjon. En rekke dating-nettsteder har dukket opp for å hjelpe HIV-positive individer møte andre mennesker.

Hvordan bli en HIV-positiv datingside

Forbered deg på å Bli en HIV-positiv datingside

•  Ta en beslutning at det er på tide å begynne å møte andre mennesker å finne noen du ønsker å date.

Avgjør om det er spesifikke parametre eller krav til folk som du ønsker å møte, blant annet slike ting som alder, kjønn, HIV-status, yrke eller sivilstatus. Se etter en HIV-positiv datingside som er sannsynlig å trekke den slags folk du leter etter.

Finn eller ta et par gode, aktuelle fotografier av deg selv og holde dem i datamaskinens "Mine bilder"-mappen. En god, uformell og godt opplyst bilde er vanligvis viktig å bli lagt merke til på noen datingside.

Unngå dating nettsteder som ser ut til å finnes først og fremst å trekke trafikk for bakt reklame, pop-up-annonser og spam. Du kan vanligvis se i dine første sekundene av å se på et område hvorvidt det er legitimt. Illegitime nettsteder kan gjøre skade på datamaskinen og kaste bort tiden uten noensinne å sette deg i kontakt med noen virkelige mennesker.

Kontroller at du stoler på hvilken som helst nettside før du blir med eller gi privat informasjon som e-postadresse eller kredittkortinformasjon.

Møt potensielle datoer på en HIV-positiv datingside

Utkast til en morsom, munter kontaktannonse om deg selv og vurdere å kjøre det av en venn eller to for reaksjoner og innspill. Din personlige annonse og fotografere vil være ditt førsteinntrykk, og vil gjøre en enorm forskjell i hva slags mennesker du tiltrekker.

Les andres personlige annonser på et nettsted som appellerer til deg. Bli med og legge inn din egen annonse og fotografere der eller på et annet legitimt nettsted.

Koble med folk som interesserer deg, basert på sine annonser eller deres respons på annonsen.

Hint

  • En av de største fordelene med en HIV-positiv datingside er at det fjerner en av de tøffeste hindringer for dating: Hvordan fortelle noen at du er HIV-positive.
  • Hold åpen for forandring. Hvis du er dating for første gang siden du lærte du er HIV-positiv, er det sannsynlig at du har forandret seg og vokst betydelig siden det siste forholdet. Du kan finne deg selv dating noen motsetning noen du noensinne har datert før.
  • Beskytt ditt privatliv. Vær ærlig og ansvarlig om din HIV-status og andre problemer, men husk at på Internett, selv på en HIV-positiv datingside, kan spredningen av informasjon være viral.