Digidexo.com

Naturlig behandling for Helvetesild

Helvetesild, også kjent som Herpes zoster, er en sykdom i huden. Både vannkopper og helvetesild er forårsaket av Varicella zoster virus, et herpes-virus som er utpreget forskjellig fra den genital herpes virus. Helvetesild er en inflammatorisk hud utslett som bryter ut hos personer som tidligere har lidd av vannkopper. Selv om dette viruset gir immunitet til flere vannkopper utbrudd, kan immunsystemet kompromiss føre til at Varicella zoster virus å gjenvinne sin virilitet. Dette er hvordan helvetesild utvikler seg i en person. En naturlig behandling for helvetesild gir fritak uten ødeleggende bivirkninger, og det fremmer helbredelse innenfra kroppens immunsystem.

Betraktninger

Helvetesild er en svært ondartet og smittsom hudsykdom. Det fører til vannkopper hos personer som ikke har hatt vannkopper, og dette dvelende infeksjon kan forårsake helvetesild utbrudd på et senere tidspunkt. Det er ikke mulig, men å fange helvetesild direkte som helvetesild, og sykdommen er bare spread når utslettet har friske eller fuktige blemmer som ennå ikke leget.

Betydning

Behandling av helvetesild med naturlige botemidler starter med velvære i hele kroppen. Drikk frisk frukt og grønnsaker, og spiser mye av ferske råvarer til naturlig avgifte kroppen for å gi den foryngelse og helbredende evner. De økte mengder næringsstoffer og enzymer som er tilgjengelige i ferske råvarer har medisinske egenskaper som vil hjelpe kroppen din å gjenvinne sin naturlige indre balanse som gir et ugunstig miljø for utenlandske patogener. Det er også viktig å holde sinnet og miljø i en ren og lykkelig tilstand. Hold deg unna solen og for mye varme, og ikke slitasje irriterende stoffer.

Aktuelle programmer

Calamine lotion er velkjent for sin kjølende lindring av kløe, så vel som dens tørking kvaliteter. Den inneholder sinkoksyd og jernoksyd. Alternative tørkemidler inkluderer fuktet leire og kokt havregryn. Alle disse valgene suge opp fuktighet av utslett og fremme sin uttørking.

Eplecider eddik kan påføres topisk som en naturlig grus-behandling, så vel. Den kan brukes hver tredje til fjerde time for å gi lindring og fremme helbredelse av den infiserte huden.

Foruten å bruke havregryn direkte på huden, kan du ta en havremel bad for å gi lindrende lettelse samtidig redusere betennelse. Havregryn har antihistamin egenskaper som vil roe betennelsen forårsaket av helvetesild utbrudd. Etter badet, kan du bruke kokosolje, kakaosmør, vitamin E olje eller frisk aloe vera. Du bør fortsette å bruke den naturlige aktuell agent etter eget valg på alle tegn på den forrige søknaden iført unna.

En annen aktuell oppskrift som gir en naturlig behandling for helvetesild er å kombinere frisk aloe vera masse med cayenne pepper. Begge har anti-virus, anti-infeksjon egenskaper, og de handler i samklang å både angripe infeksjon, absorbere sin fuktighet og tørke ut sin plassering. Ganske enkelt å bruke avocado blandet med golden segl pulver og myrra er en annen oppskrift på en aktuell naturlig behandling.

Ta gjennom munnen

Øke væske inntaket vil øke blodsirkulasjonen. Dette vil hjelpe kroppen din sender sin naturlige forsvar for å bekjempe helvetesild utslett og kvitte kroppen av infeksjonen. Økt væskeinntak, kombinert med å spise fersk mat, vil ytterligere fremme kroppens selvhelbredende evner.

Hvilke typer frukt som er gunstig i naturlig behandling av helvetesild er de som gir vitamin E, C og B12, forutsatt at du ikke er allergisk mot dem. Disse inkluderer ferske fersken, melon, jordbær, sitroner, bær, avokado, mango, tomater og aprikoser. Andre nyttige vitaminer og kosttilskudd inkluderer vitaminene A og D, L-lysin, kalsium, magnesium, sink, selen og acidophilus.

Kokosolje, tatt tre ganger om dagen, gir også lindring til helvetesild utbrudd. Drikker en liten mengde havsalt og vann gir kroppen en intern antiseptisk vask. Spise fersk hvitløk har også gunstige antiseptiske egenskaper som en naturlig behandling for helvetesild.

Urter

Noen av de vanligste urter som brukes som en naturlig behandling for helvetesild inkluderer hyllebær, Echinacea, propolis og golden segl. Urter kan tas som te, til også å ta hensyn til væskeinntaket, eller de kan være tilgjengelig i sirup, pulver, kapsel eller tablettform. Honning, som du kan bruke til å blidgjøre te, har også anti-infeksjon og helbredende egenskaper, og det kan brukes lokalt, så vel.

Forebygging / løsning

Unngå å spise visse matvarer for å hindre ytterligere forverring av din helvetesild utslett. Arginin i nøtter og frø virker mot L-lysin du kan ta. Sjokolade, men deilig, er svært irriterende for helvetesild utbrudd. For mye sollys og varme vil forsinke healing, så vel.

Observer sanitære vaner for å unngå spredning utslett i løpet av sine mest virulente stadier, både på din egen kropp og til andre. Bruk tørkemidler, som for eksempel Calamine lotion eller havregryn, for å hindre utslett fra oser og sprer seg utover sitt nettsted.

Advarsel

Diskuter med legen din eller en naturlig helsepersonell de valg som du velger å bruke som en naturlig behandling for helvetesild. De sakkyndige vil være i stand til å vurdere din nåværende helsetilstand, samt hva som fungerer bra for kroppens behov. Med en kunnskapsrik tilnærming, konsistens og tålmodighet, vil du snart ha lindring ved hjelp av din valgte naturlig behandling for helvetesild.