Digidexo.com

Hva er den ernæringsmessige verdien av Chocolate Milk?

Melk har lenge vært ansett som en viktig del av et sunt kosthold på grunn av kalsium og protein den inneholder. Sjokolademelk, som navnet antyder, er en blanding av melk og sjokolade som beholder de ernæringsmessige fordelene med melk mens du legger en søt sjokolade smak. Avhengig av ingrediensene som brukes, vil den ernæringsmessige verdien av sjokolademelk variere. Her har jeg tatt med en samlet gjennomsnittlig basert på en servering størrelse på 8 gram, men husk at bruk av lav kalori, lite fett og lite karbohydrater variasjoner vil redusere næringsverdiene i de fleste kategorier.

Typer

Melk kan kombineres med pulverisert mix, kakao og sukker, sjokolade sirup, eller smeltet sjokolade for å lage sjokolademelk. Avhengig av hvordan den er laget og hvilke ingredienser du velger, vil den ernæringsmessige verdien svinge.

Kalorier

Sjokolademelk har 220 kalorier, 70 av dem er fra fett. Det er ikke nødvendigvis en lav kalori element. For en person som forbruker 2000 kalorier om dagen, dette tilsvarer 11 prosent av det daglige anbefalte verdien (DRV). Søt mat har en tendens til å forlate deg craving mer; en porsjon kan lett bli til to eller tre.

Fat

En porsjon har 8 gram fett og 5 gram av mettet fett. Igjen, for en porsjon, dette er en stor del av det daglige verdi. Så lenge du overvåker fett inntaket fra andre matkilder, kan rommet bli gjort på noen diett for et glass sjokolademelk.

Karbohydrater

En porsjon har 27 gram (eller 9 prosent av det daglige anbefalte verdien) av karbohydrater. 26 av disse er gram sukker. Mens det kan virke som dette er mye sukker, har nyere studier vist at forholdet mellom protein til karbohydrater i sjokolademelk er ideell for muskel utvinning etter intens trening. Melk alene kan ha så mye som 20 gram sukker. Sjokolade er ikke å legge mye mer.

Protein

Sjokolademelk er en stor kilde til protein. En porsjon gir 8 gram eller 16 prosent av det daglige anbefalte verdien. Protein er viktig for muskel reparasjon og bygging. For små barn, gir protein drivstoffet de trenger for å støtte en voksende kropp.

Vitaminer og mineraler

Sjokolademelk gir 10% av vitamin A, 4% av vitamin C, 30% av kalsium, og 25% av vitamin D. Sammenkoblingen av vitamin D og kalsium er en reell fordel. Kalsium kan ikke bli absorbert effektivt med mindre kroppen har nok vitamin D. Sjokolademelk gir både næringsstoffer for optimal kalsium absorpsjon.

Variasjoner

Bruk nonfat melk og lite sukker sjokolade for en sunnere drink. Ved hjelp av mørk sjokolade er et annet sunt alternativ, siden den inneholder flere antioksidanter som bidrar til å eliminere frie radikaler i kroppen din. Flere sjokolademelk pulver er produsert for å være lav kalori og fettfattig, men kaloriene er redusert ved å eliminere sunne innholdet som protein.