Digidexo.com

Diett for Flat Abs for sommeren

Bli kvitt magefett ofte viser seg vanskelig for folk flest. En stillesittende livsstil kombinert med en diett høy i fett og sukker fører mange mennesker til å lagre overflødig fett rundt midsection. Den eneste god måte å miste magen fett og forme flat abs er regelmessig mosjon og et sunt kosthold. Hvis du vil ha fin, flat abs for sommeren, begynne å jobbe ut og spise riktig i vinter. Endre din atferd og spisevaner tar tid. Nedenfor finner du noen tips om hva slags mat å målrette og hvilke matvarer for å unngå i kostholdet ditt for å få de som er flat abs for sommeren.

Foods å Target

Du ønsker å fokusere kostholdet ditt på naturlige hele matvarer som frukt, grønnsaker og helkorn. Grønnsaker som brokkoli er høy i fiber, slik at du kan fylle opp på færre kalorier. Redusere kjøtt inntak er også avgjørende for flat abs. Men hvis du har kjøtt i kosten, behandle det mer som en siderett i stedet for hovedretten. Også velge slankere kjøtt. Tyrkia og skinn kylling er gode erstatninger for mer fettrike rødt kjøtt. Store porta sopp er et enda sunnere alternativ til kjøtt. En grillet porta sjampinjong på en hel hvete bun kan erstatte en burger når du griller.

Matvarer for å unngå

Alle stekt mat må unngås. Det er rett og slett umulig å miste sta magen fett og utvikle flat abs mens forbruker stekt mat. Brus bør også unngås. Brus, fruktdrikker og de fleste energidrikker er lastet med sukker, vanligvis i form av høy-fruktose mais sirup. Disse syntetiske sukker er vanskelig for kroppen å behandle og bli lagret som fett. Du ønsker også å unngå store mengder karbohydrater som finnes i hvitt brød og pasta. Hele korn brød og pasta er en utmerket erstatning.

Andre tips

Snacking ofte hele dagen på frukt og grønnsaker er en utmerket måte å øke stoffskiftet, noe som er avgjørende for å få flat abs. Bortsett fra å være naturlig lav i kalorier, frukt og grønnsaker er gode kilder til viktige vitaminer og mineraler. Snacking vil også gi deg energi er nødvendig for å opprettholde din trening diett. Drikker minst åtte glass vann hver dag hjelper ikke bare å undertrykke appetitten, men hindrer også vannretensjon og oppblåsthet. Når du er dehydrert, vil kroppen ofte beholde vann, noe som gir deg utseendet og følelsen av et større mage.